Kattolaattakate puhtaaksi

Bitumisen kattolaattakatteen pintaan jää aikojen saatossa epäpuhtauksia. Epäpuhtaudet toimivat kasvualustana mm. leville, jäkälille ja sienirihmastoille. Puhdistukseen kehitetyllä uudella Katepal Kattopesu K-10 katteen puhdistus käy helposti harjaamalla.
Tuote soveltuu myös käytettäväksi kasvustojen ennaltaehkäisyyn

Näin käytät K-10 Kattopesua

Kun ilman lämpötila on yli +10°C, katon pesun voi aloittaa. Lämpötilan tästä noustetta pesuaineen vaikutus tehostuu. Suora auringonpaiste ei kuitenkaan ole hyvästä. Auringon porotus saa aikaan aineen nopean haihtumisen ja vaikutustehon laskemisen. Saman saattaa tehdä yöpakkaset.
Ennen pesun aloittamista helposti irtoava kasvusto poistetaan ja puhdistettava pinta siistitään kevyesti harjaamalla.

Katepal K-10 Kattopesu levitetään sellaisenaan käsiteltävälle pinnalle suihkuttamalla suihkupullosta tai kastelukannulla levittämällä. Ison pinnan käsittelyyn on suositeltavaa käyttää matalapaineruiskua.
Tehopesu K-10 Kattopesu on puhdistaa mm. bitumisen kattolaattakatteen.Tehopesu K-10 Kattopesu on puhdistaa mm. bitumisen kattolaattakatteen.
Kasvuston päälle ruiskutetaan reilusti Kattopesua. Jos kasvustoa on reilusti, katto käsitellään 2-3 kertaa 2-3 viikon välein. Sateen uhatessa odotetaan, kunnes kuivempaa ilmaa on tulossa. Kasvuston kosteudella on merkitystä - suuri kosteus heikentää aineen tehoa. Aineen annetaan vaikuttaa päivästä 12 viikkoon riippuen katon kasvuston määrästä.

Jälkikäsittely

Kasvuston muututtua ruskeaksi aine on vaikuttanut. Kun kasvuston määrä on ollut lievä, ei pinnat voivat jättää silleen. Paksun kasvustokerroksen voi huuhdella puutarhaletkulla ja/tai kevyesti harjaamalla. Painepesuria ei bitumilaattakatolla saa käyttää.

Käyttökohteet

Katepal K-10 Kattopesu ei vahingoita pintoja ja soveltuu siksi yleisimmille katto- ja julkisivumateriaaleille: puu-, kivi-, bitumi-, betoni-, muovi- ja rapatut pinnat). Sopivat käyttökohteet ovat katot, terassit, parvekkeet, seinät, pihakivet, sokkelit, muurit ja puutarhakalusteet.

750

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö Katepal-bitumikatteesta
 
Julkaistu
21.10.2019