PAPERINTEKIJÄNTIE, TERVAKOSKI

Rakennuksen erikoisominaisuutena
katolla oleva palosireeni

KATTOJEN KUNKKU 2018 -REMONTTIKOHDE

TOTEUTUS /
Pisa Saneeraus Oy

Uudistimme entisen paperitehtaan työntekijöiden asuntolan Tervakosken Paperintekijäntiellä kesällä 2017. Kuvien takaosassa näette identtisen kopion siitä, millainen kohde oli ennen remonttia, jokainen talo on tehty samaan aikaan noin vuoden erotuksella toisistaan.

king_of_roofs_2018_paperintekijantie_tervakoski_pisa_saneeraus5

Toteutus vanhaa kunnioittaen

Työ tehtiin äärimmäisellä pieteetillä vanhaa rakennusta kunnioittaen, eikä kohteen valmistumisen kanssa hosuttu. Vanhan katon alta poistettiin huovat sekä aluslaudoitus kokonaan, jotta hieno rakennus saataisiin jatkamaan eloaan mahdollisimman pitkään. Katteeksi kohteeseen valittiin savitiilenpunainen Ormax Protector+.

king_of_roofs_2018_paperintekijantie_tervakoski_pisa_saneeraus2

Erikoisominaisuus talossa oli ns. "pilli katolla", jonka asukkaat halusivat ehdottomasti säästettävän ja restauroitavan, kun kyseessä on niin kutsuttu "Pilli-talo", joka toimi koko asuntolakeskittymän palo- sekä pommisireeninä.

Kohteen valmistuttua tyytyväisiä olivat niin Pisa Saneeraus Oy:n asentajat sekä eritoten talon asukkaat. Sen sijaan toimitusjohtajallemme alkoi kehkeytyä alkava vatsahaava, kun hän laski kohteeseen käytettyjä työtunteja sekä niistä aiheutuneita kustannuksia. Hänellekin balsamia haavoihin toi hyvä palaute asiakkailta.

Loppu hyvin, kaikki hyvin!

logo_pisa_saneeraus

Kattoremonttipalvelua vuoden ympäri ammattitaidolla ja tarpeitasi kuunnellen.

Pisa Saneeraus on vuonna 2006 perustettu yritys, joka koki uudistuksen vuonna 2010 liiketoimintakauppojen myötä. Nykyisin se on Pirkanmaan ja Tampereen talousalueen luotettava kattoremonttien asiantuntija sekä maalaustöiden ja julkisivuremonttien luotettava ja osaava tekijä. Vuonna 2015 yrityksemme valittiin Kauppalehden Menestyjä yritykseksi. www.pisasaneeraus.fi

Toteuttaa kattoremontit alueilla: Pirkanmaa ja Kanta-Häme - Nokia, Tampere, Hämeenlinna, Ylöjärvi, Lempäälä.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
4.10.2017