• Etusivu
  • LVI

NIBEn lämpöpumpuilla lisäturva

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö NIBE Energy Systems Oy
Päivitetty 22.11.2023
NIBE fiiliskuva

NIBE tarjoaa kuluttajille NIBE Energy Systems Oy:n maahantuomalle, Suomessa asennetulle uudelle NIBE lämpöpumpulle ilmaisen NIBETURVAn, joka on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka. Lämpöpumpun omistajan tarvitsee vain rekisteröidä lämpöpumppu NIBETURVAan. Kuuden vuoden NIBETURVAan sisältyy takuuaika ja ilmainen lisävakuutus, kun uusi laite on rekisteröity NIBETURVAan ehtojen mukaisesti. Lisäksi tarvitaan koti- tai kiinteistövakuutus, joka korvaa LVI-laitteen äkillisen ja ennalta-arvaamattoman rikkoutumisen.

NIBETURVA on ilmainen lisäturva lämpöpumpullesi

Maalämpöpumpulla lämmittäminen on mukavaa, varmaa ja huoletonta; omistajan ei tarvitse puuhastella lämmitysjärjestelmänsä parissa. Kestävä, varmatoiminen laitteisto tarvitsee käyttövuosiensa kuluessa vain hyvin vähän huoltoa. Nykyaikaiset NIBE lämpöpumput ovat kestäviä laitteita.

Niiden tekniikka ja toiminta tunnetaan vuosikymmenten ajalta ja tuotekehityksen myötä olemme tehneet niistä entistäkin parempia. Tästä syystä NIBE antaa laitteilleen kattavan tehdastakuun.

NIBEllä luotetaan omiin lämpöpumppuihinsa ja NIBE haluaa, että uuden lämpöpumpun ostaja voi lämmittää kotiaan entistä huolettomampana. NIBETURVA on kehitetty Suomessa asennetuille uusille NIBE lämpöpumpuille kolmen vuoden tehdastakuun lisäksi. NIBETURVA lisävakuutus on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka. Kuudennen käyttövuoden jälkeen NIBETURVAa voi jatkaa pienestä lisämaksusta aina 10 vuoteen saakka.

201710_50364.jpg

Pidä itsesi ajan tasalla
myUplinkin avulla saa nopeasti yleiskuvan kiinteistön lämmityksestä ja lämpöpumpun toiminnasta. sekä lämmityksen ja käyttöveden seurantaan ja ohjaukseen havainnollisen ja hyvän lähtökohdan. Mahdollisen käyttöhäiriön sattuessa tulee ilmoitus siitä puhelimesi sovellukseen ja sähköpostiisi, mikä mahdollistaa nopeat toimenpiteet.
myUplinkin perustason palvelu on ilmainen. 

myUplinkissa on valittavana kolme palvelutasoa:
– Perustaso Valvonta: Ilmaisessa perusversiossa voit seurata järjestelmäsi perustietojen tilaa. Hälytykset ja Smart Price Adaption -toiminto sisältyvät maksuttomaan perusversioon.
– Premium Hallinta: Voit tilata maksullisen lisäpalvelun, jolla voit ohjata etänä järjestelmäsi toimintaa.
– Premium Historia: Voit myös tilata maksullisen lisäpalvelun, jolla voit seurata lämmitysjärjestelmää monipuolisesti pidemmältä ajalta. Tiedot esitetään graafisesti, mikä helpottaa järjestelmäsi optimointia

NIBE Smart Price Adaption - pörssisähköohjaus

Smart Price Adaption -toiminnon avulla lämpöpumppusi saa etukäteen seuraavan päivän pörssisähkön hintatiedot. Lämpöpumppu pystyy optimoimaan lämmitystä ja käyttöveden tuottoa halvimpiin hetkiin mukavuudesta tinkimättä. Voit itse määrittää kuinka voimakkaasti annat sähkön hinnan vaikuttaa lämpöpumpun toimintaan.

NIBE Energy Systems Oy
LVI
ilmavesilämpöpumppu
ilmalämpöpumppu
maalämpöpumppu
poistoilmalämpöpumppu
lämmitys
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20239_83031.jpg
Oletko muistanut tehdä nämä huoltotoimenpiteet lämpöpumpullesi? Tutustu ohjeisiin tästä
Uusiutuvaa energiaa hyödyntävät lämpöpumput, kuten ilmalämpöpumppu, ovat suosittu lämmitystapa yhä useammassa kodissa. Ympäristöstä energiaa tehokkaasti talteen ottavat lämpöpumput toimivat huoletta, mutta muutamia huoltotoimenpiteitä on hyvä tehdä säännöllisesti, jotta laitteet toimivat suunnitellusti ja energiatehokkaasti koko käyttöiän. Osan huolloista voi tehdä helposti itse, mutta osassa on syytä turvautua huoltoliikkeen ammattilaiseen.
201710_50367.jpg
Mikä lämmitysratkaisu sopii sinun taloosi?
Mitoitus kohteen mukaanLämpöpumppu tulee aina mitoittaa huolellisesti kohteen mukaan. Näin varmistetaan, että taloon asennetaan oikean tehoinen lämpöpumppu ja keruupiiri (maalämpö). NIBE käyttää lämpöpumpun mitoituksessa lähtökohtana talon energiantarvetta kylmimpinä päivinä. Silloin lämpöpumppu kattaa noin 70–80 % talon lämmityksen tehontarpeesta ja lähes koko energiatarpeen. Sähkövastusta tarvitaan avuksi vain huippupakkasten aikana. Osatehomitoituksella vältetään kompressorin liian usein tapahtuva käynnistyminen ja saadaan mukavan tasainen sisälämpötila.Tilaa NIBEn lämpöpumppu-esite veloituksetta
S1255 sisään
Lämpöpumpun vaihto kannattaa ennakoida ajoissa
Lämpöpumppuja on ollut jo toista kymmentä vuotta markkinoilla ja osa niistä alkaa olla vaihtoiässä. Ensimmäisiin malleihin verrattuna nykypäivän uudet lämpöpumput ovat selvästi energiatehokkaampia sekä älykkäämpiä ohjattavuudeltaan. Uuden laitteen myötä talo lämpiää entistä pienemmällä energialaskulla. Mutta milloin lämpöpumppu pitää vaihtaa? Tutustu eri lämpöpumpputyyppien tyypillisiin vaihtoaikoihin ja merkkeihin vaihdon lähestymisestä tästä artikkelista.
Vaillant lämpöpumppu
Miten lämpöpumppu toimii ja miten eri lämpöpumpputyyppien toiminta eroaa toisistaan?
Lämpöpumput ovat tuttuja, mutta toimintaperiaate voi olla monille mysteeri. Kuinka lämpöpumppu voi tuottaa niin energiatehokkaasti kylmästä ulkoilmasta lämmintä ilmaa sisätiloihin tai lämmintä vettä pattereihin ja käyttövedeksi? Miten ihmeessä lämpöpumppu viilentää kotiasi kesähelteellä lämpimästä ulkoilmasta?Vastaukset edellä mainittuihin kysymyksiin löytyvät tästä artikkelista tekstin ja videon avustuksella. Pureudumme siihen, miten lämpöpumppu toimii ja miksi lämpöpumppu on niin energiatehokas. Käsittelemme myös sitä, miten eri lämpöpumput eroavat toisistaan.
20194_57243.jpg
Ota uusiutuvaa energiaa käyttöön - Aloita säästäminen nyt!
Ympäristö on valtava energianlähde. Jopa silloin, kun lämpötila ulkona on alhainen, on maassa ja ilmassa riittävästi lämpöä käytettäväksi lämmitykseen. Lämpöpumput käyttävät tätä energian lähdettä käyttöveden lämmitykseen ja keskuslämmitykseen.Ota uusiutuvaa energiaa käyttöön - Aloita säästäminen nyt!Lämpöpumput toimivat niin tehokkaasti, että sinulla on miellyttävä lämpö 365 päivää vuodessa. Kun niillä on pääsy maassa ja ilmassa olevaan lämpöön, tuottavat ne suuren osan koko lämpöenergiasta sieltä - uudistuvasti ja ilmaiseksi.
20095_17021.jpg
BlueSky -ilmanjakojärjestelmä
BlueSky on ilmanjakojärjestelmä, jossa voidaan tarvittavan ilmamäärän mukaan ottaa sopiva määrä kanavia ilmanvaihtokäyttöön. Yhden Blue Sky -kanavan suositusilmamäärä on 30 m3/h (8,3 l/s). Jos huonetilassa tarvitaan suurempi ilmamäärä, voidaan arvot kaksinkertaistaa asettamalla kaksi kanavaa rinnan.Joustavan rakenteensa ansiosta Blue Sky on helppo asentaa ja varastoida. Taipuisa ja tiivis ilmanvaihtokanava voidaan helposti asentaa ja reitittää halutulla tavalla, kuten esimerkiksi väliseinien sisälle, alaslaskettuihin kattoihin ja koteloihin tai betonivaluun, samoin kuin sähköasennusten suojaputket. Kanavaosien liitosten tekeminen on nopeaa ja helppoa.BlueSky -kanavan materiaali on tiivistä, hajutonta, antistaattista ja elintarvikekelpoista HD-polyeteeniä. Kanavan sisäpinta on tiivis, sileä ja mikrobisuojattu. Kanava on hygieeninen ja helppo puhdistaa. BlueSky -kanavan puhtausluokka on M1. Kanavan halkaisija on 75 millimetriä ja se toimitetaan 50 metrin kieppeinä. Kiepistä voidaan työmaalla katkaista tarvittavan mittainen pätkä. BlueSky -kanavapaketti sisältää kanavat, tarvittavat asennus- ja liitososat sekä äänenvaimentimen. Peruspaketti on tarkoitettu omakotitaloon, jonka maksimi-ilmamäärä on 83 litraa/s. Osia voi tilata myös erillisenä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton