IDO – suomalaisten kylpyhuoneiden kalustaja

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, paljonko vietät aikaa kylpyhuoneessasi? Se on päivittäin kovassa käytössä kiireisen arjen keskellä. Se myös on paikka, jossa voi rentoutua ja nauttia – viettää hetki täydellistä omaa aikaa. Kylpyhuoneen täytyy palvella moitteettomasti vuodesta toiseen ja siksi sinne kannattaa valita laatua, tyyliä ja toimivuutta.

Showerama 10 -sarjan ovet avautuvat sekä ulos että sisäänpäin.Showerama 10 -sarjan ovet avautuvat sekä ulos että sisäänpäin.

IDO-kalusteilla yhtenäinen ilme kylpyhuoneeseen

IDO-kylpyhuonemallistot on suunniteltu sopimaan saumattomasti yhteen ja vastaamaan kaikenkokois­ten kylpyhuoneiden tarpeisiin: tuotteet on helppo puh­distaa, ne tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja sisältävät fiksuja arjen oivalluksia. Keskiössä on toimi­vuus, sillä se, jos jokin, on kylpyhuoneessa oleellista.

IDO Elegant on kylpyhuonekaapistojen uutuus, jonka modernin ja linjakkaan ilmeen kruunaavat ohutreunaiset tasoaltaat.

Suomessa valmistettuun mallistoon kuuluu erilaisia ja eri kokoisia kaapistoja, joilla saa kylpyhuoneeseen reilusti lisää säilytystilaa. Keraamisissa tasoaltaissa on puhdistusta helpottava Smart -lasite. Monet vedinvaihtoehdot mahdollistavat kalusteiden räätälöimisen omaan tyyliin sopivaksi.

Täydennä tyyli design-vetimillä.Täydennä tyyli design-vetimillä.
Elegant_brochure_cover

IDO Showerama 10 -suihkut – tyyliä pesutiloihin

IDO-suihkuvalikoima on täydentynyt uusilla suihkuratkaisuilla. IDO Showerama 10 -uutuusmallisto koostuu suihkuseinistä, -ovista ja -nurkista ja se suunniteltiin arjen tarpeisiin niin käyt­täjää kuin asentajaakin ajatellen. Uusissa suihkuratkaisuissa on kiinnitetty tyylikkään ulkoasun lisäksi huomiota puhtaanapitoon ja asennuksen helppouteen. En­tistä kevyemmissä profiileissa ei ole uuden kiinnitysta­van ansiosta lainkaan näkyviä ruuveja eikä reikiä. Suih­kujen lasivalikoima on laaja ja vedinvaihtoehtoja useita. Kaikissa malliston suihkuissa on 6 mm turvalasi.

IDO Glow – huuhtelukauluksetonta huolettomuutta

IDO Glow -wc-istuimet ovat täysin huuhtelukauluksettomia Rimfree-malleja eli vanhoista wc-istuimista tuttu huuhtelukaulus on jätetty kokonaan pois. Tämä mahdollistaa täysin uudenlaisen kylpyhuonehygienian nopeuttaen ja helpottaen puhdistusta.

IDO Glow -wc-istuimissa on myös muita käteviä ominaisuuksia, kuten helposti puhdistettava Smart-lasite, sisäänrakennettu Fresh wc -raikastintoiminto ja pehmeästi sulkeutuva ja helposti siivouksen ajaksi irrotettava istuinkansi – viimeisteltyä muotoilua unohtamatta. Laajassa mallistossa tämän syksyn uutuus on korkea malli, joka soveltuu erityisen hyvin esim. iäkkäille käyttäjille. 

IDO Glow -kylpyhuonemallistoon kuuluu myös pesualtaat ja kaapistot. Moderni kylpyhuonemallisto yhdistää saumattomasti designin ja toimivuuden ja sen avulla luot yhtenäiset, modernin ilmeen kylpyhuoneeseesi.

rimfree1

IDO on suomalainen kylpyhuonealan toimija, jonka juuret ulottuvat yli 140 vuoden taakse Helsingin Ara­biaan. Saniteettiposliinin valmistus alkoi Arabian teh­taalla vuonna 1874 ja nämä pitkät perinteet jatkuvat edelleen Suomen ainoalla saniteettiposliinia valmista­valla tehtaalla Tammisaaressa. Siellä syntyy tänäkin päivänä yli tuhat keraamista esinettä suomalaisiin ja pohjoismaisiin kylpyhuoneisiin. IDO on osa Sveitsiläis­tä Geberit-konsernia ja sitä myy ja markkinoi Suomes­sa Geberit Oy.


 
Päivitetty
6.9.2017