• Etusivu
  • Talo

PAPERINTEKIJÄNTIE, TERVAKOSKI

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Päivitetty 05.10.2017
2948_325495718_2017103111244.jpg

Rakennuksen erikoisominaisuutena katolla oleva palosireeni

KATTOJEN KUNKKU 2018 -REMONTTIKOHDE

TOTEUTUS /
Pisa Saneeraus Oy

Uudistimme entisen paperitehtaan työntekijöiden asuntolan Tervakosken Paperintekijäntiellä kesällä 2017. Kuvien takaosassa näette identtisen kopion siitä, millainen kohde oli ennen remonttia, jokainen talo on tehty samaan aikaan noin vuoden erotuksella toisistaan.

Toteutus vanhaa kunnioittaen

Työ tehtiin äärimmäisellä pieteetillä vanhaa rakennusta kunnioittaen, eikä kohteen valmistumisen kanssa hosuttu. Vanhan katon alta poistettiin huovat sekä aluslaudoitus kokonaan, jotta hieno rakennus saataisiin jatkamaan eloaan mahdollisimman pitkään. Katteeksi kohteeseen valittiin savitiilenpunainen Ormax Protector+.

2948_325495718_2017103111250.jpg

Erikoisominaisuus talossa oli ns. "pilli katolla", jonka asukkaat halusivat ehdottomasti säästettävän ja restauroitavan, kun kyseessä on niin kutsuttu "Pilli-talo", joka toimi koko asuntolakeskittymän palo- sekä pommisireeninä.

Kohteen valmistuttua tyytyväisiä olivat niin Pisa Saneeraus Oy:n asentajat sekä eritoten talon asukkaat. Sen sijaan toimitusjohtajallemme alkoi kehkeytyä alkava vatsahaava, kun hän laski kohteeseen käytettyjä työtunteja sekä niistä aiheutuneita kustannuksia. Hänellekin balsamia haavoihin toi hyvä palaute asiakkailta.

Loppu hyvin, kaikki hyvin!

Katso kohteen muutos

2948_913292414_2017103113619.jpg
201710_50392.jpg
http://www.pisasaneeraus.fi/

Kattoremonttipalvelua vuoden ympäri ammattitaidolla ja tarpeitasi kuunnellen.

Pisa Saneeraus on vuonna 2006 perustettu yritys, joka koki uudistuksen vuonna 2010 liiketoimintakauppojen myötä. Nykyisin se on Pirkanmaan ja Tampereen talousalueen luotettava kattoremonttien asiantuntija sekä maalaustöiden ja julkisivuremonttien luotettava ja osaava tekijä. Vuonna 2015 yrityksemme valittiin Kauppalehden Menestyjä yritykseksi. www.pisasaneeraus.fi

Toteuttaa kattoremontit alueilla: Pirkanmaa ja Kanta-Häme - Nokia, Tampere, Hämeenlinna, Ylöjärvi, Lempäälä.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
20203_63217.jpg
Hyvä ilmanvaihto toimii asukkaan elämänrytmin mukaisesti
Hyvä sisäilma on jokaiselle asukkaalle terveyden ja hyvinvoinnin kannalta tärkeää siinä missä ruoka ja vesi. Hyvä sisäilma on hajuton, pölytön, vedoton ja miellyttävän lämpöinen. Toimiva ilmanvaihto tunnistaa sisäilmasta kosteus- ja hiilidioksidipitoisuuksia sekä orgaanisia epäpuhtauksia. Hyvä ilmanvaihto toimii myös asukkaiden asumisrytmin ehdoilla!
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rintamamiestalon julkisivuremontti ja lisäeristys
Remontti poikii usein uusia remontteja ja niin kävi myös tässä rintamamiestalossa, jonka vesikatto aiemmin tänä vuonna uusittiin. Oikeastaan julkisivun kunnostaminen oli ollut mukana korjattavien asioiden listalla, mutta vesikaton uusiminen katsottiin järkevämmäksi tehdä ensin. Samalla tuli viimeisteltyä myös vesikattoremontti räystäänaluslaudoituksen osalta.
20078_6070.jpg
Katto johon voi luottaa
Katto on tärkein osa kodissasi. Siksi ei ole liioiteltua pyrkiä suojelemaan sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Jos katto vuotaa, koko rakennus on vaarassa. Viidennen julkisivun valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Kotimaiset korkealuokkaiset Ruukin teräskatot ovat suojanneet suomalaisia koteja jo yli 40 vuoden ajan. Ne istuvat hienosti suomalaiseen maisemaan ja pientaloarkkitehtuuriin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton