• Etusivu
  • Rakentaminen

Kastelli-talon voi nyt suunnitella ja ostaa verkossa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 12.10.2017
201710_50495.jpg

Oman Play-talon voi suunnitella ja ostaa kätevällä pelinomaisella työkalulla.

Kastellin uusi Osta talo verkosta -palvelu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa uuden Play-malliston talon suoraan verkosta. Talon ostaminen verkosta on edullisempaa, helpompaa ja nopeampaa verrattuna tavanomaiseen ostoprosessiin. Aluksi palvelussa on tarjolla kaksi Play-taloa, joihin jokainen voi tietyissä raameissa valita haluamansa huoneet, sisustuksellisen linjan sekä lisävarusteet. Uuden Play-malliston talot ovat kompakteja ja mukautuvia reilun 80 m² pieniä omakotitaloja. Rakentamista ei tarvitse enää aloittaa tyhjältä pöydältä.

Osta talo verkkokaupasta

Verkkokaupan suosio jatkaa kasvuaan ja Kastelli haluaa palvella asiakkaitaan entistä paremmin tarjoamalla mahdollisuuden ostaa talon suoraan verkosta.

- Aloimme Kastellilla pohtia, että miksei taloakin voisi ostaa verkon kautta, kun kaikki muukin ostetaan sieltä nykyään, sanoo Kastellin toimitusjohtaja Jukka Vaaramo.

Useille meistä rakennusprojekti näyttäytyy työläänä jo ostoprosessista lähtien – Osta talo verkosta -palvelu helpottaa nimenomaan tätä vaihetta. Ostoprosessi kevenee huomattavasti, kun valmiit, asiantuntijoiden valitsemat modernit vaihtoehdot helpottavat talon suunnittelua.

- Talon voi suunnitella ja ostaa palvelussamme kätevällä pelinomaisella työkalulla, jonka avulla näkee välittömästi, kuinka tehdyt valinnat vaikuttavat kokonaisuuteen, ja miten hinta kehittyy eri valintojen myötä, Vaaramo kertoo.

Osta talo verkosta -palvelussa voit valita, millä huoneilla käytettävissä olevan tilan täytät: haluatko useamman makuuhuoneen, saunan tai esimerkiksi vaatehuoneen. Palvelussa valitset myös talon sisustuksellisen linjan ja lisävarusteet, kuten terassin ja autokatoksen. Kun valinnat on tehty ja haluat ostaa talon, lähetät alustavan tilauksen Kastellille. Kastellin kauppias on tämän jälkeen yhteydessä sinuun, käytte suunnitelman ja tonttiasiat läpi ja kauppa on valmis. Alustava tilaus ei kuitenkaan sido mihinkään.

Osta talo verkosta -palvelusta näkee, missä rakentamisen vaiheessa on mahdollisuus säästää kustannuksissa.
Osta talo verkosta -palvelusta näkee, missä rakentamisen vaiheessa on mahdollisuus säästää kustannuksissa.

Verkosta ostaminen ja valintojen vakiointi laskevat kustannuksia - säästöä yli 10 %

Play-talo on suunnittelu mahdollisimman monipuoliseksi ja käytännölliseksi kodiksi, joka taipuu erilaisiin tarpeisiin. Play-talossa ei ole mitään ylimääräistä, mutta kuitenkin kaikki tarpeellinen. Play-taloa myydään vain muuttovalmiina ratkaisuna.

Play-talon suunnittelutyökalu auttaa hahmottamaan, mistä osatekijöistä talon hinta muodostuu, missä voit säästää ja toisaalta mitkä asumisviihtyvyyttä parantavat tekijät eivät merkittävästi lisää talon hintaa. Play-talo on suunniteltu räätälöitäväksi vakioiduissa raameissa ja vakiointi laskee hintaa huomattavasti. Lisäksi säästöä syntyy, kun ostaminen tapahtuu virtaviivaisesti suoraan verkossa.

Play-talo tulee verkosta ostettuna yli 10 % edullisemmaksi kuin saman kokoluokan Economy-talo. Verkosta ostaminen onkin edullisin tapa rakentaa muuttovalmis talo.

- Hintaetua syntyy, kun talon suunnitteluun ei tarvitse käyttää erikseen aikaa.

Vakioinnista huolimatta Play-talon muokkaaminen oman näköiseksi on helppoa: huonevalintojen, sisustuksen ja lisävarusteiden myötä erilaisia variaatioita on jopa satoja. Vaikka Play-mallisto ei olisikaan paras vaihtoehto juuri sinulle, auttaa se kuitenkin talohaaveiden edistämisessä, hinnan hahmottamisessa ja oman kodin suunnittelussa. Tulevaisuudessa Osta talo verkosta -palvelun talomallien tarjonta tulee kasvamaan.

- Seuraamme, miten palvelu otetaan vastaan ja laajennamme tarjontaa sen mukaan. Olisi hienoa, jos jonain päivänä kaikki Kastelli-talot olisi mahdollista suunnitella ja ostaa myös verkosta.

Tällä hetkellä Osta talo verkosta -palvelussa on mahdollisuus muokata paria eri pohjaratkaisuvaihtoehtoa, malleja lisätään jatkossa.
Tällä hetkellä Osta talo verkosta -palvelussa on mahdollisuus muokata paria eri pohjaratkaisuvaihtoehtoa, malleja lisätään jatkossa.
Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20219_72664.jpg
Sano ei hukkaneliöille ja rakenna oma kompakti unelmatalosi
Nykyisin omaa kotia suunnittelevat ja rakentavat rakastavat kompakteja tilaratkaisuja, luonnonläheisyyttä, ekologisia materiaaleja sekä fiksuja säilytysratkaisuja. Asunnon ei tarvitse olla suuri, ollakseen paras mahdollinen omalle perheelle. Kukaan ei halua tuhlata kotinsa neliöitä hukkaneliöiksi, vaan kompakteilla tilaratkaisuilla saadaan asuntoon samanaikaisesti sekä tilantuntua, että järkeviä ja toimivia säilytysratkaisuja.
201812_55695.jpg
Verkosta ostettu talo säästää euroja
Osta talo verkosta -palvelutarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa oma koti suoraan verkosta. Asiakkat ovat innostuneet uuden kodin verkko-ostamisesta, koska verkossa talokaupat tulevat edullisemmaksi ja ostaminen käy helpommin ja nopeammin perinteiseen tapaan verrattuna.Kastelli päätti toteuttaa asiakkaiden toiveet isommasta omakotitalosta Play-mallistoon, joten Kastellin verkkopalvelussa laajennettiin saatavilla olevaa mallistoa nyt isommalla, 120-neliöisellä uutuudella. Play 120 -kodissa yhdistyvät käytännöllinen tilasuunnittelu sekä joustava pohjaratkaisu. Tilaa Kastelli-taloesiteSuunnittele oma Play-kotisi
20151_42013.jpg
Tuunaa talosi ja tutustu Kaarnaan
Uusi Kaarna-mallistoUutta Kaarna-mallistoa voi parhaiten kuvailla sen suunnittelija, arkkitehti Eva-Maria Ylönen. Hän tekee sen sekä TUNTEELLA:- Sain inspiraatiota Kaarnaan luonnosta, tummasta metsästä ja puusta, pitkistä suomalaisista perinteistä selkeästi nykyaikaan tuotuna. Kaarna on ulkomuodoltaan vähäeleinen ja selkeä, mutta silti paljon puhuva. Kaarnalla on tuttu perinteisen talon leikkausmuoto, mikä näkyy myös sisätiloissa.että JÄRJELLÄ:- Uusi Kaarna on suunniteltu asumiseen eläytyen. Tilat muodostuvat kodikkaan oleskelutilan ympärille. Toimivat aputilat lähtevät siitä, että erilaisiin toimintoihin tarvitaan erilaisia tiloja. Saunaosasto on omassa rauhassaan ja kodinhoitotilat omassaan. Saunan ystäville Kaarna tarjoaa aivan uutta. Taloon on mahdollista yhdistää puulämmitteinen pihasauna, materiaaliksi voi valita jopa hirren. Pihasaunaa on helppo käyttää talon sisällä sijaitsevista pesu- ja pukeutumistiloista.Tutustu lisää Kastelliin ja Kaarnaan.
20222_76980.jpg
Paraisille rakentuu ainutlaatuinen ekokylä
Nina ja Tero Ingeliuksella on takataskussaan useampi kokemus kosteus- tai homevaurioisista asunnoista. Kun heille tuli tarve etsiä uusi koti, he havaitsivat, että terveellistä rakennustapaa ja -materiaaleja ei yhdestä paikasta tunnu löytyvän. Lopputuloksena piti kääriä hihat itse. Nyt omasta kodista tulee konseptitalo Paraisten Kirkkosalmenrantaan, ja Ingeliusten yritys Godai Oy rakentaa lähistölle seitsemän talon ekokylän.
äiti istuu olohuoneen lattialla ja lapsi hartioilla. molemmat katselevat tietokoneen ruutua
Kotiautomaation mahdollisuudet: Mitä kaikkea voit ohjata ja automatisoida kodissasi?
Moderni kotiautomaatio nostaa talon jälleenmyyntiarvoa, lisää turvallisuutta sekä asumismukavuutta. Siksi kotiautomaatio halutaan tuoda myös lisäarvoksi talopaketteihin. Talotehtaan pilottikohteissa on käytetty ABB-free@home-kotiautomaatiota.
20141_37562.jpg
Sähkölasku pienemmäksi lisäeristämällä
Lisälämmöneristyksen on todettu saavan aikaan useampien satojen eurojen säästön vuodessa. Lisälämmöneristyksen voi hoitaa heti kuntoon tai osissa - korjaamalla tärkeimmät vuotokohdat ensin.Lue täältä lisää ulkoseinien lisäeristämisestä

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton