Kääntyvät lauteet ovat täydelliset kotiin

Sauna on ahkerassa käytössä monessa kodissa ja joutuukin kovalle rasitukselle viikosta toiseen. Saunalta vaaditaan kestävyyttä, mukavuutta ja helppohoitoisuutta. Seinälle nousevat lauderungot täyttävät kaikki nämä vaatimukset.
 

Siivous on helppoa

Kun saunassa on tyylikkäät kääntyvät lauderungot, saunan puhdistus käy käden käänteessä. Älykkään keksinnön ansiosta KIKKA-lauderungot kääntyvät kevyesti seinälle. Lisävarusteena on saatavana runkojen noston keventäjä. Sen ansiosta rungot nousevat seinälle lähes itsestään! Runkomateriaali on helposti puhtaana pidettävää alumiinia.

Kestävät, mukavat ja helppohoitoiset lauteet.Kestävät, mukavat ja helppohoitoiset lauteet.

Runkojen ruostumattomuus

Kääntyvät KIKKA-lauderungot tehdään alumiinista, joka on anodisoitu. Anodisointi eli eloksointi lisää alumiinin luontaista korroosionkestävyyttä ja kestoikää. Pinta on kova ja kulutusta kestävä. Lauderunkojen nivelet ovat ruostumatonta terästä. Rungot ovat siis lähes ikuiset. Alumiinisilla KIKKA-lauderungoilla onkin ruostumattomuustakuu. Lauteet soveltuvat erinomaisesti myös taloyhtiön saunaan.

Lisää tietoa alumiinisista lauderungoista

neljä kuvaa kikka

Kääntyvät mekanismit eri mallisiin lauteisiin

Kääntyvät lauderungot sopivat muihinkin kuin suoriin lauteisiin. Kääntyvillä KIKKA-lauderungoilla voi tehdä esimerkiksi U- ja L-lauteet, vastakkaislauteet sekä kulmalauteet. Kaikki sivut kääntyvät tarvittaessa ylös seinälle. Syvyyskokoja löytyy useita eri vaihtoehtoja. Kosken Metalli toimittaa myös mittojen mukaan tehdyt puiset laudetasot ja verhoilut.

kolme kuvaa kikka

Madalletut tai korotetut askelmat

Saatavilla on liikuntarajoitteisille madalletut askelmat tai tupla- ja triplapenkit sekä lisäaskelma, jolloin nousu lauteille helpottuu. Runkoja voi tarvittaessa madaltaa tai korottaa jalkojen alapäästä. Vakiokorkeus on rungoilla tasaisella lattialla puuosien kanssa n. 110 cm. Saatavana myös vakiomittoja korkeammilla rungoilla.

Pelkät alumiinirungot tai täydellinen laudepaketti

Peruspaketti sisältää istuintason, keskitason, askelmatason, kaidepuut sekä valitsemasi alumiiniset lauderungot. Lisävarusteeksi voi valita väliritilät, seinäritilän, runkojen noston keventäjän sekä laudesuojaksi parafiiniöljyn.

KIKKA-lauderunkojenpakettiin kuuluu 3 runko-osaa, seinäkannakkeet 3 kpl, kaideputket 2 kpl, askelmakannakkeet 2 kpl, säätötulpat 5 kpl. Jos lauteet ovat pidemmät kuin 2,5 m, voi pituutta jatkaa rajattomasti lisärunkoja käyttämällä.

Lue lisää alumiinisista lauderungoista

kosken_metalli_2021_1024x300

Haluan lisätietoa


 
Julkaistu
30.10.2017