• Etusivu
  • Talo

Unohda kotiavaimet </br> <small>- Avaa ovi älykkääseen kotiin</small>

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Abloy Oy
Päivitetty 25.04.2018
20184_52783.jpg

Teknologia on mukana arjessamme monella eri tavalla. Mietipä, mitä laitteita itse käytät päivittäin ja miten ne ovat vaikuttaneet elämäntapaasi.

Älypuhelimet ja tietokoneet ovat arkipäiväistyneet ja ilman niitä toimiminen tuntuisi lähes mahdottomalta. Nopeasti kasvava kotien automatisointi ja varustaminen erilaisilla älylaitteilla tavoittelee yksinkertaisesti elämisen helppoutta ja huolettomuutta. Kotien automaatiosta onkin tullut uusi trendi, jossa viihtyisyys, turvallisuus sekä helppokäyttöisyys ovat oleellisessa roolissa asukkaan arkipäivässä. Lukitus on tärkeä osa älykotia.

Älykäs koti alkaa jo ovelta

Älykäs koti alkaa heti jo ovelta älykkään lukituksen tarjoamilla mahdollisuuksilla. Ihmiset ovat turvanneet kotinsa ja omaisuutensa perinteisesti, mutta nyt mekaanisen lukituksen rinnalle on noussut monia mahdollisuuksia tarjoava älykäs lukitus. Älylukoilla on suuri rooli siirryttäessä älykkään kotiautomaation käyttöön. Yale Doorman on luotettava askel älykkääseen lukitukseen.

Helpottaa ja turvaa arkea

Yale Doorman -älylukko on luotu helpottamaan arkeasi ja tuomaan turvaa perheellesi. Voit itse valita, toimiiko ovesi lukitus avauskoodilla, kulkutunnisteella vai mobiiliapplikaatiolla. Yale Doorman on suunniteltu myös kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. Lukko on paristotoiminen, eikä vaadi näin ollen kaapelointeja oveen. Helppokäyttöiset ratkaisut ovat huomaamattomia käyttäjälleen arkipäivässä, mutta ylivertainen turvallisuustekijä mahdollisissa hätätilanteissa. Oikeilla valinnoilla onkin mahdollista luoda ennaltaehkäisevää turvallisuutta, joka puolestaan edistää huoletonta ja aktiivista elämää.

20184_52785.jpg

Huoletta kesälomalla Yale Doormanin ansiosta

Missä kesällä ikinä lomailetkin niin Yale Doorman -älylukon ansiosta voit viettää lomasi huolettomasti. Nyt ei tarvitse enää pohtia minne vara-avain talovahtia varten toimitetaan, kun hän ei ole kotona vastaanottamassa sitä juuri nyt. Arveluttaako avaimen jättäminen esimerkiksi postilaatikkoon tai sen pudottaminen postiluukusta sisään? Ei hätää. Yale Doormanin käyttäjänä voit avata ovesi etänä tai antaa väliaikaisen avauskoodin talovahdille. Koodi voi olla voimassa vaikka vain yhden vuorokauden ja voimassaolon jälkeen se poistuu automaattisesti käytöstä.

Enpä vaihtaisi enää muuhun

Uuden tuotteen tai uuden toimintatavan haltuunotto on aina pieni ponnistus. Alussa voidaan jopa vähän vierastaa asiaa, mutta sopivan käyttöjakson jälkeen se tuntuu jo omalta, eikä haluta palata enää entiseen. Monipuoliset käyttöominaisuudet ovat myös vakuuttaneet Yale Doormanin käyttäjät.

Miksi enää etsisit ovella avaimia taskusta tai laukun pohjalta, kun voit mennä suoraan sisään koodilla tai kulkutunnisteella. Ei enää muistuttelua kotoa lähtiessä, että onhan avaimet varmasti mukana. Ja jos kulkutunniste katoaa, ei siitä koidu turvallisuusriskiä, sillä asukas voi itse poistaa sen järjestelmästä. Helppokäyttöisyys on perusominaisuus, kun puhutaan älylukosta ja sen älylukon nimi on Yale Doorman. Miten itse haluaisit avata kotisi oven?

20184_52784.jpg
Info

Info

Unohda kotiavaimet. Älylukko.

Uudistunut Yale Doorman -älylukko

  • sopii mitoitukseltaan lähes kaikkiin suomalaisiin oviin *

  • helppo asentaa

  • nyt myös valkoisena

*Uudistunut Yale Doorman on asennettavissa ilman oven muokkaamista yleisimpien Suomessa käytettyjen lukkorunkojen tilalle, kuten ABLOY LC100, 4190, LC102 ja LC190.

Abloy Oy
Talo
lukitus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202211_80162.jpg
Nämä viisi asiaa jokaisen tulisi miettiä oman kodin lukituksesta
Mitä kodin lukituksen valinnassa tulee ottaa huomioon? Mikä on juuri minun kotiini sopivin lukitusjärjestelmä? Nykyisin lukitukseen on useita eri vaihtoehtoja ja valinnanvaikeus saattaa hämmentää. Ajantasainen lukitus on tärkeä osa kodin turvallisuutta. Lukitusta valitessa on hyvä ottaa huomioon paitsi turvallisuus, myös käytännöllisyys. Erilaisilla perheillä on erilaisia mieltymyksiä ja tarpeita. Osa haluaa älylukituksen, toinen mekaanisen lukituksen ja kolmas molemmat. Kaikenlaiset yhdistelmät ovat mahdollisia.Entä millainen älylukko olisi sitten tarpeisiinne juuri sopiva? Lue tästä artikkelista, mikä lukitusjärjestelmä sopii parhaiten kotiisi. Voit myös tehdä artikkelin loppupuolelta löytyvän testin, jolla testaat, mikä älylukko sopii tarpeisiisi parhaiten.
20193_56740.jpg
Autosi lukitus aukeaa elektronisesti, miksei kotisi?
Teknologia on arjessamme kaikkialla. Mieti, mitä laitteita käytät päivittäin, ja miten ne ovat helpottaneet elämääsi. Harva avaa enää auton ovea mekaanisella avaimella, ja useimmilla työpaikoilla on käytössä elektroniset avainlätkät. Nyt digitaalinen kodin lukitus on tätä päivää.Älypuhelimet ja tietokoneet ovat arkipäiväistyneet ja ilman niitä toimiminen tuntuisi lähes mahdottomalta. Nopeasti kasvava kotien automatisointi ja varustaminen erilaisilla älylaitteilla tavoittelee turvallisuuden lisäksi elämisen helppoutta ja huolettomuutta. Kotien automaatiosta onkin tullut uusi trendi, jossa viihtyisyys, turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat arkipäivää. Älylukko on tärkeä osa älykotia.
20155_43515.jpg
Uuden ajan älylukko helpottaa arkea
Meniköhän ulko-ovi lukkoon? Tuliko avaimet mukaan? Enää ei tarvitse murehtia avainten ja lukituksen kanssa. Yale Doorman on tehty helpottamaan arkipäivääsi. Se on uusi elektroninen lukko kotien ulko-ovien lukintaan. Vahva rakenne ja materiaali kestävät hyvin vaativiakin sääolosuhteita. Valaistusta näppäimistöstä on apua hämärässä tai pimeässä.
20218_71925.jpg
Tulevaisuuden lukitusratkaisut helpottamaan kulkemista kodeissa
Koulujen alkaminen, lapset ja avaimet – eikä aikaakaan, kun avaimet hukassa. Avaimia ei näy eikä kuulu, mikä tietää pahimmassa tapauksessa lukoston uudelleensarjoittamista ja rahan menoa. Onneksi arjen avuksi on tullut moderneja lukitusratkaisuja, jotka helpottavat elämää. Perinteisen mekaanisen avaimen rinnalla on nyt uusia, käteviä ja turvallisia tapoja avata kodin ovi. Digitaaliset ja avaimettomat ratkaisut valtaavat alaa ja ovien lukituksia. Mistä on kyse?
202012_67900.jpg
Kuinka kotisi pysyy turvassa, kun et ole paikalla?
Kuinka suojaat kotisi, kun olet lähdössä lyhyelle lomamatkalle tai vaikka vain kesämökin rauhaan?
20163_45716.jpg
Onko ovi varmasti lukossa?
Tuttu tilanne? Enää ei kuitenkaan tarvitse miettiä menikö ulko-ovi lukkoon, sillä uusi älylukko hoitaa lukituksen automaattisesti puolestasi. Lukon voit aina avata koodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimellasi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton