Kohtuuhintaista asumista Vantaan Asolassa

aluekuva_1920

Ensi vuonna 50 vuotta täyttävän Jukkatalon kohtuullisen asumisen aluerakentamiskohde Vantaan Asolassa on herättänyt laajaa kiinnostusta. "Kohde on ollut noin kuukauden ennakkomarkkinoinnissa ja lähes 80 prosenttia asunnoista on jo varattu." –kertoo Jukkatalo Oy:n kehitysjohtaja Joel Tölli. "Kehittyvä ja luonnonläheinen Asola, sekä hankinta- että asumiskustannuksiltaan edullinen kohde ja Jukkatalon maine luotettavana rakentajana ovat olleet selvästi vakuuttava kokonaisuus asiakkaiden silmissä." – jatkaa Tölli.


Lisätietoa Asolasta

Kaikenlaisiin elämäntilanteisiin ja asuintarpeisiin


Luonnonläheinen Asola tarjoaa rauhoittavat puisto- ja metsänäkymät joka asuntoon. Lähistöltä löytyvät kaikki elämääsi tarvittavat palvelut kaupoista kouluihin, päiväkoteihin ja terveyskeskuksiin. Myös liikkuminen on sujuvaa niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Läheiseltä juna-asemalta pääset nopeasti Helsingin keskustaan tai lentoasemalle. Voidaankin sanoa, että Asola on paikka, joka ei ole kaukana mistään, mutta tarjoaa kuitenkin suomalaiselle tärkeän luonnonläheisyyden.


 

Ei liian pramea, ei liian vaatimaton.
Ei liian suuri, ei liian pieni.
Ei liian perinteinen, ei liian moderni,
ei liian kaukana, ei liian lähellä.

Juuri sopiva koti Vantaan Asolaan. Edullista ja laadukasta asumista lähellä luontoa ja palveluita.Juuri sopiva koti Vantaan Asolaan. Edullista ja laadukasta asumista lähellä luontoa ja palveluita.
Erikokoisia asuntoja löytyy niin sinkuille kuin pariskunnille ja lapsiperheille. Suunnittelussa on
panostettu toimivuuteen ja viihtyisyyteen sekä hyvän hinta-laatusuhteen toteutumiseen. Vaihtoehdoista on helppo löytää juuri oikean kokoinen ratkaisu omiin asuintarpeisiin.


"Vapaita asuntoja on enää lähinnä vuokratontilla olevissa rivi- ja paritaloissa, jotka ovatkin oivallinen tapa päästä nauttimaan omakotimaisesta asumisesta edullisesti ja vaivattomasti." –Tölli kertoo.
paritalo_eikorkeaatilaa_1920

Viihtyisät yhteiset tilat

Kaikkien asukkaiden yhteisessä käytössä oleva kerhorakennus tarjoaa mukavat puitteet vaikkapa päiväkerhotoimintaan tai perhejuhlien järjestämiseen. Monenlaiseen kerho- ja juhlakäyttöön soveltuvat väljät yhteistilat on varustettu keittiöllä, wc:llä ja tilavalla saunaosastolla.
 

Kerhotalo 103 m²

Kerho 1
Kerho pohja

 

Sekä kerhorakennuksessa että luhtitalojen yhteydessä olevissa viihtyisissä talosaunoissa on mukavat kylpytilat, joissa löylyn lämpöön pääsee isommallakin porukalla sekä myös ne asukkaat, joilla ei asunnossaan omaa saunaa ole.

Talosauna 23,5 m²

Sauna
Sauna pohja

Millaisen sisustuksen Sinä haluat kotiisi?

Jukkatalon kodissa materiaalit ovat laadukkaita ja aikaa kestäviä. Tavoitteena ei ole edustuskodin rakentaminen vaan käytännöllistä ja helppoa jokapäiväistä elämää palveleva ympäristö, johon voidaan lisätä myös ripaus ylellisyyttä.  "Varausaste on jo riittävän korkea hankkeen käynnistämistä varten ja lupa-asiat alkavat olla kunnossa, joten pääsemme aloittamaan työt tontilla jo aivan lähiviikkoina. Vielä ei ole kuitenkaan myöhäistä päästä vaikuttamaan oman kotinsa pintamateriaaleihin." –Tölli päättää.

 

Jukkatalon kodissa materiaalit ovat laadukkaita ja aikaa kestäviä.Jukkatalon kodissa materiaalit ovat laadukkaita ja aikaa kestäviä.
Kun ostat kotisi ajoissa, voit vaikuttaa pintamateriaaleihin, kuten laattoihin ja laminaatteihin.Kun ostat kotisi ajoissa, voit vaikuttaa pintamateriaaleihin, kuten laattoihin ja laminaatteihin.

 

Lisätietoa osoitteesta:

www.jukkatalo.fi/asola

Myyntiä hoitaa:
Kiinteistömaailma Tikkurila
Asunnot ja Kiinteistöt Uusimaa Oy
Peltolantie 2, 01300 Vantaa
Puh. 09 838 7210
www.kiinteistomaailma.fi
 
Julkaistu
12.10.2017