Puuportailla lämpöä ja pehmeyttä

Omakotitalon portaissa puu on yleisimmin käytetty materiaali. Teollisen valmistuksen myötä käsitys natisevasta kartanon portaasta on jäänyt historiaan. Valmistus- ja asennustekniikat ovat kehittyneet, samanaikaisesti porras on noussut osaksi kodin sisustusta.

Osta portaat verkkokaupasta
 

Tyylikästä tummaa ja vaaleaa.Tyylikästä tummaa ja vaaleaa.

Portaiden pintakäsittely

Puuportaat pintakäsitellään maalaten tai lempeästi kuultosävyin, jolloin puun omat syyt näkyvät. Lappiportaalla on oivallettu sävyjen merkitys sisustuksessa, asiakkaat voivat valita portaiden sävyn laajasta valikoimasta.

Portaiden väreissä hallitsee valkoinen tai moderni musta, mutta yhä useammin portaassa voi olla raikas tuulahdus asiakkaan sisustukseen sopivaa väriä. Porras suunnitellaan kodin sisustuksen sävyihin ja materiaaleihin. Asiakkaita rohkaistaan huomiomaan porrasta kodin sisustustuotteena, kohteisiin onkin tarjolla koko värien maailma.

Yhä useammin valintaa ohjaa myös ekologiset näkökulmat, portaat pintakäsitellään teollisesti, huomioiden ympäristönäkökohdat. Jo vuosia kaikki Lappiportaan liimasaumat ja pintakäsittelyaineet ovat olleet formaldehydivapaita.

Muutos portaan sivujohteissa kohdekohtainen maalausMuutos portaan sivujohteissa kohdekohtainen maalaus

Yksilöllisesti sinun kotiisi

Lappiportaita on valmistettu jo 25 vuoden ajan koteihin ympäri maailmaa. Tuotekehitystä on ohjannut laaja asiakaskunta yhtä lailla rakennusliike-, valmistalo- kuin arkkitehtiasiakkaidenkin kohteissa. Lappiportaan tuhansien toteutettujen kohteiden myötä voi todeta, että yksityiskohdilla ja asiakkaan valinnoilla rakentuu portaasta kodin keskipiste.

Lappiportaiden tuotevalikoimasta löytyy loputtomasti vaihtoehtoja: sivujohdemallit kaarevasta suoralinjaiseen tai portaan alla kulkevaksi satulaksi.

Kaide ja valaistus kruunaavat kokonaisuuden. Kaide voi olla toteutettu kevyesti lasista tai perinteisemmin puisella pinnakaiteella, suoralinjaisena tai sorvatuin muodoin. Lämminhenkinen puuporras lasikaiteella sopii puu- sekä kivitaloihin luomaan modernia ilmettä.

Portaan askelmat petsattu ruskean sävyyn, sivujohteet maalivalkoinen.Portaan askelmat petsattu ruskean sävyyn, sivujohteet maalivalkoinen.

Luotettavaa asiantuntemusta

Lappiportaan panostukset uusimpaan teknologiaan sekä tehokkaisiin valmistusmenetelmiin ovat tehneet Lappiportaasta asiantuntevan ja luotettavan yhteistyökumppanin niin ammattirakentajille kuin kuluttaja-asiakkaillekin. Portaat valmistetaan teollisesti, mittatilaustyönä kohteesta tarkistettuihin mittoihin.

Lappiporras palvelemme asiakkaitaan suunnittelusta valmistukseen sekä mittauksesta asennukseen!

Lappiporras Facebookissa

Osta portaat verkkokaupasta

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
28.1.2019