Asuntomessut Mikkelissä - messututkimuksen voittajat

Asuntomessut_vaaka
Mikkelin Asuntomessujen kävijöille jaettiin pääsylipun yhteydessä messututkimuslomakkeet, jonka yhteydessä järjestettiin äänestys messukohteiden kesken parhaasta talosta, sisustuksesta ja pihasta. Messututkimukseen pystyi vastaamaan sähköisesti pääportin läheisyydessä olleessa tutkimuspisteessä.

Palkintoina robottiruohonleikkuri, puhallusvillaa ja katonpesuaineita

ISOVER InsulSafe -puhallusvillaa, Boch Indego 400 Connect -robottiruohonleikkuri ja Ormax Siisti Katto + tehopesu -katonpesusetti.ISOVER InsulSafe -puhallusvillaa, Boch Indego 400 Connect -robottiruohonleikkuri ja Ormax Siisti Katto + tehopesu -katonpesusetti.
Yläpohjan lisälämmöneristys on helppo tapa lisätä kodin energiatehokkuutta ja samalla katsastaa yläpohjan tila, sillä lisälämmöneristettä laitettaessa katolla on kuitenkin käytävä, jotta tietää vanhan eristeen paksuuden, tilan ja materiaalin. Kun katolle kiipeää, on hyvä myös katsoa, ovatko lvi-putket kondenssieristettyjä.
1500 euron arvosta ISOVER InsulSafe -puhallusvillaa yläpohjan lisälämmöneristämiseen voitti Jarmo Siltaoja Mikkelistä.

Boschin innovatiivinen robottiruohonleikkuri Indego pitää huolen nurmikostasi leikaten sen automaattisesti sinun nauttiessa vapaa-ajastasi. Indegon "Logicut" -järjestelmä on älykäs navigointijärjestelmä, joka kartoittaa ensin leikkuualueen ja laskee tehokkaimman reitin. Lopputuloksena on kaunis ja elinvoimainen nurmikko.
Robottiruohonleikkuri Bosch Indego 400 Connectin voitti Laura Huttunen Tampereelta.
 

Siisti ja hoidettu katto on hyvännäköinen ja helppohoitoinen. Mikäli katon puhtaanapitoa on laiminlyöty ja katolle on päässyt kertymään sammalta, jäkälää tai levää, on ratkaisu Ormax-tiilikattovalmistajan kehittämät, tehokkaat, turvalliset ja biohajoavat tuotteet katon puhdistamiseen. SIISTI KATTO ja TEHOPESU ovat valmistajan hyväksymiä, eivätkä ne vaikuta heikentävästi katon kriittisiin ominaisuuksiin.

Ormax Siisti Katto + Tehopesu -katonpesusetin voittivat:
Ilpo Kortelainen Siilinjärveltä
Tero Paakkari Mikkelistä
Sari Lampinen Sumiaisista
Jari Pylvänen Espoosta
Arja Falck Savonlinnasta
Julia Kari Lappeenrannasta
Siiri Miettinen Raahesta
Aapo Ruuttunen Vaajakoskelta
Kai-Pekka Laitala Merijärveltä
Aki Liukkonen Ristiinasta


Onnittelut voittajille!
 
Julkaistu
31.8.2017