Muuttovalmiin PLAY-talon voi suunnitella vartissa ja ostaa verkosta

Kastelli avaa talojen verkkokaupan PLAY-uutuusmallistolla

Kastellin uusi Osta talo verkosta -palvelu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa muuttovalmis omakotitalo suoraan verkosta. Palvelu on tehty pelinomaisen helpoksi, jossa oman Play-talon saa suunniteltua jopa vartissa. Kastelli haluaa näin helpottaa omakotirakentajien arkea.

Osta talo verkosta -palvelu keventää talon hankintaprosessia huomattavasti, kun omakotitalon ostaja voi valita valmiista asiantuntijoiden valitsemista vaihtoehdoista itselleen sopivimmat ratkaisut. Näin rakentamista ei tarvitse enää aloittaa tyhjältä pöydältä.

”Aloimme Kastellilla pohtia, että miksei taloakin voisi ostaa verkon kautta, kun kaikki muukin ostetaan sieltä nykyään”, kertoo Kastellin toimitusjohtaja Jukka Vaaramo.

Aluksi palvelussa on tarjolla nyt esiteltävän Play-uutuusmalliston kaksi taloa, joihin voi valita muunmuassa haluamansa huoneet, ulkovärin, sisustuksellisen linjan sekä lisävarusteet. Oman Play-talon voi suunnitella
ja ostaa kätevällä pelinomaisella työkalulla. Osta talo verkosta -palvelussa asiakas näkee välittömästi, kuinka hänen tekemänsä valinnat vaikuttavat kokonaisuuteen ja miten hinta kehittyy eri valintojen myötä.

750

Verkosta ostaminen ja valintojen vakiointi laskevat kustannuksia

Play-talo verkosta ostettuna tulee yli 10 % halvemmaksi kuin Kastellin edullisimman Economy-malliston saman kokoinen talo.

Hintaetua syntyy, kun talon piirustukset saadaan suoraan palvelusta. Vakioidut valinnat nopeuttavat rakennusprojektia ja keventävät hintaa. Vakioinnista huolimatta Play-talon muokkaaminen oman näköiseksi on helppoa: huonevalintojen, sisustuksen ja lisävarusteiden myötä erilaisia variaatioita on jopa satoja.

”Tavoitteemme on kasvattaa talomallien tarjontaa Osta talo verkosta -palvelussa. Seuraamme ensin, miten palvelu otetaan vastaan ja laajennamme tarjontaa sen mukaan. Olisi hienoa, jos jonain päivänä kaikki Kastelli-talot olisi mahdollista suunnitella ja ostaa myös verkosta”, Vaaramo jatkaa.

Kastellin uuden Play-malliston talot ovat kompakteja ja mukautuvia 82 ja 85 m²:n omakotitaloja. Play-talomallisto on suunnittelu mahdollisimman monipuoliseksi ja käytännölliseksi. Mallistoa myydään vain verkossa ja muuttovalmiina ratkaisuna.

 
 
Julkaistu
16.10.2017