Tuunaa saunasi Tikkurilan Supi Saunavahalla

Haluatko ulottaa trendikkään harmaan sävyn myös saunaasi? Tai tekisikö mieli savusaunamaista tunnelmaa? Lauteiden tai seinäpaneloinnin vaihtamisen sijaan voit tuunata saunasi Tikkurilan Supi Saunavahalla.

Supi Saunavaha on vesiohenteinen, luonnonvahaa sisältävä suoja-aine, joka petsimäisen ohuena imeytyy hyvin puuhun ja antaa sille luonnollisen kauniin, silkinhimmeän suojan.
 

Sävytä makusi mukaan

Lauteiden ja seinien sävyä voit vaihtaa joko Supi Saunavahan valmisväreillä tai sävyttämällä. Valmisväreillä teet pehmeää harmaata, tunnelmallista mustaa tai trendikästä valkoista. Tuote sävytetään Kuultavat värit -kartan sävyihin

Sävytä sauna makusi mukaan Supi Saunavahalla.Sävytä sauna makusi mukaan Supi Saunavahalla.

Supi Saunavaha on nimeään monipuolisempi

Supi Saunavaha sopii löylyhuoneiden lauteiden, paneeliseinien ja -kattojen sekä ovien ja ikkunanpuitteiden käsittelyyn. Sitä voi käyttää mainiosti myös muiden sisätilojen puupinnoille. Käsittele vaikka pukeutumistilan paneelit samaan sävyyn saunan kanssa tai uudista muita kodin sisäpuupintoja.

Puhdista pinnat ennen pintakäsittelyä

Ennen pintakäsittelyä on aina tärkeää puhdistaa pinnat tarkoituksenmukaisella tavalla. Saunassa tähän tarkoitukseen sopii Supi-tuoteperheen oma pesuaine, Supi Saunapesu. Toisin kuin useimmat pesuaineet, se on hapan. Se desinfioi ilman klooria ja poistaa tehokkaasti kalkkisaostumia. Se soveltuu saunan ja kosteiden tilojen puu-, metalli- ja kaakelipintojen puhdistukseen.

Muista esilämmitys

Saunan pintakäsittelyn jälkeen on tärkeää ensin esilämmittää ja tuulettaa sauna hyvin ennen käyttöönottoa.

Työohjeet

- Saunan aiemmin Supi Saunasuojalla käsiteltyjen paneelikattojen ja -seinien käsittely Supi Saunavahalla

- Saunan paneelikattojen, -lauteiden ja -seinien käsittely Supi Saunavahalla

Muista noudattaa työohjeita.Muista noudattaa työohjeita.
 
Julkaistu
21.8.2017