Unohda kotiavaimet
- Avaa ovi älykkääseen kotiin

Teknologia on mukana arjessamme monella eri tavalla. Mietipä, mitä laitteita itse käytät päivittäin ja miten ne ovat vaikuttaneet elämäntapaasi.

Älypuhelimet ja tietokoneet ovat arkipäiväistyneet ja ilman niitä toimiminen tuntuisi lähes mahdottomalta. Nopeasti kasvava kotien automatisointi ja varustaminen erilaisilla älylaitteilla tavoittelee yksinkertaisesti elämisen helppoutta ja huolettomuutta. Kotien automaatiosta onkin tullut uusi trendi, jossa viihtyisyys, turvallisuus sekä helppokäyttöisyys ovat oleellisessa roolissa asukkaan arkipäivässä. Lukitus on tärkeä osa älykotia.

yale-doorman-alylukko-unohda-avaimet-kotiin-1920x1080

Älykäs koti alkaa jo ovelta

Älykäs koti alkaa heti jo ovelta älykkään lukituksen tarjoamilla mahdollisuuksilla. Ihmiset ovat turvanneet kotinsa ja omaisuutensa perinteisesti, mutta nyt mekaanisen lukituksen rinnalle on noussut monia mahdollisuuksia tarjoava älykäs lukitus. Älylukoilla on suuri rooli siirryttäessä älykkään kotiautomaation käyttöön. Yale Doorman on luotettava askel älykkääseen lukitukseen.

Helpottaa ja turvaa arkea

Yale Doorman -älylukko on luotu helpottamaan arkeasi ja tuomaan turvaa perheellesi. Voit itse valita, toimiiko ovesi lukitus avauskoodilla, kulkutunnisteella vai mobiiliapplikaatiolla. Yale Doorman on suunniteltu myös kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. Lukko on paristotoiminen, eikä vaadi näin ollen kaapelointeja oveen. Helppokäyttöiset ratkaisut ovat huomaamattomia käyttäjälleen arkipäivässä, mutta ylivertainen turvallisuustekijä mahdollisissa hätätilanteissa. Oikeilla valinnoilla onkin mahdollista luoda ennaltaehkäisevää turvallisuutta, joka puolestaan edistää huoletonta ja aktiivista elämää.
 

yale-doorman-528x710

Huoletta kesälomalla Yale Doormanin ansiosta

Missä kesällä ikinä lomailetkin niin Yale Doorman -älylukon ansiosta voit viettää lomasi huolettomasti. Nyt ei tarvitse enää pohtia minne vara-avain talovahtia varten toimitetaan, kun hän ei ole kotona vastaanottamassa sitä juuri nyt. Arveluttaako avaimen jättäminen esimerkiksi postilaatikkoon tai sen pudottaminen postiluukusta sisään? Ei hätää. Yale Doormanin käyttäjänä voit avata ovesi etänä tai antaa väliaikaisen avauskoodin talovahdille. Koodi voi olla voimassa vaikka vain yhden vuorokauden ja voimassaolon jälkeen se poistuu automaattisesti käytöstä.

Enpä vaihtaisi enää muuhun

Uuden tuotteen tai uuden toimintatavan haltuunotto on aina pieni ponnistus. Alussa voidaan jopa vähän vierastaa asiaa, mutta sopivan käyttöjakson jälkeen se tuntuu jo omalta, eikä haluta palata enää entiseen. Monipuoliset käyttöominaisuudet ovat myös vakuuttaneet Yale Doormanin käyttäjät. 

Miksi enää etsisit ovella avaimia taskusta tai laukun pohjalta, kun voit mennä suoraan sisään koodilla tai kulkutunnisteella. Ei enää muistuttelua kotoa lähtiessä, että onhan avaimet varmasti mukana. Ja jos kulkutunniste katoaa, ei siitä koidu turvallisuusriskiä, sillä asukas voi itse poistaa sen järjestelmästä. Helppokäyttöisyys on perusominaisuus, kun puhutaan älylukosta ja sen älylukon nimi on Yale Doorman. Miten itse haluaisit avata kotisi oven?
yale-smart-living-perhe

Unohda kotiavaimet.  Älylukko.

Uudistunut Yale Doorman -älylukko

  • sopii mitoitukseltaan lähes kaikkiin suomalaisiin oviin *

  • helppo asentaa

  • nyt myös valkoisena


*Uudistunut Yale Doorman on asennettavissa ilman oven muokkaamista yleisimpien Suomessa käytettyjen lukkorunkojen tilalle, kuten ABLOY LC100, 4190, LC102 ja LC190.


 
Julkaistu
25.4.2018