Kontio Glass House saatavilla nyt myös talona

Kontio Glass House talo 126A pulpettikatolla.Kontio Glass House talo 126A pulpettikatolla.

Glass House -huvilamallisto sai kaverikseen Glass House -talomalliston

Huikean suosion saavuttanut Glass House -huvilamallisto sai kaverikseen Glass House -talomalliston. Kontion design-tiimi haki innoitusta mallistolle Kalifornian modernista arkkitehtuurista. Harkitusti sijoitetut, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja ulko-ovet sekä moderni hirsi luovat pelkistetyn tyylikkään arkkitehtuurin perusidean, joka täydentyy uudenlaisilla nykyajan arkeen suunnitelluilla pohjaratkaisuilla. Mallisto on toteutettu Kontio Easy&Ready -konseptin mukaan, jonka ideana on tehdä rakentamisesta helppoa ja nopeaa.

GH talo_SKANDI 150A_1000
GH talo_WOOD 150A_1000

Glass House muuntuu asukkaiden tyyliin

Jokaiseen pohjaratkaisuun on valittavissa erilaisia pulpetti- ja harjakattoratkaisuja sekä terassivaihtoehtoja, jolloin Glass House muuntuu sopimaan asukkaiden tyyliin ja tarpeisiin. Sisäpuolelle on valittavissa erilaisia Kontio Living -värimaailmoja sekä valittuun tyyliin sopivat keittiö- ja kiintokalusteet. Keittiön suunnitelma sekä väri- ja materiaalivalinnat tehdään yhdessä Kontio Living -kalustesuunnittelijan kanssa, jolloin kokonaisuudesta tulee yhtenäinen talon muun tyylin kanssa ja se vastaa täydellisesti asukkaiden tarpeisiin.

Löydät Kontio Glass House -lehdestä mallien lisäksi artikkeleita mallien taustoista, ideoita sisustamiseen ja huviloiden esittelyjä.

Glass House_kansi

Aito Kontio Glass House on ainoa hirrestä valmistettava Glass House. Inspiraatio mallistoon on haettu Yhdysvalloissa sijaitsevasta, arkkitehti Philip Johnsonin suunnittelemasta ja rakentamasta, The Glass Housesta. The Glass Housea hallinnoiva organisaatio on kiitollinen Kontion kehittäessä Glass House -ideologiaa alkuperäisen hengessä, mutta uudenlaisella materiaalilla. Tämä onkin ainoa hirrestä valmistettava Glass House, joka myös saa kantaa tätä nimeä!  Kontio Glass House ei ole kuitenkaan vain hirttä ja lasia, vaan jokaista yksityiskohtaa myöten tarkkaan harkittu ja hiottu kokonaisuus, jossa säilyy eleettömän 50-luvun modernismin henki, tuotuna nykypäivään. Tutustu siis markkinoiden ainoaan aitoon hirrestä tehtyyn Glass House -mallistoon.

Saatavilla myös aittoja ja saunoja

Glass House on nyt saatavilla 15-150m² kokoluokissa aina pienistä aitoista ja saunoista huviloihin ja taloihin saakka.

Glass House aitta.Glass House aitta.
Glass House huvila.Glass House huvila.

Haluan lisätietoa


 
Julkaistu
2.10.2017