Liukuva väliovi tuo lisätilaa kosteisiin tiloihin

Pesuhuone ja sauna ovat yleensä ahtaita paikkoja, joissa tielle kääntyvä ovi aiheuttaa usein päänvaivaa. Seinän sisään liukuva Liune ratkaisee tilaongelmat. Ovi ei ole koskaan tiellä, jos näin halutaan, sillä se lukkiutuu paikoilleen ovirakenteen sisään. Auki ollessaan ovilevy ei jää näkyviin, ja tilaa aktiivikäyttöön vapautuu 1–3 m²/ovi verrattuna tavalliseen kääntyvään oveen.

Kostean tilan ovi (Teema D 5) wc-lukolla on käsitelty kosteudenkestävällä maalilla, värin voi itse valita.Kostean tilan ovi (Teema D 5) wc-lukolla on käsitelty kosteudenkestävällä maalilla, värin voi itse valita.

Kosteisiin tiloihin on suunniteltu oma Liune

Kosteisiin tiloihin on suunniteltu oma Liune, jossa on otettu huomioon kohteiden vaatimat erityistarpeet, kuten kaatokourut ja ilmaraot. Sähkö- ja putkivedot voidaan huomioida elementissä, ja kalusteiden asennus rakenteisin on mahdollista kalustetukien avulla. Myös turvallisuusmääräykset on huomioitu niin kylpyhuoneessa kuin saunassa.

Lue lisää kosteiden tilojen ovista

Liukuvat ovet tuovat käytettäviä lisäneliöitä kosteisiin tiloihin.Liukuvat ovet tuovat käytettäviä lisäneliöitä kosteisiin tiloihin.

Ovet pesuhuoneeseen, wc-tiloihin ja kodinhoitohuoneeseen

Kosteaan tilaan soveltuu kaunis Teema (Liune D5), massiivinen MDF-ovi, joka on käsitelty kosteudenkestävällä maalilla. Ovi ja karmit kestävät kulutusta ja kosteutta, jota esimerkiksi wc-tiloissa tai kodinhoitohuoneessa voi olla. Vakiovärisävy on valkoinen. Jos ovi altistuu vesiroiskeille, valitse silloin kosteaan tilaan Aika-lasiovi (Liune D9).

Lue lisää wc-tilojen ovista

Saunan ovi (Lämpö D 11) ei vie yhtään tilaa.Saunan ovi (Lämpö D 11) ei vie yhtään tilaa.
Printtilasiovi (Vapaus D 14) sopii myös kosteaan tilaan. Tyylikäs kuva vie ajatukset vaikka lomalle.Printtilasiovi (Vapaus D 14) sopii myös kosteaan tilaan. Tyylikäs kuva vie ajatukset vaikka lomalle.

Liukuvat ovet saunaan vapauttavat kylpyhuoneen käyttöösi

Upea saunaovi on 8mm paksua karkaistua turvalasia. Lasin voi valita eri sävyillä; kirkas, opaali tai tumma savu. Nyt on saatavana myös puinen moderni ovi. Puiset saunaovet toimitetaan käsittelemättömänä, joten sävyn voi itse valita muun kylpyhuoneen sisustuksen mukaan.

Karmilistat valmistetaan aina mittatilauksena, tilauksen yhteydessä ilmoitetun laatoitetun runkopaksuuden mukaan. Liunen Lämpö -saunaoviin kuuluu vakiona myös kaunis puinen ulkoneva vedin.

Lue lisää saunan liukuvista väliovista

Pohjakuva havainnollistaa sisään liukuvien ovien hyödyt.Pohjakuva havainnollistaa sisään liukuvien ovien hyödyt.

Jätä yhteydenottopyyntö


 
Julkaistu
16.4.2018