Oraksen 2018 uutuustuotteet ensiesittelyssä Habitaressa

Oras esitteli alkuvuodesta 2018 lanseerattavia uutuustuotteitaan ensi kertaa yleisölle Suomalaisen Työn Liiton KOTI-projektissa Habitaressa 13.–17.9.2017.

Näytteillä oli mielenkiintoisia uutuuksia: hyvinvointiin kehitettyjä suihkuratkaisuja sekä toiminnallisuudeltaan ja muotoilultaan ainutlaatuisia keittiöhanoja. Mukana nähdään myös tuorein ALESSI by Oras -uutuushana.

KOTI_banneri_sininen_860x48

Uusi Oras Optima

Oras esitteli Habitaressa täysin uudet Oras Optima -sarjan keittiöhanat: ne sisältävät keittiöammattilaistenkin suosiman, korkean ja joustavan juoksuputken, jonka avulla ruuanlaitto on entistä helpompaa ja sujuvampaa. Juoksuputkessa on spray-toiminto, joilla ruuan, astioiden ja altaan puhdistaminen ja täyttö onnistuvat vaivatta. Hanasta tulee olemaan saatavilla sekä elektroninen hybridimalli että perinteinen sivuvivullinen hana. Uudet mallit on suunnitellut Kirsi Svärd ja ne edustavat nuorta ja raikasta, pohjoismaista keittiö-designia.

Uusi ALESSI Swan by Oras

ALESSI Swan by Oras edustaa täysin ennennäkemätöntä muotoilua, jossa yhdistyvät joutsenen sulavat linjat sekä Oraksen älykkäät vesitoiminnot. Tuotteen on suunnitellut Mario Trimarchi, italialainen suunnittelija, joka on kansainvälisesti tunnettu kyvystään nähdä arkipäiväisetkin esineet kuin veistoksina. ALESSI Swan by Oras syntyi intohimosta luoda esteettinen innovaatio: antamalla hanalle joutsenen suuruuden ja eleganssin, muotoilija mahdollisti uusia tapoja käyttää vesihanaa. ALESSI Swan by Oras -keittiöhanasta tulee olemaan saatavilla useita malleja. Elektronisessa hanassa on älykäs toiminto, joka mahdollistaa hanan avaamisen ja sulkemisen yhdellä napin painalluksella.

ALESSI Swan by OrasALESSI Swan by Oras

Uusi Oras Esteta

 

Oras yhdistää hyvinvoinnin hienostuneeseen estetiikkaan ja nostaa päivittäisen suihkukokemuksen täysin uudelle tasolle. Oras Esteta on yksilöllinen ratkaisu modernin kylpyhuoneen sisustukseen. Suihkuhanan sulavalinjainen ja elegantti muotoilu yhdistyvät käytännöllisyyteen: Lämpötilaa ja virtaamaa on helppo säätää edessä olevista säätimistä. Piilotettu turvanuppi takaa turvallisen veden lämpötilan. Runsaasti laskutilaa sisältävä kansi tuo paitsi arvokkuutta ja näyttävyyttä, myös lisää säilytystilaa kylpyhuoneeseen. Sen materiaali on aitoa, kestävää lasia. Kattosuihku on muotoilultaan moderni ja pyöreälinjainen ja se sopii moneen tilaan. Kääntyvän suihkulautasen voi säätää itselle sopivaan asentoon ja suuren kokonsa ansiosta se kietoo koko kehon lempeään ja luonnolliseen sateeseen tehden suihkuhetkestä täydellisen. Hanasta tulee olemaan saatavilla kaksi eri värivaihtoehtoa: valkoinen/kromi ja tummanharmaa/kromi.

Oras-brändi tunnetaan innovatiivisista hana- ja suihkutuotteistaan, joissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla suorituskyky ja design, laatu ja luotettavuus. Elektronisissa ja kosketusvapaissa hanoissa Oras on ollut edelläkävijä pitkään. Yli kolmannes brändin tuotevalikoimasta on uudistumassa.

Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki.

 
Päivitetty
16.10.2017