• Etusivu
  • Talo

Tee lisätilaa pesutiloihin putkiremontin yhteydessä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Aulis Lundell Oy
Päivitetty 15.11.2022
201810_52587.jpg

Kylpyhuoneen ja saunan ahtaat tilat avartuvat seinän sisään liukuvilla Liune-ovilla.

Pesuhuone ja sauna ovat yleensä ahtaita paikkoja, joissa tielle kääntyvä ovi aiheuttaa usein päänvaivaa. Seinän sisään menevä väliovi Liune ratkaisee tilaongelmat. Ovi ei ole koskaan tiellä, jos näin halutaan, sillä se antaa tilaa omaan arkeen 1–3 m²/ovi kääntyvään oveen verrattuna.

Kosteisiin tiloihin on suunniteltu oma Liune

Kosteisiin tiloihin on suunniteltu omat Liune-ovikokonaisuudet, joissa on otettu huomioon kosteiden tilojen mukaiset tarpeet. Sähkö- ja putkivedoille on huomioitu omat tilat, ja kalusteiden asennus Liune-elementin rakenteisin on mahdollista kalustetukien avulla tai Gyprocin Habito® -levyllä.

Liunen integroitu ovi liukuu kokonaan seinärakenteen sisään muun muassa upotettujen vetimiensä ansiosta. Oviaukot ovat kynnyksettömiä ja ovet liikkuvat kevyesti. Kotimainen, EU:ssa patentoitu ja suomalaisten standardien mukaan kehitetty Liune soveltuu sekä uudis- että korjausrakentamiseen.

Lue lisää kosteiden tilojen Liune-ovista

Sisusta tilat ovilla

Kosteaan tilaan soveltuu kaunis Teema (Liune D5), tasamassiiviovi, joka on käsitelty kosteudenkestävällä maalilla. Ovi ja karmit kestävät kulutusta ja kosteutta, jota esimerkiksi wc-tiloissa tai kodinhoitohuoneessa voi olla.

Jos ovi taas altistuu vesiroiskeille, valitse silloin kosteaan tilaan Aika-lasiovi (Liune D9). Kaikissa tilanteissa, joissa suihku on roiskeyhteydessä oveen, käytetään vain Liunen lasiovimallistoa. Teema-ovikokonaisuuden karmit ovat myös kosteudenkestävät.

Lue lisää wc-tilojen Liune-ovista

20229_79460.jpg

Liune-ovi saunassa vapauttaa kylpyhuoneen käyttöösi

Vapauta kaikki tila lauteiden käyttöön Liunen Lämpö-saunanovella. Liunen saunaoveen on saatavilla levytettävän vakioelementin lisäksi uusi ikkunallinen ovielementti. Saunaoven elementti on tiivis kokonaisuus, jossa veden- ja kosteudenhallinta on huomioitu.

Lasivaihtoehtoina opaali, kirkas lasi sekä tumma savu. Puuvaihtoehtoina koivuviilutettu käsittelemätön puu.

Liune-kokonaisuus sisältää:

  1. valmiin kaksiosainen väliseinäelementtirungon ovelle (elementissä ala- ja yläohjain sekä kosteuden keräävä kouru
  2. oven
  3. karmilistapaketin
  4. ruuvit elementin levytykselle ja karmilistoille
  5. asennusohjeet ja asukasohjeistuksen

Lue lisää saunan liukuvista väliovista

Liune-liukuovi saunaan ikkunallisella ovielementillä.
Liune-liukuovi saunaan ikkunallisella ovielementillä.
Info

Info

Osta oma kotimainen Liune-liukuovesi

Liunen verkkokaupasta löydät kaikki Liune-väliovituotteet ja ne toimitetaan suoraan Lohjalta kotiisi tai työmaalle. Verkkokaupasta löytyy myös Outlet-osio, josta saatat tehdä hyviä löytyjä.

Aulis Lundell Oy
Talo
kylpyhuone
väliovi
ovet
sauna
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20207_65896.jpg
Liukuväliovilla aistiesteetöntä tilaa
Erikoisen kevään jälkeen saatiin jännittää, avautuvatko Tuusulan asuntomessujen ovet tänä kesänä yleisölle, mutta helpotuksesta huokaisten pääsemme jälleen inspiroitumaan asumisen uusimmista tuulista 50-vuotista taivaltaan juhliville asuntomessuille.
pesuhuoneen ja wc:n välinen ovi on huurrettu liukuovi
Liune Door liukuovet – extraneliöitä asumiseen
Liune on kotimainen liukuovikokonaisuus, jossa ovilevy liukuu seinärakenteen sisään. Ovi ei ole enää koskaan tiellä! Yksi Liune-ovi antaa tilaa asumiseen 1-3 m2 ja laaja ovimallisto saa sisustajan mielikuvituksen lentoon.Liune on oivallinen ovivaihtoehto kompakteihin tiloihin, joissa neliöt halutaan mahdollisimman tarkasti hyötykäyttöön. Se sopii vaativalle sisustajalle, joka arvostaa tilojen muunneltavuutta ja korkealaatuisia pintamateriaaleja.Ovet liikkuvat kevyesti ja vakaasti ja rakenne kestää käytössä. Siksi Liune soveltuu yhtä hyvin lapsiperheelle kuin seniorikotiinkin. Oviaukkoon ei tule kynnystä ja useassa mallissa Liune ovi liukuu kokonaan rakenteen sisään, jolloin koko tila on käytettävissä vapaasti.
20226_78549.jpg
Sopiiko liukuovi meidän kotiin?
Liune-liukuovi on oivallinen ovivaihtoehto kompakteihin tiloihin, joissa neliöt halutaan mahdollisimman tarkasti hyötykäyttöön. Se sopii vaativallekin sisustajalle, joka arvostaa tilojen muunneltavuutta ja korkealaatuisia pintamateriaaleja. Ovet liikkuvat kevyesti ja vakaasti ja rakenne kestää käytössä. Liune liukuovet soveltuvatkin yhtä hyvin lapsiperheelle kuin seniorikotiin. Oviaukkoon ei tule kynnystä ja useassa mallissa Liune ovi liukuu kokonaan rakenteen sisään, jolloin koko tila on käytettävissä vapaasti.
20164_46007.jpg
Uutuuskiuas tarjoaa muhkeat löylyt
Vuolukivipintainen Tuisku XL -kiuas antaa todella muhkeat ja nautinnollisen kosteat löylyt isommassakin saunatilassa, sillä sen kivitilaan mahtuu jopa 120 kiloa kiviä. Se soveltuu sekä taloyhtiöiden ja yhteisöjen yhteissaunoihin että tilaviin kotikylpylöihin. Suurempaa kiuasta kaivataan myös löylyhuoneissa, joissa on lasiseinä tai paljon kaakelipintaa, sillä ne aiheuttavat lämmönhukkaa. Kiukaan verhoilu on saatavilla useassa vaihtoehdossa: vaalea vaakauritettu Rigata, mokkanahkamainen ja tumma Nobile sekä kimmeltävän rosoinen Grafia.
Weberin WeberSafe -vedeneristysjärjestelmän havainnekuva
Kestäviä märkätiloja – pohjatyöt ja vedeneristys
Kylpyhuone on yksi niistä kodin tiloista, joissa huolellisuus ja tarkkuus itse tekemisessä palkitaan. On tärkeää toteuttaa pohjatyöt asianmukaisesti ja varmistaa, että vedeneristys on tiivis ja asiaankuuluvasti tehty. Mitä pohjatöitä tulee tehdä seinien ja lattian osalta – miten vedeneristys toteutetaan oikein?
20185_53202.jpg
Yhä useampi rakentaja tuntee integroidun välioven hyödyt
Seinän sisään integroitu väliovi on parhaimmillaan rakennuksen toiminnallisuutta ja asumisen laatua parantava ratkaisu. Kotimaisissa Liune-väliovissa yhdistyvät arjen esteettömyys, pettämätön tekniikka ja tyylikäs ulkonäkö. Liunen ovet voi tilata suoraan verkosta, Liune toimittaa ne valmiina ja asennusystävällisenä tuotekokonaisuutena. Lopputulos on elinkaarilaadukas kokonaisuus, joka tuo viihtyvyyttä tiloihin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton