Mistä apua keittiön ilmeen uudistukseen?

Ainahan se on – etenkin innokkaan kotikokin – mielessä. Nimittäin keittiöremontti. Tai edes jonkinasteinen keittiön tuunaus, sillä aina ei tarvitse ryhtyä heiluttamaan lekaa saati lähteä keittiökaupoille, vaan joskus pienempikin riittää.
Saadakseen upean keittiön, ei aina tarvitse tehdä mittavaa keittiöremonttia – etenkään, jos kyseessä on toiminnallisuuksiltaan hyvä, mutta ehkä ulkoasultaan ei niin houkutteleva yksilö. Oletko miettinyt, josko koko keittiön uusimisen sijaan saisit tuunattua olemassa olevaa maalin, uusien työtasojen tai ihan vain uusien vetimien avulla? Vai kaipaisiko keittiön välitila uutta ilmettä laatoittamalla tai jollain kivalla tekstuurimaalilla? Jos keittiö muuten toimii, mutta ulkoasu ei aivan miellytä silmää, kannattaa miettiä vaihtoehtoja uudistukselle – etenkin jos budjettikaan ei ole suuren suuri.

Ja jos saat kyllä ideoitua keittiöuudistuksen, mutta remonttipeukalosi on keskellä kämmentä, eikä aikakaan tunnu riittävän ylimääräisiin remppahommiin, kannattaa luonnollisesti apuun palkata joku joka hommassa pärjää. Tämä joku voi remonttifirman sijaan olla myös keikkatyöläinen – ammattilainen, joka työskentelee mielellään keikkaluontoisesti ja jonka kanssa voit sopia niin lyhyestä kuin pidemmästäkin työrupeamasta – ilman remonttifirman tuhtia hintalappua.

750
Oikotie Työpaikkojen Keikkatyöt –osiosta löydät helposti ammattilaisen avuksesi keittiösi remontti- ja tuunaustöihin. Palvelu on toteutettu yhteistyössä SuoraTyö.fi:n kanssa ja sen kautta palkkaat vaivattomasti keikkatyöläisen niin pieniin kuin suurempiinkin projekteihin – kaikista lakisääteisistä velvoitteista palkanmaksusta työsopimuksiin ja vakuutuksiin huolehditaan puolestasi. Sinulla ei tarvitse olla yritystä tai toiminimeä, palvelu toimii loistavasti nimenomaan ihan tavallisille kotitalouksille ja keikkatyötä tekeville yksityishenkilöille. Ja mikä parasta, palkkaat keikkatyöläisen huomattavasti kohtuullisempaan hintaan kuin tilaamalla palvelun remonttipalveluita tarjoavalta yritykseltä.
Työn teettäjä voi ilmoittaa tarjoamastaan työtehtävästä Oikotie Keikkatyöt –palvelussa ja etsiä keikkatöistä kiinnostuneita henkilöitä avukseen. Palvelun kautta työn teettäjä saa siis työsuhdetta koskevat vakuutukset heti voimaan ja ainoastaan työsuhteen vaatimalle ajalle, ilman minimimaksuja. Samalla työn teettäjä hoitaa työnantajan velvollisuuksiin kuuluvat maksut näppärästi yhdellä verkkomaksulla.
Työntekijä taas voi jättää palveluun osaajaprofiilin ja hakea Oikotie Keikkatyöt –palvelussa ilmoitettuja töitä. Palvelussa ilmoitettujen työpaikkojen palkanmaksu sivukuluineen ja vakuutuksineen hoidetaan Keikkatyöt-palvelun kautta, eli työntekijä saa palkan asianmukaisesti maksettuna ja on työsuhteen ajan vakuutettu.
Keikkatyöt-palvelun avulla molemmat osapuolet voittavat: työn teettäjä saa osaajan palvelukseensa helposti ja suhteessa edullisesti kun keikkatyöläinen työllistyy juuri siksi aikaa kun on tarvetta. Lue lisää Oikotie Keikkatyöt –palvelusta ja etsi keittiöremontillesi tekijä vaikka heti.
 
Julkaistu
16.10.2017