Haaveena oma hirsitalo - tästä se alkaa

Kontion Koti katsoo tulevaisuuteen: lukuisten ammattilaisten yhteistyön tuloksena syntyneessä Kontio Koti -lehdessä esitellään uutta hirsitaloarkkitehtuuria sekä vanhoja tuttuja, raikastettuja suosikkitalomalleja. Onpa rakennuksen tyyli perinteinen tai moderni, viihtyisä talo on tunnelmaltaan sellainen, joka antaa mukavan rennot puitteet asumiselle ja heijastaa osaltaan myös asukkaitaan. Kontio on tyyli elää!

Tässä jutussa tutustutaan tarkemmin Kontion luksuskotimallisto Laaksolahteen, pieneen suureen Kontio Oivaan sekä Mikkelin asuntomessuille valmistuneeseen Kontio Toiveeseen.


Tutustu Kontio Koti -lehteen tarkemmin

Tutustu Kontion talomallistoon

Uusi Kontio Koti -lehti on ilmestynyt.Uusi Kontio Koti -lehti on ilmestynyt.

Luksustalo Laaksolahti

Kontion luksuskotimallisto Laaksolahti yhdistelee sujuvasti modernia, ylellistä elämäntyyliä sekä kalifornialaista tyylikkyyttä. Laaksolahti-malliston viehätys on erityisesti sen arkkitehtuurissa, kun esimerkiksi kuistiratkaisujen avulla pulpettikattoisesta talosta saadaan aikaan illuusio tasakattoisuudesta. Julkisivuun on haettu lisäksi uutta ilmettä uusista väriyhdistelmistä. Hillityllä suunnittelulla on saatu aikaan siro ja harmoninen tunnelma, jota luovat esimerkiksi vinot sisäkatot ja hirsilinjojen säilyminen läpi talon. Koko talon tekniikka saadaan puolestaan piilotettua katon tekniikkapaneeliin.

Laaksolahti A1 TA-MA (002).JPG

Pieniä suuria koteja: Kontio Oiva

Kontio Oiva on nimensä mukaisesti täynnä pieniä suuria oivalluksia. Pienen kodin ei tarvitse tarkoittaa kaikesta tavarasta luopumista ja ahtauden tuntua. Miten näin pieneen tilaan voi mahtua niin paljon luksusta? Eteisessä on suuren talon vaatekaappi. Keittiössä riittää työskentelytasoa, säilytystilaa ja kodinkoneetkin ovat ihan täysikokoiset. Ruokapöydän voi huoletta valita kuudelle henkilölle. Reiluun olohuoneeseen mahtuu ihan oikea sohva ja ties kuinka jättimäinen televisio.

Pieni suuri Kontio Oiva.Pieni suuri Kontio Oiva.

Luonnonläheinen ja vaalea Kontio Toive

Kahden aikuisen ensimmäiseksi yhteiseksi kodiksi noussut Toive on unelmien ja toiveiden täyttymys luonnonkauniilla paikalla Mikkelin asuntomessualueella. Kahden liikunnallisen ja ulkoilmaelämää rakastavan aikuisen luontopolut kohtasivat muutama vuosi sitten. Ajatus omasta yhteisestä kodista syntyi,
kun Mikkelin asuntomessutontit tulivat hakuun. Aito Saimaan järvimaisema ja Suomen puhdas luonto mustikkaisine kangasmetsineen koukuttivat ja viime hetkellä saatu tontti sinetöivät taloprojektin. Luontoa rakastavan pariskunnan toive oli hengittävä ja luonnonmukainen hirsitalo.
 
Talo on toteutettu Kontion uudesta pelkistetyn profiilin hirrestä, jonka profiili tekee valmiista seinästä lähes tasaisen. Kaikki talon sisäseinät on käsitelty vaalealla Coloria 5060 - öljyvahalla, jolla haluttiin  taloon ilmavuutta, valoa ja luonnollisuutta.
 

Luonnonläheinen Kontio Toive.Luonnonläheinen Kontio Toive.

Uutta kotia kohti helpoin askelin

Ota yhteyttä lähimpään Kontio-myyjään, niin taloprojekti lähtee etenemään jouhevasti. Poimi Kontion Koti -lehdestä ensin parhaat palat niin pääset heti oikeaan suuntaan. Voit miettiä seuraavia asioita etukäteen:

• Parhaiten tarpeisiin sopiva talomalli

• Nurkkaratkaisu ja Classic- tai Future-tyylisuunta

• Mieluinen värimaailma. Kontio-myyjältä löytyy lisää vaihtoehtoja.

• Kannattaa selvittää rakennuspaikkaa koskevat kaavamääräykset paikallisesta rakennusvalvonnasta.

Tutustu Kontio Koti -lehteen tarkemmin

Haluan lisätietoa


 
Julkaistu
2.10.2017