Oma koti - elämäsi tärkein hanke

Sinulla on unelma omasta toimivasta ja yksilöllisestä kodista ja on tärkeää saada omat ideat toteutuskelpoisiksi. Koti on maailman tärkein paikka ja elämän suurin sijoitus.
Leca-eristeharkoista rakennettu kivitalo on pitkäikäinen, paloturvallinen ja lämpöä tasaava. Leca-kivitalo rakentuu tarpeidesi pohjalta. Laaja tuotevalikoima, varmasti tutkitut rakenteet takaavat toimivat rakenteet kivitaloosi.
Harkoista saadaan muurattua yhdellä kertaa kantava sisäkuori, lämmöneriste ja ulkokuori.

750 Leca-Espoo-14
Leca-kivitalo säilyttää arvonsa, on huoltovapaa, energiataloudellinen ja hiljainen. Leca-harkkotalossa on hyvä sisäilma ja turvallista asua.

Tutustu ratkaisuun:
Leca® Smart -harkko LSH-380


Leca-kivitalo on lämmin
Vaikka Leca-sora on lujaa materiaalia, se on silti myös lämmöneriste.
Leca-sorasta valmistetut Leca-eristeharkot kestävät siis hyvin Suomen pakkasrasitusta. Leca-harkoista on helppo rakentaa markkinoiden energiatehokkain kivitalo.

Leca-kivitalo on kestävä
Leca-harkko kestää uskomattomia kuormia.
Esimerkiksi yksi metri eristeharkon sisäkuorta
kestää 8 - 10 henkilöauton painon.

Leca-kivitalo on kuiva
Leca-harkkoseinä voidaan rapata ennen lämmityskautta,
koska harkot kiinnitetään ohutsaumamuuraamalla.
Veden kapillaarinen nousukorkeus Leca-harkoissa
on hyvin alhainen.
422 Leca Smart LSH-380 seinarakenne ilman palkkia 2022-04 harma
1920
750 op-13

Sinun kotiasi rakentamassa

Miltä kuulostaisi saada oma turvallinen koti valmiina, tai haluamassasi valmiusasteessa? Oletko haaveillut nimenomaan kivitalosta? Oman kodin hankkimisen kuuluu olla kokemus, jota muistelee mielellään myös vuosien kuluttua. Se, mitä tämän päivän rakentamisessa erityisesti kaivataan on laatua, turvallisuutta sekä kestävyyttä. Näitä kaikkia tarjoaa Leca-harkoista rakennetut kivitalot.

Leca tekee yhteistyötä Uudellamaalla vaikuttavan Kivitalokeskuksen kanssa. Yhdessä he haluavat tarjota yksilöllisen kodin, jossa on turvallista olla ja elää. Kivitalokeskuksen neljän erilaisen palvelumallin joukosta löydät omaan budjettiisi parhaiten soveltuvan ratkaisun. Kivitalokeskus auttaa sinua toteuttamaan toiveesi juuri sillä tasolla kuin toivot – sovitut toimenpiteet dokumentoidaan tarkasti ja näin mitään yllättävää ei pääse syntymään. Kotisi on sellainen mitä toivoit eikä yhtään vähempää.

Tervetuloa tekemään sekä suuria että pieniä päätöksiä omasta kivitalostasi yhdessä kivitalokeskuksen kanssa.

Ota yhteyttä kivitalokeskukseen

Kiinnostuitko Leca®-kivitalosta?

Tästä pääset tutustumaan muutamaan toteutuneeseen kohteeseen:


 
Päivitetty
23.8.2022