SIZE 0 - pienen tilan suurenmoiset keittiöratkaisut

Oivaltavista arjen ideoista syntyvät usein parhaat ja toimivimmat ratkaisut. Petra-keittiöiden innovaatiot ratkaisevat pienten keittiöiden ongelmakohtia inspiroivasti. Yhdellä kalusteella on monta käyttötarkoitusta. Näin maksimoidaan tilan käyttö ja luodaan sujuvampaa arkea.

Lisää työskentely- ja säilytystilaa

Monet kaipaavat keittiöönsä lisää tilaa. Petra-keittiömalliston uudet innovaatiot tarjoavat ratkaisun tilanpuutteeseen ja siitä johtuviin arkisiin ongelmiin. Uudet kalusteinnovaatiot taikovat lisätilaa pieniin tiloihin hyödyntämällä tehokkaasti kaikki neliöt.
 
- Keittiöidemme suunnittelu on käyttäjälähtöistä. Oivaltavilla innovaatioilla keittiö täyttää sille asetetut tarpeet sen sijaan, että käyttäjät vain sopeutuisivat tilan asettamiin rajoituksiin, sanoo sisustusarkkitehti, Novartin tuotepäällikkö Eeva Kokkonen. Pieniä keittiöitä on yhä enemmän, mutta samalla käyttäjien tarpeet keittiöiden toiminnoille ovat yhä monimuotoisempia. Kun neliöitä on rajallisesti, keittiön on muuntauduttava joustavasti arjen kaikkiin käyttötarkoituksiin, vaikka työtilaksi.
 
Suurta elämää halutaan myös pieneen keittiöön. Hyvällä suunnittelulla ja innovatiivisilla kalusteilla saadaan pienikin keittiö toimivaksi kokonaisuudeksi. – Haluamme tarjota yksilöllisiä, toimivia ja erityisesti arkea helpottavia ratkaisuja. Plussa- ja Klaffi-kaappien idea on monipuolisuus, jossa yksi kaluste voi muuntua moneksi, Kokkonen kertoo.
Peggi-säilytysratkaisu maksimoi keittiön säilytystilan. Siihen voidaan kiinnittää hyllyjä, koukkuja ja tankoja. Peggi on myös persoonallinen sisustuselementti.Peggi-säilytysratkaisu maksimoi keittiön säilytystilan. Siihen voidaan kiinnittää hyllyjä, koukkuja ja tankoja. Peggi on myös persoonallinen sisustuselementti.

Plussa-kaapilla hetkessä lisää tilaa

Plussa-kaappi on pyörillä varustettu apukaappi, joka kätkee sisäänsä runsaasti säilytystilaa ja luo avattaessa kokonaisen pöytätilan työskentelyyn tai ruokailuun. Kun ylimääräistä pöytätilaa ei tarvita, kaappi voidaan rullata takaisin osaksi kaapistoa.

Plussa-kaappi on pyörillä varustettu apukaappi, jossa on työtaso. Kaapissa on runsaasti säilytystilaa, mm. ulosvedettävä laatikko sekä tilava taso isommille astioille ja tavaroille.Plussa-kaappi on pyörillä varustettu apukaappi, jossa on työtaso. Kaapissa on runsaasti säilytystilaa, mm. ulosvedettävä laatikko sekä tilava taso isommille astioille ja tavaroille.
Seinälle asennettava Klaffi-kaappi avautuu pöydäksi ja tarjoaa paljon säilytystilaa kompaktissa koossa: ulkopinnalla on säilytystaskut ja avatun kaapin sisältä löytyy hyllykkö. Lisäksi yläpuolella on pieni kaappi.Seinälle asennettava Klaffi-kaappi avautuu pöydäksi ja tarjoaa paljon säilytystilaa kompaktissa koossa: ulkopinnalla on säilytystaskut ja avatun kaapin sisältä löytyy hyllykkö. Lisäksi yläpuolella on pieni kaappi.

Klaffikaappi ruokapöydäksi

Klaffi-kaappi on ratkaisu pieneen tilaan, jonne ruokapöytä ei mahdu. Seinälle asennettava Klaffi-kaappi avautuu ruokapöydäksi tai työtilaksi tarvittaessa. Kaapista löytyy säilytystilaa hyllyinä, lokeroina ja taskuina. Klaffi ei ole vain keittiön kaluste, se tuo muuntautuvaa työ- ja säilytystilaa myös olohuoneeseen tai lastenhuoneen ahtauteen.

Peggi-päätylevy

Peggi-päätylevy on uusi nerokas lisäratkaisu pienten neliöiden hyödyntämiseen. Ottamalla käyttöön kaapistojen ja komeroiden sivupäädyt saadaan lisää fiksua säilytystilaa.

Tule tutustumaan

Keittiömaailman myymälöissä voit tutustua uusimpiin keittiötrendeihin ja maailmanluokan innovaatioihin, sillä ne kaikki löytyvät myös A la Carte- ja Petra-keittiömallistoista. Putkiremontti on täydellinen hetki keittiön uusimiselle. Samaan aikaan tehty keittiöremontti säästää putkiremontin jälkeen tehtävältä uudelta erilliseltä remontilta.

Haluan lisätietoa


 
Julkaistu
23.3.2018