Loisteen e-laskuasiakkaana voit voittaa matkan Korean Talviolympialaisiin

Vaihda nyt e-laskuun ja lähde kannustamaan suomalaisia voittoon Korean Talviolympialaisiin helmikuussa 2018! Arvomme 30.10.2017 mennessä kaikkien e-laskuun siirtyneiden Loisteen asiakkaiden kesken hulppean kisamatkan PyeongChangiin. Jos saat jo e-laskun, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Helpoiten otat e-laskun käyttöön samalla, kun maksat paperilaskua verkkopankissasi. E-lasku astuu voimaan seuraavasta laskusta, kun olet valtuutuksen tehnyt.

Miksi kannattaa valita e-lasku?

Laskun vastaanotto e-laskuna on helppoa. Lasku tulee suoraan verkkopankkiin eikä sinun tarvitse naputella laskun tietoja itse. Halutessasi voit valita lisäksi automaattisen veloituksen. Tarvittaessa löydät verkkopankista laskun kuvan ja voit tulostaa sen talteen. E-laskun osalta sinun ei myöskään tarvitse murehtia postin jakelussa tapahtuvista viiveistä tai katoamisista. Jatkossa maksat laskusi näppärästi, vaikka ollessasi matkoilla.

Upea palkinto

Palkinto sisältää neljän vuorokauden matkan Korean talviolympialaisiin kahdelle hengelle helmikuussa 2018. Palkintoon sisältyy Finnairin suorat lennot turistiluokassa Souliin ja takaisin, lentokenttäkuljetukset (juna tai bussi), majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella ja pakettiin kuuluvat kisaliput. Palkinnon arvo on n. 4 500 euroa. Kilpailun säännöt ja tarkat varausehdot löydät tästä www.loiste.fi/elasku-kisa17

Onnea arvontaan!

 
Julkaistu
9.10.2017