Pihavalaisinäänestyksen voittajat

Pihavalaisinäänestys on päättynyt. Äänestysaika oli 14.-28.8.2017. Äänestyksessä oli mukana 12 erilaista pihapiirivalaisinta neljältä eri toimittajalta. Äänestykseen osallistui 4008 äänestäjää.

Pääpalkinnon (3 kpl äänestämäänsä pihavalaisinta) voitti Sauli Sallinen, Vanhalinna. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

1. Kallio pollari

Airamin Kallio pollari on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on kirkas lasikupu. Roiskevesisuojatun rungon viimeistelynä on harmaa kivipinnoite tai polttopulverimaalattu, mattapintainen antrasiitti. Valaisinsarjaan kuuluu myös viisto Kallio-seinävalaisin. 

2. Kello pihapiirivalaisin

Karluxin kaunis Kello istuu muotokieleltään niin perinteisen puutalon pihapiiriin kuin pehmeän modernille pihalle. Valaisin valaisee kauniisti polut ja puutarhan. Lahdessa käsityöllä valmistettu valaisin tuo energiansäästöä jopa yli 70 % kun valitset  siihen LED-lampun.

3. Gala Nova

Eulin Gala Nova-sarjan valaisimet on valmistettu aidosta kuparista tai ruostumattomasta alumiinista. Sopusuhtaisen ulkonäön lisäksi valaisimessa on kiinnitetty erityistä huomiota asennuksen ja valonlähteen vaihdon helppouteen. 

Katso kuvat ja lue perustelut

Tutustu äänestyksessä olleisiin pihapiirivalaisimiin ja lue samalla äänestäjien perustelut omista suosikeista.

Katso kaikki kuvat ja lue perustelut valinnoille tästä >> 
_
 
Julkaistu
4.9.2017