Sadevesijärjestelmä ja kattoturva kerralla kuntoon

Mikäli sadevesikourut jäävät talveksi täyteen roskaa ja vettä, ne jäätyvät ja järjestelmä on toimintakyvytön. Sadevesijärjestelmän puhdistuksen yhteydessä on hyvä varmistaa, että syöksytorvet ovat myös puhtaat ja vesi pääsee virtaamaan koko putken mitalla. Mikäli syöksytorvet jäätyvät umpeen, ne halkeavat jään voimasta.

Puutteellinen sadevesijärjestelmä on myös todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi suomalaisten kotien homevaurioihin. Sadevesijärjestelmän päätarkoitus on johtaa katolta valuvat vedet hallitusti sadevesiviemäröintiin.
Sadevesjärjestelmän huollossa on tärkeää huolehtia työn turvallisuudesta.

Katolla kiipeilyn turvallisuus puhuttaa jatkuvasti. Tähän on alettu puuttumaan isolla kädellä ja valvontaa työturvallisuudesta on lisätty paljon. Lain suoja on tässä hyvä ja esimerkiksi nuohoojat voivat kieltäytyä menemästä katolle, jos kattoturvatuotteet ovat puutteellisia ja he eivät pysty varmistamaan turvallista työn tekemistä.

Helppoa kuin heinänteko

Sadex myy ja asentaa laadukkaat sadevesijärjestelmät sekä kattoturva- ja tikastuotteet. Avaimet käteen -periaatteella toimivan Sadex-asennuspalvelun myötä saat taloyhtiöösi kestävän, toimivan ja kauniin kokonaisuuden nopeasti ja vaivattomasti.

Palvelukonsepti vastaa puolestasi kaikesta muusta paitsi päätöksenteosta. Tarjouksen tultua hyväksytyksi:

• Ammattiylpeät asentajamme vastaavat tuotteiden asennuksesta määräysten mukaisesti
• Siivoamme jälkemme
• Laskutamme sovitusti tarjouksen mukaisesti
• Sadex takuu turvaa asumisen vuosiksi eteenpäin

Ilmainen mittakäynti

Jätä yhteydenottopyyntö!

• Kartoitamme kohteen ilmaiseksi
• Suunnittelemme ja laskemme selkeän tarjouksen

 
Julkaistu
23.4.2020