Tee lisätilaa pesutiloihin putkiremontin yhteydessä

Pesuhuone ja sauna ovat yleensä ahtaita paikkoja, joissa tielle kääntyvä ovi aiheuttaa usein päänvaivaa. Seinän sisään menevä väliovi Liune ratkaisee tilaongelmat. Ovi ei ole koskaan tiellä, jos näin halutaan, sillä se antaa tilaa omaan arkeen 1–3 m²/ovi verrattuna kääntyvään oveen.

Suihkutila avartuu, kun ovi liukuu seinän sisään.Suihkutila avartuu, kun ovi liukuu seinän sisään.

Kosteisiin tiloihin on suunniteltu oma Liune

Kosteisiin tiloihin on suunniteltu omat Liune-ovikokonaisuudet, joissa on otettu huomioon kohteiden vaatimat rakennusasetusten kosteiden tilojen ilmanvaihdon ohjearvojen mukaiset tarpeet. Sähkö- ja putkivedoille on huomioitu omat tilat, ja kalusteiden asennus Liunen elementin rakenteisin on mahdollista kalustetukien avulla tai Gyprocin Habito® -levyllä.

Lue lisää kosteiden tilojen Liune-ovista

Sisusta tilat ovilla

Kosteaan tilaan soveltuu kaunis Teema (Liune D5), tasamassiiviovi, joka on käsitelty kosteudenkestävällä maalilla. Ovi ja karmit kestävät kulutusta ja kosteutta, jota esimerkiksi wc-tiloissa tai kodinhoitohuoneessa voi olla. Vakiovärisävy on valkoinen. Jos ovi altistuu vesiroiskeille, valitse silloin kosteaan tilaan Aika-lasiovi (Liune D9). Uudet Design-karmit sopivat myös kosteaan tilaan ja niille annetaan 10 vuoden takuu.

Lue lisää wc-tilojen Liune-ovista

Kosteudenkestäväksi käsitellyt ovet voidaan maalata tyyliin sopivalla sävyllä.Kosteudenkestäväksi käsitellyt ovet voidaan maalata tyyliin sopivalla sävyllä.
Saunan lasiovi kauniilla puisella vetimellä.Saunan lasiovi kauniilla puisella vetimellä.

Liunen ovet saunassa vapauttavat kylpyhuoneen käyttöösi

Upea saunaovi on 8mm paksua karkaistua turvalasia. Lasin voi valita eri sävyillä; kirkas, opaali tai tumma savu. Saunaan on saatavana myös moderni puinen ovi. Puiset saunaovet toimitetaan käsittelemättömänä, joten sävyn voi itse valita omaan tyyliin sopivaksi. Karmilistat valmistetaan aina mittatilauksena, tilauksen yhteydessä ilmoitetun laatoitetun runkopaksuuden mukaan. Liunen Lämpö-saunaoviin kuuluu vakiona myös kaunis puinen ulkoneva vedin.

Lue lisää saunan liukuvista väliovista

Kylpyhuoneen ja saunan ahtaat tilat avartuvat seinän sisään liukuvilla Liune-ovilla.Kylpyhuoneen ja saunan ahtaat tilat avartuvat seinän sisään liukuvilla Liune-ovilla.

Haluan lisätietoa


 
Julkaistu
1.11.2018