AS OY TURUN AKROPOLIS, TURKU

1989 rakennettu aikansa helmi,
jossa kattopinta-alaa yhteensä 350 m2

KATTOJEN KUNKKU 2018 -REMONTTIKOHDE

TOTEUTUS /
TT-Rakennus Oy

Kyseinen pientaloyhtiö on rakennusneuvos Juhani Lundènin omistaman rakennustoimisto Lundén Oy:n rakennuttama ja hänen tyttärensä Jaana Lundènin suunnittelema täystiilinen aikansa helmi, joka sijaitsee Turussa arvostetussa korppoolaismäen kaupunginosassa. Kohde on luovutettu asuinkäyttöön vuonna 1989.

Viime vuosina kohteessa on suoritettu sisäpuolen saneerauksia sekä LVIS-saneeraus, jonka suoritti kohteen alkuperäinen rakennuttaja vuonna 2014.

king_of_roofs_2018_asoy_turun_akropolis_tt-rakennus8

Tiilikaton päivitys nykyaikaan

Vuonna 2017 tuli ajankohtaiseksi suorittaa vanhan tiilikaton päivitys uuteen näyttävään ja nykyaikaiseen Ormax-tiilikattoon. Urakoitsijaksi valittiin TT Rakennus Oy ja urakan valvonnasta vastasi Rakennuttajapalvelu Timo Närvänen Oy.

king_of_roofs_2018_asoy_turun_akropolis_tt-rakennus11

Kokonaisvaltainen remontti

Kohteessa oli kattopinta-alaa kahdellatoista (12) lappeella yhteensä 350 neliötä, joista suurin osa tiiltä ja noin 30 neliötä huopaa.

Kohteessa purettiin vanhat kattoturvat, sadevesijärjestelmät, kattotiilet, huovat sekä aluskatteet kokonaan pois.

king_of_roofs_2018_asoy_turun_akropolis_tt-rakennus2

Yläpohjasta tyhjennettiin sinne kuulumattomat roskat ja tarkistettiin yläpohjan kunto. Puretut tavarat toimitettiin Ekopartnerille jatkokäsittelyä varten.

Osaan katosta asennettiin Divoroll Top Ru -hengittävä aluskate ja osaan OSB- levy, jonka päälle tuli huopa katon loivuudesta johtuen. Uudeksi katemateriaaliksi oli valittu ruskea Ormax Protector+ -kattotiili, jonka 30 vuoden takuu takaa kohteeseen pitkäksi aikaa huolettomia vuosia ja piippujen ja iv-koneiden pellitykset tehtiin myös katon väriä mukaillen.

Katolle asennettiin rakennusmääräykset täyttävät kattoturvavarusteet sekä nousukiskot talotikkaisiin ja piipulle meneviin tikkaisiin. Yläpohjassa suoritettiin vanhojen putkien eristykset samalla, kun ne liitettiin uusiin Vilpe- läpivienteihin, puhallettiin lisäeristettä ja lisättiin yläpohjan tuuletusta. Sadevesijärjestelmät uusittiin kokonaisuudessaan, vaihdettiin kaikki otsapellit valkoisiksi ja korjattiin ajan saatossa syntyneet lahovauriot.

Katso kohteen muutos

logo_tt-rakennus

TT-Rakennus toteuttaa viimeistellyt ja vedenpitävät katot omakotitaloihin, vapaa-ajan- ja taloyhtiökohteisiin.

TT-Rakennus on nuorekas, tehokas ja kotimainen Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä sekä Varsinais-Suomessa toimiva katto- ja julkisivuremonttien ammattilainen jo yli sadan henkilötyövuoden kokemuksella. Kalustomme on nykyaikaista ja asentajamme osaavia, paikallisia työmiehiä.

Toteutamme satoja kattoremontteja vuodessa. Toimintamme perustuu korkeaan laatuun ja ammattitaitoon. Annamme työllemme viiden (5) vuoden takuun. Suunnittelemme remontit, toimitamme tarvikkeet työmaalle ja toteutamme työn aina loppusiivoukseen asti ”avaimet käteen” -periaatteella. Kattoremontin yhteydessä meiltä saa myös sadevesijärjestelmät sekä piipunpellit mittatilaustyönä ja saumattomasti asennettuna paikoilleen.

Kuulumme Tilaajavastuu.fi:n Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Lisäksi työllemme on annettu kotimainen Avainlippu -tunnus. www.ttrakennus.fi

Totetuttaa kattoremontit alueilla: Pirkanmaa, Kanta-Häme, Varsinais-Suomi.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
14.9.2017