Polkupyörä kippioven taakse suojaan

Habitare-messuilla lanseerattiin Velodoor-pyöräovi polkupyörien säilyttämistä varten. Velodoor-polkupyörien pysäköintijärjestelmä on pyöräkohtainen säilytysyksikkö kippiovella, jossa kullakin pyörällä on oma, lukolla varustettu kippiovi.

Tilaa maksuton esite
 

Velodoorin toiminnan esittelyä Habitare-messuilla.Velodoorin toiminnan esittelyä Habitare-messuilla.

Polkupyörän säilytys

Polkupyörän säilytysyksikössä pyörää säilytetään tehokkaasti omassa tilassa kippioven takana pystyasennossa suojassa ja turvassa. Säilytysyksikkö on suunniteltavissa ja sijoitettavissa esimerkiksi ahtaille sisäpihoille, nurkkatiloihin, parvekkeen alle riviin tai vaikkapa autohalleihin. Velodoor on tarkoitettu sijoitettavaksi paikkoihin, joissa pyörät halutaan pois edestä turvallisesti ja siten, että ne ovat helposti käytettävissä.

Erilaisia vaihtoehtoja pyöräsuojista.Erilaisia vaihtoehtoja pyöräsuojista.

Pyöräsuojan toimintaperiaate

Kippiovi aukaistaan ja pyörä asetetaan ajoasennossa oven fillarikoukkuun. Kun ovi suljetaan, pyörä kääntyy pystyyn ja on suojassa sekä poissa näkyvistä. Suljetussa ovessa polkupyörää säilytetään pystyasennossa. Velodoor on integroitavissa esim. kiinteistön ulkoseinään vierekkäin riviin ns. kylmään tilaan. Se on optimaalinen autohalleissa, joissa pyörät halutaan järjestykseen turvallisesti, mutta pois edestä.

Pyöräsuojan rakenne

Materiaalivaihtoehtoja ovat esimerkiksi maalattu teräsverkkoelementti, alumiini ja komposiitti. Näissä voidaan käyttää samaa värimaailmaa kuin kiinteistössä tai sen ympäristössä. Lukitus on saatavana markkinoilla olevien lukkovalmistajien valikoimien mukaan. Sähköistetyssä versiossa ovi sulkeutuu ja avautuu nappia painamalla.

Polkupyörä on arvotavaraa, suojaa se ovella

Alkuperäinen Velodoor on vuodelta 1980, jolloin tuotetta markkinoitiin sloganilla: ”Polkupyörä on arvotavaraa, suojaa se ovella”. Tästä syntyi myös yrityksen nimi.

Järjestelmä on toimitettu mm. Jätkäsaareen ns. vuokrapyöräpaikoitusperiaatteella. Sitä voidaan käyttää myös kiinteistöpyöräjärjestelmässä, jolloin yhtiövastikkeeseen kuuluu pyörän käyttöoikeus.

CAD-detaljit ovat tilattavissa suunnittelijoille suoraan yrityksestä.

Katso video Velodoorin toiminnasta

Osta Ovellan tuotteita verkkokaupasta

Velodoor Jätkäsaaressa, teräsverkkoversio.Velodoor Jätkäsaaressa, teräsverkkoversio.

Jätä yhteydenottopyyntö



 
Julkaistu
16.8.2018