Millainen on Suomen paras tiilikatto?


Vuoden 2019 Kattojen Kunkku on käynnissä. Kilpailussa etsitään kattoremonttikohdetta, jonka toteutus on vaatinut erityistä ammattiosaamista rakentajalta. Uusitun tiilikaton tulee kohentaa talon yleisilmettä unohtamatta rakennuksen ominaispiirteitä ja tyyliä. Laadukaasti toteutetulla kattoremontilla pidennetään talon käyttöikää sekä nostetaan sen arvoa.

Tutustu kohteisiin!

Äänestämällä suosikkikohdettasi olet mukana 3 matkalahjakortin (1 x 1 000 € ja 2 x 500 €) arvonnassa!
kattojenkunkku_logo_2019
Asennus_tiilikatto_1920x1080

Katon rakentaminen tiiliä käyttäen

Tiilikatto kasvattaa suosiotaan kaikissa kiinteistöissä, sitä näkyy yhä enenevässä määrin omakotitaloissa, rivitaloissa, kerrostaloissa, erilaisissa liikekiinteistöissä aina julkisrakennuksiin saakka. Eipä ihme, sillä katon rakentaminen todellakin kannattaa tehdä tiiliä käyttäen sen näyttävyyden, kestävyyden, hiljaisuuden ja ekologisuuden ansiosta.

Kestävää ja ekologista rakentamista

  • Tiili on ekologisin verrattuna muihin kattomateriaaleihin. Sen kierrätettävyys, pitkäikäisyys ja valmistuksessa käytettävät materiaalit tekevät siitä kestävän kehityksen mukaisen tuotteen, vähäisen hiilijalanjäljen mukaisesti.
  • Tiilikatolla luodaankin hillityn ja hallitun arvokasta näyttävyyttä, toisaalta hyvin ”aidon” tuntuista tunnelmaa. Tiilikatto sopii moneen, siitä on kaveriksi niin moderniin menoon kuin maalaismaisemiin.
  • Tiili pitää ympäristöstä kantautuvat mölyt itsellään, eikä päästä ikäviä häiritseviä ääniä lävitse. Ja vaikka sateenropinaa onkin välillä mukava kuunnella, ei sitä ole kovinkaan hauska kuulostella kesken makeimpien yöunien. Tiilikatto vaimentaa sateen ääniä, joten se on siinäkin mielessä hiljaisin kattomateriaali.
  • Tiilikaton kanssa ei ole huolta ruostumisesta tai haalistumisesta. Tiilikatto kestää tuiskua, tuiverrusta ja pysyy kestävänä koko elinkaarensa ajan. Tiiviinä se pitää kovatkin sääolosuhteet loitolla, eivätkä paukkupakkasetkaan sen oloa häiritse.

Kattojen Kunkku 2019 ehdokkaat

Tutustu kohteisiin!

Kattojen_Kunkku_2019_1920x1080

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
19.11.2018