• Etusivu
  • Rakentaminen

Muuttovalmiin PLAY-talon voi suunnitella vartissa ja ostaa verkosta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 16.10.2017
201710_50521.jpg

Kastelli avaa talojen verkkokaupan PLAY-uutuusmallistolla

Kastellin uusi Osta talo verkosta -palvelu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa muuttovalmis omakotitalo suoraan verkosta. Palvelu on tehty pelinomaisen helpoksi, jossa oman Play-talon saa suunniteltua jopa vartissa. Kastelli haluaa näin helpottaa omakotirakentajien arkea.

Osta talo verkosta -palvelu keventää talon hankintaprosessia huomattavasti, kun omakotitalon ostaja voi valita valmiista asiantuntijoiden valitsemista vaihtoehdoista itselleen sopivimmat ratkaisut. Näin rakentamista ei tarvitse enää aloittaa tyhjältä pöydältä.

"Aloimme Kastellilla pohtia, että miksei taloakin voisi ostaa verkon kautta, kun kaikki muukin ostetaan sieltä nykyään", kertoo Kastellin toimitusjohtaja Jukka Vaaramo.

Aluksi palvelussa on tarjolla nyt esiteltävän Play-uutuusmalliston kaksi taloa, joihin voi valita muunmuassa haluamansa huoneet, ulkovärin, sisustuksellisen linjan sekä lisävarusteet. Oman Play-talon voi suunnitella
ja ostaa kätevällä pelinomaisella työkalulla. Osta talo verkosta -palvelussa asiakas näkee välittömästi, kuinka hänen tekemänsä valinnat vaikuttavat kokonaisuuteen ja miten hinta kehittyy eri valintojen myötä.

Verkosta ostaminen ja valintojen vakiointi laskevat kustannuksia

Play-talo verkosta

ostettuna tulee yli 10 % halvemmaksi kuin Kastellin edullisimman

Economy-mallisto

n saman kokoinen talo.

Hintaetua syntyy, kun talon piirustukset saadaan suoraan palvelusta. Vakioidut valinnat nopeuttavat rakennusprojektia ja keventävät hintaa. Vakioinnista huolimatta Play-talon muokkaaminen oman näköiseksi on helppoa: huonevalintojen, sisustuksen ja lisävarusteiden myötä erilaisia variaatioita on jopa satoja.

"Tavoitteemme on kasvattaa talomallien tarjontaa Osta talo verkosta -palvelussa. Seuraamme ensin, miten palvelu otetaan vastaan ja laajennamme tarjontaa sen mukaan. Olisi hienoa, jos jonain päivänä kaikki Kastelli-talot olisi mahdollista suunnitella ja ostaa myös verkosta", Vaaramo jatkaa.

Kastellin uuden Play-malliston talot ovat kompakteja ja mukautuvia 82 ja 85 m²:n omakotitaloja. Play-talomallisto on suunnittelu mahdollisimman monipuoliseksi ja käytännölliseksi. Mallistoa myydään vain verkossa ja muuttovalmiina ratkaisuna.

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20219_72664.jpg
Sano ei hukkaneliöille ja rakenna oma kompakti unelmatalosi
Nykyisin omaa kotia suunnittelevat ja rakentavat rakastavat kompakteja tilaratkaisuja, luonnonläheisyyttä, ekologisia materiaaleja sekä fiksuja säilytysratkaisuja. Asunnon ei tarvitse olla suuri, ollakseen paras mahdollinen omalle perheelle. Kukaan ei halua tuhlata kotinsa neliöitä hukkaneliöiksi, vaan kompakteilla tilaratkaisuilla saadaan asuntoon samanaikaisesti sekä tilantuntua, että järkeviä ja toimivia säilytysratkaisuja.
201812_55695.jpg
Verkosta ostettu talo säästää euroja
Osta talo verkosta -palvelutarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa oma koti suoraan verkosta. Asiakkat ovat innostuneet uuden kodin verkko-ostamisesta, koska verkossa talokaupat tulevat edullisemmaksi ja ostaminen käy helpommin ja nopeammin perinteiseen tapaan verrattuna.Kastelli päätti toteuttaa asiakkaiden toiveet isommasta omakotitalosta Play-mallistoon, joten Kastellin verkkopalvelussa laajennettiin saatavilla olevaa mallistoa nyt isommalla, 120-neliöisellä uutuudella. Play 120 -kodissa yhdistyvät käytännöllinen tilasuunnittelu sekä joustava pohjaratkaisu. Tilaa Kastelli-taloesiteSuunnittele oma Play-kotisi
20151_42013.jpg
Tuunaa talosi ja tutustu Kaarnaan
Uusi Kaarna-mallistoUutta Kaarna-mallistoa voi parhaiten kuvailla sen suunnittelija, arkkitehti Eva-Maria Ylönen. Hän tekee sen sekä TUNTEELLA:- Sain inspiraatiota Kaarnaan luonnosta, tummasta metsästä ja puusta, pitkistä suomalaisista perinteistä selkeästi nykyaikaan tuotuna. Kaarna on ulkomuodoltaan vähäeleinen ja selkeä, mutta silti paljon puhuva. Kaarnalla on tuttu perinteisen talon leikkausmuoto, mikä näkyy myös sisätiloissa.että JÄRJELLÄ:- Uusi Kaarna on suunniteltu asumiseen eläytyen. Tilat muodostuvat kodikkaan oleskelutilan ympärille. Toimivat aputilat lähtevät siitä, että erilaisiin toimintoihin tarvitaan erilaisia tiloja. Saunaosasto on omassa rauhassaan ja kodinhoitotilat omassaan. Saunan ystäville Kaarna tarjoaa aivan uutta. Taloon on mahdollista yhdistää puulämmitteinen pihasauna, materiaaliksi voi valita jopa hirren. Pihasaunaa on helppo käyttää talon sisällä sijaitsevista pesu- ja pukeutumistiloista.Tutustu lisää Kastelliin ja Kaarnaan.
20222_76980.jpg
Paraisille rakentuu ainutlaatuinen ekokylä
Nina ja Tero Ingeliuksella on takataskussaan useampi kokemus kosteus- tai homevaurioisista asunnoista. Kun heille tuli tarve etsiä uusi koti, he havaitsivat, että terveellistä rakennustapaa ja -materiaaleja ei yhdestä paikasta tunnu löytyvän. Lopputuloksena piti kääriä hihat itse. Nyt omasta kodista tulee konseptitalo Paraisten Kirkkosalmenrantaan, ja Ingeliusten yritys Godai Oy rakentaa lähistölle seitsemän talon ekokylän.
20211_68395.jpg
Kuinka paljon maalämpö säästää enemmän kuin ilma-vesilämpö? Katso video!
Lämmitysjärjestelmän valinta voi tuntua vaikealta on sitten kyseessä uudis- tai saneerauskohde. Jokainen haluaa tehdä oikean valinnan, jotta lämmityksessä voisi säästää rahaa ja välttyä ikäviltä yllätyksiltä. Laadukkaalla lämpöpumpulla talo lämmitetään edullisesti, ekologisesti ja huolettomasti. Talon koolla, sijainnilla tai iällä ei ole merkitystä, sillä jokaiseen taloon löytyy sopivin ja tehokkain lämpöpumppuratkaisu.
20099_18869.jpg
Jos lumi pudotti
Sadetar käy täydellisenä ja monipuolisena sadevesijärjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Sadetar-tuotteet valmistetaan sinkitystä teräsohutlevystä, joka on kauttaaltaan pinnoitettu muovipinnoitteella. Sadettaressa yhdistyvät teräksen ja muovin parhaat puolet kestäen vuodesta toiseen haalistumatta säilyttäen laadukkaan ulkonäkönsä. Icopal antaakin siksi Sadettarelle kymmenen vuoden takuun!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton