• Etusivu
  • Talo

Vallox mukaan Leijonaperheeseen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vallox Oy
Päivitetty 26.09.2017
20179_50284.jpg

Suomen Jääkiekkoliitto ja miesten A-maajoukkue on Valloxin uusi yhteistyökumppani. Leijonien ja Valloxin sopimus jatkuu kevääseen 2018 ja sisältää option kaudesta 2018–19.

– Olemme todella innoissamme alkavasta yhteistyöstä leijonaperheen kanssa. Leijonat edustaa mitä parhaimmissa määrin korkeatasoista suomalaista osaamista, johon me Valloxilla uskomme vahvasti. Yhteistyön kautta saamme paljon näkyvyyttä sekä mahdollisuuksia syventää asiakassuhteitamme jotka ovat ensiarvoisessa asemassa edelleen kehittäessämme liiketoimintaamme. Nyt allekirjoitettu yhteistyösopimus kattaa optioineen tulevat kaksi kautta mutta luonnollisesti tähtäimessämme on pitkäaikainen yhteistyö suomalaisen urheilun lippulaivan kanssa, Valloxin Suomen liiketoiminnasta vastaava Antti Salakka kertoo.

– Leijonaperhe kasvaa taas yhdellä suomalaisella eturivin yrityksellä. Loistavaa toivottaa Suomen johtava ilmanvaihdon asiantuntija tervetulleeksi Leijonaperheeseen. Uskon, että tuleva yhteistyö vahvistaa molempia brändejä ja saamme nauttia alkavasta yhteistyöstä vielä pitkälle tulevaisuuteen, Suomen Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen iloitsee.

Vallox yrityksenä
Vallox Oy on Loimaalla sijaitseva pääasiassa asumisen ilmanvaihtolaitteita kehittävä ja valmistava yritys. Yritys on yli 40-vuotisen toimintansa ajan ollut sisäilmateknologian kehitystyön suunnannäyttäjä. Energiaa säästävillä Vallox-ilmanvaihtolaitteilla luodaan huoneistoon yksilöllisesti ohjattava, raikas ja terveellinen sisäilmasto, joka lisää asukkaiden hyvinvointia ja pitää rakenteet kuivina. Valloxin liikevaihto oli vuonna 2015 n. 37 miljoonaa euroa, josta noin puolet tuli viennistä.

Tilaa esite Vallox-ilmanvaihdosta

Osta suodattimet ja ilmanvaihtokone verkkokaupasta

Vallox Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Vallox 125 MV
Vallox 140 -ilmanvaihtokone - Tehokas ja taloudellinen uutuus
Vallox 140 -ilmanvaihtouutuus on äänitasoltaan hiljainen ja energiankulutukseltaan alhainen. Koneessa on hyvä suodatus, tyylikäs muotoilu sekä elektroninen ohjaus. Lisäksi muun muassa säätö- ja asennusvaihtoehtoja on useita.
Vallox 125 MV
Vallox Digit SED – Ilmanvaihdon ohjaukseen uusia ominaisuuksia
Vallox Oy:n digitaalinen Digit SED -ilmanvaihdon ohjauskeskus saa uusia ominaisuuksia. Ohjaukseen on liitetty viikkokello-ohjaus, takkakytkin ja koneen käynnistysnäppäimen lukitus.
Vallox 125 MV
Ilmanvaihto on elämänlaatua
Raikas ilma uuteen tai vanhaan kotiinVallox Oy on 30 vuoden kokemuksella tehnyt toimivia sovelluksia ympäristöihin, joissa ilmanvaihdolta vaaditaan yksilöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä. Pien- ja rivitalojen uudisrakentamisen ohella Valloxin järjestelmät sopivat myös saneerauskohteisiin, kerrostaloasuntoihin, kouluihin ja laitoksiin sekä toimistotiloihin.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Paloturvallisuus parantuu pienillä teoilla ja oikealla asenteella - 82 palokuollutta lokakuun loppuun mennessä
Kodin paloturvallisuus paranee merkittävästi, jos asiaa ajattelee kolmesta näkökulmasta: Tärkeintä on pitää kotona järjestystä ja siisteyttä yllä ainakin sen verran, että tuli ei pääse irti. Toiseksi, jos palo kuitenkin syttyy, toimivat ja oikein kattoon asennetut palovaroittimet havaitsevat vaaran tehokkaasti. Kolmanneksi, etukäteen tuumituilla toimintatavoilla väki pääsee nopeasti turvaan ja ehkäpä tuli saadaan sammutetuksikin. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön mediaseurannan mukaan tulipaloissa on lokakuun loppuun mennessä kuollut 82 ihmistä.
Jäspi
Ilma-vesilämpöpumppu säästää euroja ja ympäristöä
Ilma-vesilämpöpumpusta on tullut suomalaisten suursuosikki. Laite on tehokas, edullinen ja nopea asentaa, ja se huolehtii luotettavasti sekä talon lämmityksestä että käyttöveden tuotosta. Ilma-vesilämpöpumppu säästää ympäristöä ja euroja, sillä se leikkaa jopa yli 60 prosenttia lämmityslaskusta sähkö- tai öljylämmitykseen verrattuna.
202111_73804.jpg
Milloin omakotiasujan on syytä kutsua IV-ammattilainen apuun?
Kodin ilmanvaihtojärjestelmän on tarkoitus toimia huomaamattomasti ja asukkaita häiritsemättä. Ilmanvaihtokanavisto ja -kone tarvitsevat kuitenkin säännöllistä huoltoa toimiakseen moitteetta. Säännölliset huoltotoimet asukas voi tehdä itse, mutta tietyissä tilanteissa on syytä turvautua ammattilaisen apuun.Ilmanvaihtojärjestelmän suunnittelu uuteen omakotitaloon teetetään aina ammattilaisella. Rakennusvaiheessa esimerkiksi Vallox BlueSky -ilmanjakojärjestelmän rakentamisen voi tehdä jopa itse, kunhan sen tekee iv-suunnittelijan tekemien piirustusten mukaisesti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton