Tutustu Kastellin uutuusmalleihin 2017

Suomalaisen työn symboli, Avainlippu-tunnus, myönnettiin toukokuussa 2017 Kastelli-taloille.  Availippu-tunnus myönnetään tuotteelle tai tuoteryhmälle, jonka kotimaisuusaste on yli 50 %.
”Valmistamme suomalaisia koteja suomalaisille, ja olemme ylpeitä suomalaisesta tuotteestamme ja sen laadusta. Haluamme tuoda nämä arvot esille tämän tunnuksen myötä", tiivistää Kastelli-Talot Oy:n projektipäällikkö Tea Yli-Suvanto.

Tutustu Kastelli-talojen mallistoon

Tilaa Kastelli-taloesite

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Uusimmat toiveet valmiina talomalleina

Ready 122/144, Ready 122/144 Pu
Esimerkiksi Suomi 100 -Juhlavuoden Ready-talomallistoon toivottiin uutta talomallia, jossa talon päädyssä on huippuvaloisa, kolmeen suuntaan avautuva tila yhteiseen oleskeluun. Näin syntyneeseen, 50 neliön olokeittiöön toivottiin myös korotettua sisäkattoa. Toiveet on toteutettu tässä Ready-mallissa. Avaruuden tuntua lisää korotettu vino sisäkatto, joka ulottuu makuuhuoneisiin asti. Lisäksi suojaisa sisäänkäynti talon päädyssä antaa joustavuutta erilaisille tonteille sijoittamiseen. Huomaa myös vastakkain istuttavat lauteet saunassa ja vilvoittelukuisti talon takana.

Kastelli Ready-malliston olokeittiössä on vino sisäkatto.Kastelli Ready-malliston olokeittiössä on vino sisäkatto.
Huomaa myös saunassa vastakkain olevat lauteet.Huomaa myös saunassa vastakkain olevat lauteet.

Verso 112/127, Verso 112/127 PU
Suosittu harja- tai pulpettikattoisena saatava Verso-koti neljän makuuhuoneen versiona ja päätysisäänkäynnillä toivottuna mallina sopivaksi kapeillekin tonteille. Olokeittiössä korotettu sisäkatto ja suuret ikkunat luovat valoisuutta. Kodin "märkätilat", kodinhoito, wc, sauna ja talotekniikka ovat kompaktisti samassa päädyssä.
Saman kodin saa myös pulpettikattoisena, jossa on valmiina laaja ja katettu terassi vaikkapa kesäruokailuun sekä autokatos sisääntulopäädyssä.
 

Verso 112/127 Pu -mallissa on autokatos sisääntulopäädyssä.Verso 112/127 Pu -mallissa on autokatos sisääntulopäädyssä.
Suuret ikkunat luovat valoisuutta.Suuret ikkunat luovat valoisuutta.

Economy 119/137
Edullisen Economy-malliston tilassa kodissa on päätysisäänkäynti, jolloin se sopii hyvin erilaisille tonteille. Tähän kotiin on toivottu olohuone-ruokailu-keittiö taloon samalle sivulle. Näin toteutettu suuri olokeittiö suurine ikkunoineen ja terassiovineen kutsuukin viihtymään. Iso eteinen, jonka yhtydessä on myös oma tilansa talotekniikalle, tuo arkikäytännöllisyyttä asumiseen.

Economy 119/137 sopii hyvin erilaisille tonteille.Economy 119/137 sopii hyvin erilaisille tonteille.

City 157/186
Toivottu edullinen kaksikerrostalo City on tässä. Tehoneliöisessä kodissa on viisi makuuhuonetta ja yläkerran aulasta saa vielä pienen lisähuoneen eri tarpeisiin. Yläkerran makuuhuoneet ovat selkeitä ja vanhempien huone todella suuri. Huomaa myös persoonallinen ikkuna sängyn päällä. Yläkerrassa on myös kaksi suurta vaatehuonetta. Alakerran makuuhuone käy vaikkapa työhuoneeksi. Tehokkaassa sauna/kodinhoito-osastossa on oma uloskäynti. Olohuoneeseen voi lisätä käyntioven terassille. Suuret, lähes lattiiaan ulottuvat ikkunat antavat näyttävyyttä talolle ja valoisuutta oleskelutiloihin. 
City 171/202
Malli on toivottu seitsemän huoneen versio.

Seitsemän huoneen City 171/202Seitsemän huoneen City 171/202
Tehoneliöinen City 157/196Tehoneliöinen City 157/196
 
Julkaistu
28.7.2017