Kodin LVI kerralla kuntoon

Uponor KOTI -rakentajan- ja remontoijanpalvelu auttaa omakotitalon omistajaa löytämään urakoitsijan talonsa LVI-ratkaisuille ja -remonteille, esim. käyttövesi- tai patteriputkiston uusiminen.

Palvelumme välittää tarjouspyynnön paikalliselle KOTI-jälleenmyyjäverkostoon kuuluvalle urakoitsijalle, joka ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja tarjoaa tarvittavat LVI-järjestelmät sekä niiden asennuksen. Jälleenmyyjäverkostoomme kuuluvat jälleenmyyjät ovat LVI-alan ammattilaisia ja koulutettu asentamaan Uponorin järjestelmiä.

UponorHome_dog_in_living_room_AdobeStock_220807445_1920

Parhaista parhaat

Uponor KOTI -jälleenmyyjäverkostossa toimii LVI-alan ammattilaisia ympäri Suomen. Vuosittain Uponor valitsee yhden ylitse muiden ja tämä saa halutun Vuoden Uponor KOTI -jälleenmyyjätittelin. Tutustu tähän mennessä valittuihin Uponor KOTI -kumppaniyrityksiin:v. 2020: LVI-Kurikka Oy, Jonne Kurikka
v. 2019: LVI-asennus Jarno Mäkelä Oy, Ylöjärvi
v. 2018: Teamtech Oy, Tuusula (Lopettanut toimintansa)
v. 2017: Nascotec Ky, Kouvola
v. 2016: TR LVI-Palvelut Oy, Pori
v. 2015 Vesitek Oy, Tampere (Lopettanut toimintansa)
v. 2014 LVI-Dalton Oy, Nurmijärvi
v. 2013 LVI-Putkilinkki Oy, Lahti
v. 2012: Semax-Team Oy, Vainikkala

Kaikista asennetuista Uponor-järjestelmistä myönnetään järjestelmätodistus. Se kertoo mitä taloon on asennettu ja että Uponor vastaa tuotteidensa laadusta ja kestävyydestä ja asentaja vastaa tekemästään työstä.

Sivun lopusta löydät sekä rakentajalle että remontoijalle tarkoitetut ratkaisut, joista voit jättää yhteydenottopyynnön:

Uponor_steps_on_floor_1920

Uponor KOTI rakentajan palvelusta

• Saat urakkatarjouksen kotisi LVI-järjestelmistä asennettuna.

Rakentajan palvelut...


Uponor KOTI remontoijan palvelusta

  • käyttövesiremontti
  • patteriverkoston remontti
  • lämmityksen säätöjärjestelmän päivitys
  • Lattialämmitysremontti (vesikiertoinen)


Remontoijan palvelu sisältää maksuttoman kartoituskäynnin sinulle sopivana aikana ja saat tarjouksen remonttiurakasta tarvikkeineen. Käynti ei sido sinua mihinkään.

Remontoijan palvelut...

Järjestelmätodistus ja Uponor Tuoteturva varmistavat laadun

Uponor myöntää kaikkiin pientaloihin asennettuihin Uponor-järjestelmiin järjestelmätodistuksen, joka kertoo mitä järjestelmiä taloon on asennettu ja kenen toimesta. Uponor vastaa järjestelmiensä laadusta ja toimivuudesta ja asentaja vastaa tekemästään työstä. Uponorin tuotteistaan kantama vastuu ei ole rajattu erikseen määriteltyyn takuuaikaan. Viallisesta tuotteesta Uponor vastaa koko sen oletetun käyttöiän ajan kuluttajasuojalain mukaisesti. Jos Uponorin tuote aiheuttaa vahinkoa, Uponorin vastuu määräytyy tuotevastuulain mukaisesti. Tyypillinen vastuuaika on 10 vuotta tuotteen liikkeellelaskusta.
Upo Tuoteturva

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö tarvittavasta tai tarvittavista palveluista

 
Päivitetty
5.7.2022