• Etusivu
  • Rakentaminen

Tutustu Kastellin uutuusmalleihin 2017

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 28.09.2017
20178_50028.jpg

Kastelli Ready-malliston olokeittiössä on vino sisäkatto.

Suomalaisen työn symboli, Avainlippu-tunnus, myönnettiin toukokuussa 2017 Kastelli-taloille. Availippu-tunnus myönnetään tuotteelle tai tuoteryhmälle, jonka kotimaisuusaste on yli 50 %.
"Valmistamme suomalaisia koteja suomalaisille, ja olemme ylpeitä suomalaisesta tuotteestamme ja sen laadusta. Haluamme tuoda nämä arvot esille tämän tunnuksen myötä", tiivistää Kastelli-Talot Oy:n projektipäällikkö Tea Yli-Suvanto.

Tutustu Kastelli-talojen mallistoon

Tilaa Kastelli-taloesite

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Uusimmat toiveet valmiina talomalleina

Ready 122/144, Ready 122/144 Pu
Esimerkiksi Suomi 100 -Juhlavuoden Ready-talomallistoon toivottiin uutta talomallia, jossa talon päädyssä on huippuvaloisa, kolmeen suuntaan avautuva tila yhteiseen oleskeluun. Näin syntyneeseen, 50 neliön olokeittiöön toivottiin myös korotettua sisäkattoa. Toiveet on toteutettu tässä Ready-mallissa. Avaruuden tuntua lisää korotettu vino sisäkatto, joka ulottuu makuuhuoneisiin asti. Lisäksi suojaisa sisäänkäynti talon päädyssä antaa joustavuutta erilaisille tonteille sijoittamiseen. Huomaa myös vastakkain istuttavat lauteet saunassa ja vilvoittelukuisti talon takana.

Huomaa myös saunassa vastakkain olevat lauteet.
Huomaa myös saunassa vastakkain olevat lauteet.

Verso 112/127, Verso 112/127 PU
Suosittu harja- tai pulpettikattoisena saatava Verso-koti neljän makuuhuoneen versiona ja päätysisäänkäynnillä toivottuna mallina sopivaksi kapeillekin tonteille. Olokeittiössä korotettu sisäkatto ja suuret ikkunat luovat valoisuutta. Kodin "märkätilat", kodinhoito, wc, sauna ja talotekniikka ovat kompaktisti samassa päädyssä.
Saman kodin saa myös pulpettikattoisena, jossa on valmiina laaja ja katettu terassi vaikkapa kesäruokailuun sekä autokatos sisääntulopäädyssä.

Verso 112/127 Pu -mallissa on autokatos sisääntulopäädyssä.
Verso 112/127 Pu -mallissa on autokatos sisääntulopäädyssä.
Suuret ikkunat luovat valoisuutta.
Suuret ikkunat luovat valoisuutta.

Economy 119/137
Edullisen Economy-malliston tilassa kodissa on päätysisäänkäynti, jolloin se sopii hyvin erilaisille tonteille. Tähän kotiin on toivottu olohuone-ruokailu-keittiö taloon samalle sivulle. Näin toteutettu suuri olokeittiö suurine ikkunoineen ja terassiovineen kutsuukin viihtymään. Iso eteinen, jonka yhtydessä on myös oma tilansa talotekniikalle, tuo arkikäytännöllisyyttä asumiseen.

Economy 119/137 sopii hyvin erilaisille tonteille.
Economy 119/137 sopii hyvin erilaisille tonteille.

City 157/186
Toivottu edullinen kaksikerrostalo City on tässä. Tehoneliöisessä kodissa on viisi makuuhuonetta ja yläkerran aulasta saa vielä pienen lisähuoneen eri tarpeisiin. Yläkerran makuuhuoneet ovat selkeitä ja vanhempien huone todella suuri. Huomaa myös persoonallinen ikkuna sängyn päällä. Yläkerrassa on myös kaksi suurta vaatehuonetta. Alakerran makuuhuone käy vaikkapa työhuoneeksi. Tehokkaassa sauna/kodinhoito-osastossa on oma uloskäynti. Olohuoneeseen voi lisätä käyntioven terassille. Suuret, lähes lattiiaan ulottuvat ikkunat antavat näyttävyyttä talolle ja valoisuutta oleskelutiloihin.
City 171/202
Malli on toivottu seitsemän huoneen versio.

Seitsemän huoneen City 171/202
Seitsemän huoneen City 171/202
Tehoneliöinen City 157/196
Tehoneliöinen City 157/196
Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20219_72664.jpg
Sano ei hukkaneliöille ja rakenna oma kompakti unelmatalosi
Nykyisin omaa kotia suunnittelevat ja rakentavat rakastavat kompakteja tilaratkaisuja, luonnonläheisyyttä, ekologisia materiaaleja sekä fiksuja säilytysratkaisuja. Asunnon ei tarvitse olla suuri, ollakseen paras mahdollinen omalle perheelle. Kukaan ei halua tuhlata kotinsa neliöitä hukkaneliöiksi, vaan kompakteilla tilaratkaisuilla saadaan asuntoon samanaikaisesti sekä tilantuntua, että järkeviä ja toimivia säilytysratkaisuja.
201812_55695.jpg
Verkosta ostettu talo säästää euroja
Osta talo verkosta -palvelutarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa oma koti suoraan verkosta. Asiakkat ovat innostuneet uuden kodin verkko-ostamisesta, koska verkossa talokaupat tulevat edullisemmaksi ja ostaminen käy helpommin ja nopeammin perinteiseen tapaan verrattuna.Kastelli päätti toteuttaa asiakkaiden toiveet isommasta omakotitalosta Play-mallistoon, joten Kastellin verkkopalvelussa laajennettiin saatavilla olevaa mallistoa nyt isommalla, 120-neliöisellä uutuudella. Play 120 -kodissa yhdistyvät käytännöllinen tilasuunnittelu sekä joustava pohjaratkaisu. Tilaa Kastelli-taloesiteSuunnittele oma Play-kotisi
20151_42013.jpg
Tuunaa talosi ja tutustu Kaarnaan
Uusi Kaarna-mallistoUutta Kaarna-mallistoa voi parhaiten kuvailla sen suunnittelija, arkkitehti Eva-Maria Ylönen. Hän tekee sen sekä TUNTEELLA:- Sain inspiraatiota Kaarnaan luonnosta, tummasta metsästä ja puusta, pitkistä suomalaisista perinteistä selkeästi nykyaikaan tuotuna. Kaarna on ulkomuodoltaan vähäeleinen ja selkeä, mutta silti paljon puhuva. Kaarnalla on tuttu perinteisen talon leikkausmuoto, mikä näkyy myös sisätiloissa.että JÄRJELLÄ:- Uusi Kaarna on suunniteltu asumiseen eläytyen. Tilat muodostuvat kodikkaan oleskelutilan ympärille. Toimivat aputilat lähtevät siitä, että erilaisiin toimintoihin tarvitaan erilaisia tiloja. Saunaosasto on omassa rauhassaan ja kodinhoitotilat omassaan. Saunan ystäville Kaarna tarjoaa aivan uutta. Taloon on mahdollista yhdistää puulämmitteinen pihasauna, materiaaliksi voi valita jopa hirren. Pihasaunaa on helppo käyttää talon sisällä sijaitsevista pesu- ja pukeutumistiloista.Tutustu lisää Kastelliin ja Kaarnaan.
20222_76980.jpg
Paraisille rakentuu ainutlaatuinen ekokylä
Nina ja Tero Ingeliuksella on takataskussaan useampi kokemus kosteus- tai homevaurioisista asunnoista. Kun heille tuli tarve etsiä uusi koti, he havaitsivat, että terveellistä rakennustapaa ja -materiaaleja ei yhdestä paikasta tunnu löytyvän. Lopputuloksena piti kääriä hihat itse. Nyt omasta kodista tulee konseptitalo Paraisten Kirkkosalmenrantaan, ja Ingeliusten yritys Godai Oy rakentaa lähistölle seitsemän talon ekokylän.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Urakoitsijoiden töiden yhteensovittaminen
Toimenpiteet:Työmaan käynnistyessä suoritetaan projektipäällikön toimesta laaditun rakennusvaiheaikataulun tarkistus valittujen urakoitsijoiden kanssa yhteistyössä. Urakoitsijat hyväksyvät tarkistetun aikataulun allekirjoituksellaan. Aikataulun toteutumista valvotaan työmaakokouksissa ja urakoitsijakokouksissa, joissa todetaan työvaihe eri urakoiden osalta, sovitaan seuraavaksi alkavat työvaiheet ja verrataan työmaan tilannetta hyväksyttyyn aikatauluun. Lisäksi laaditaan tarvittaessa urakoitsijakohtaisia ja viikkoaikataulujaVastuuhenkilöt:Valvoja sekä projektipäällikköDokumentit:Tarkistettu rakennusvaiheaikataulu, kokousmuistiotHyväksyntä:Projektipäällikkö
jani niemi haastattelussa isover insunsafen asennuksesta rintamamiestaloon
Rintamamiestalon lisäeristys – näin se toteutettiin
Rintamamiestalo, tuo monille niin tuttu, on useille haaveiden listalla. Oman haaveensa talonhankinnasta toteutti vuonna 2021 Jani Niemi. 1950-luvulla rakennettu kolmikerroksinen omakotitalo koki melkoisen remontin, yksi kannattavimmista remonteista oli lisäeristäminen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton