Kiuas on saunan sielu

Saunominen on rituaalinomaista kehon ja mielen puhdistautumista ja jotain lähes pyhää meille suomalaisille. Olipa kyseessä sitten vaellus metsässä tai raskas työpäivä, molempien jälkeen käynti löylyissä rentouttaa ja virkistää.
 
Mondexin oma tarina sai alkunsa Kokkolassa yli 25 vuotta sitten. Ensimmäiset kiukaat olivat pehmeälöylyisiä vuolukivikiukaita, jotka mullistivat kotimaisten sähkökiukaiden markkinat. Vuosien saatossa Mondex on kehittänyt osaamistaan, panostanut joka vuosi enemmän kotimaisuuteen sekä suomalaisen saunakulttuurin kehittämiseen.

avainlippu
Nimetön-3

Miksi valita Mondex-kiuas?

Design
Mondex-tuotteissa yhdistyvät käytännöllisyys ja kauneus. Kotimaisen muotoilun vähäeleisyys ja selkeät linjat miellyttävät vaativampaakin esteettistä silmää. Saunominen on kokonaisvaltainen nautinto, kun löylyjen lämmön lisäksi nautitaan kauniista designista.

Laatu
Ostaessasi kiukaan Mondexilta voit olla varma, että saat kestävän ja laadukkaan tuotteen. Mondex suunnittelee ja valmistaa tuotteee aina huolella, sillä tiedämme, mitä kiukaan pitää kestää suomalaisessa saunassa.

Kotimaisuus

Mondex-tuotteet suunnitellaan, valmistetaan ja kootaan Suomessa. Saunanteknologiassa ei ole suomalaisen osaamisen vertaista!

Olemme erittäin ylpeitä kotimaisuudestamme ja avainlippu-sertifikaatistamme.  Kotimaisuudella turvaamme tuotteidemme laadun jatkossakin.


Elektroninen tai mekaaninen ohjaus

Mondexin sähkökiukaiden valikoimasta löytyy varmasti vaihtoehto jokaiseen saunaan. Kulma-asennettava kiuas säästää tilaa, seinäkiuas sopii pieneen tilaan, vuolukivi antaa kosteat löylyt ja näyttävä lattiakiuas vangitsee designillaan katseen. 

Onko makusi enemmän jylhä Rakka vai kenties pehmeiden löylyjen kuningas Louhi?


Tutustu sähkökiukaisiin >>

 

 

 

kiukaat-sahko

Löydä sopiva kiuas saunaasi

Löydä sopiva kiuas saunaasi.

Syötä vain mitat ja seinäpintojen materiaali, oikealla olevaan kaavaan niin saat heti selville mitkä kiukaat sinulle sopivat parhaiten!

Klikkaa kiuasvalitsimeen >>

Puukiukaan loimussa..

Mondex Klapin upea, pyöreä muotoilu, 70kg kivimassa sekä aukotettu ulkovaippa takaavat, että kiukaasta irtoaa taatusti monipuolisesti löylyä jokaisen saunojan makuun. Valitse kahdesta kauniista värivaihtoehdosta saunaasi sopivin malli!

Optimaalisen koon ja pienten suojaetäisyyksien vuoksi kiuas sopii mainiosti myös pienempiin perhesaunoihin.  Klapi on luontoystävällinen ja turvallinen valinta.

 

Tutustu Klapiin >>
klapi
Nimetön-5

Mondex-kiukaat kampanjahintaan

Tilaa Mondex-kiukaat verkkokaupan syyskampanjasta

  • Alennus jopa -26 %
  • Kiuaskivet kaupan päälle
  • Rahtikulut 0 €Klikkaa verkkokauppaan >>


 
Päivitetty
11.9.2017