• Etusivu
  • Talo

AS OY TURUN AKROPOLIS, TURKU

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Päivitetty 05.10.2017
2944_125619329_2017914133347.jpg

1989 rakennettu aikansa helmi, jossa kattopinta-alaa yhteensä 350 m2

KATTOJEN KUNKKU 2018 -REMONTTIKOHDE

TOTEUTUS /
TT-Rakennus Oy

Kyseinen pientaloyhtiö on rakennusneuvos Juhani Lundènin omistaman rakennustoimisto Lundén Oy:n rakennuttama ja hänen tyttärensä Jaana Lundènin suunnittelema täystiilinen aikansa helmi, joka sijaitsee Turussa arvostetussa korppoolaismäen kaupunginosassa. Kohde on luovutettu asuinkäyttöön vuonna 1989.

Viime vuosina kohteessa on suoritettu sisäpuolen saneerauksia sekä LVIS-saneeraus, jonka suoritti kohteen alkuperäinen rakennuttaja vuonna 2014.

Tiilikaton päivitys nykyaikaan

Vuonna 2017 tuli ajankohtaiseksi suorittaa vanhan tiilikaton päivitys uuteen näyttävään ja nykyaikaiseen Ormax-tiilikattoon. Urakoitsijaksi valittiin TT Rakennus Oy ja urakan valvonnasta vastasi Rakennuttajapalvelu Timo Närvänen Oy.

2944_748550810_2017101182116.jpg

Kokonaisvaltainen remontti

Kohteessa oli kattopinta-alaa kahdellatoista (12) lappeella yhteensä 350 neliötä, joista suurin osa tiiltä ja noin 30 neliötä huopaa.

Kohteessa purettiin vanhat kattoturvat, sadevesijärjestelmät, kattotiilet, huovat sekä aluskatteet kokonaan pois.

20179_50199.jpg

Yläpohjasta tyhjennettiin sinne kuulumattomat roskat ja tarkistettiin yläpohjan kunto. Puretut tavarat toimitettiin Ekopartnerille jatkokäsittelyä varten.

Osaan katosta asennettiin Divoroll Top Ru -hengittävä aluskate ja osaan OSB- levy, jonka päälle tuli huopa katon loivuudesta johtuen. Uudeksi katemateriaaliksi oli valittu ruskea Ormax Protector+ -kattotiili, jonka 30 vuoden takuu takaa kohteeseen pitkäksi aikaa huolettomia vuosia ja piippujen ja iv-koneiden pellitykset tehtiin myös katon väriä mukaillen.

Katolle asennettiin rakennusmääräykset täyttävät kattoturvavarusteet sekä nousukiskot talotikkaisiin ja piipulle meneviin tikkaisiin. Yläpohjassa suoritettiin vanhojen putkien eristykset samalla, kun ne liitettiin uusiin Vilpe- läpivienteihin, puhallettiin lisäeristettä ja lisättiin yläpohjan tuuletusta. Sadevesijärjestelmät uusittiin kokonaisuudessaan, vaihdettiin kaikki otsapellit valkoisiksi ja korjattiin ajan saatossa syntyneet lahovauriot.

Katso kohteen muutos

2944_748550810_201710118217.jpg
20179_50195.jpg
http://www.ttrakennus.fi/

TT-Rakennus toteuttaa viimeistellyt ja vedenpitävät katot omakotitaloihin, vapaa-ajan- ja taloyhtiökohteisiin.

TT-Rakennus on nuorekas, tehokas ja kotimainen Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä sekä Varsinais-Suomessa toimiva katto- ja julkisivuremonttien ammattilainen jo yli sadan henkilötyövuoden kokemuksella. Kalustomme on nykyaikaista ja asentajamme osaavia, paikallisia työmiehiä.

Toteutamme satoja kattoremontteja vuodessa. Toimintamme perustuu korkeaan laatuun ja ammattitaitoon. Annamme työllemme viiden (5) vuoden takuun. Suunnittelemme remontit, toimitamme tarvikkeet työmaalle ja toteutamme työn aina loppusiivoukseen asti "avaimet käteen" -periaatteella. Kattoremontin yhteydessä meiltä saa myös sadevesijärjestelmät sekä piipunpellit mittatilaustyönä ja saumattomasti asennettuna paikoilleen.

Kuulumme Tilaajavastuu.fi:n Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Lisäksi työllemme on annettu kotimainen Avainlippu -tunnus. www.ttrakennus.fi

Totetuttaa kattoremontit alueilla: Pirkanmaa, Kanta-Häme, Varsinais-Suomi.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
20202_62770.jpg
Takka on muutakin kuin vain koriste - luonnollista lämpöä kotiin!
Puulämmitys - se luonnollinen, perinteikäs ja tunnelmallinen tapa lämmittää koti. Tulisija tarjoaa lisälämmönlähteenä varmuutta, sillä se on myös luotettava tapa lämmittää silloinkin kun sähköt ovat poikki. Tulisijalla lämmitys on erinomainen keino säästää esimerkiksi silloin kun sähkö on kalleimmillaan tai on muuten tarve leikata lämmityskustannuksia. Vaikka paukkuvat talvipakkaset antavatkin vielä hetken odottaa itseään, kannattaa niiden tuloon kuitenkin varautua. Takka on myös ainoa lämmönlähde, joka luo aitoa tunnelmaa kotiin. Takkatulen ääreen on helppo jäädä rauhoittumaan kaiken kiireen keskelle.Tiesitkö, että jopa yli miljoonassa suomalaisessa pientalossa on tulisija?
20212_68555.jpg
40-luvun talon savitiilikatto kruunattiin kattojen kunkuksi - katso upea muodonmuutos
Vuoden 2021 King of Roofs -voittaja on taas valittu. Loppusuoralla oli 10 kattoa, joista ammattilaisraati valitsi voittajaksi Suomen Kattocenterin Helsingin Malmilla sijaitsevan savitiilikattokohteen. Valintaan vaikuttivat muun muassa kohteen haastavuus, tekninen toteutus sekä saneerauksella saavutettu ilmeen muutos. Suomen Kattocenter oli myös yleisön suosikki.
20217_54449.jpg
Tuulensuoja ja lämmöneristys samassa paketissa uuteen ja vanhaan taloon
Pääset helpommalla valitsemalla levyn, joka huolehtii tuulensuojauksesta sekä lämmöneristyksestä samalla kerralla. Mikäli toivot lisäksi asentamisen helppoutta ja erinomaista lämmöneristyskykyä, on valinta tällöin helppoa. Lika- ja vesitiivisti pakatut ISOVER Facade -levyt vastaavat näihin toiveisiisi.Tuote toimii myös rakentamisen aikaisena sääsuojana ja kestää UV-rasitusta kuuden kuukauden ajan ilman lopullista julkisivua menettämättä ominaisuuksiaan.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton