Suuri allas helpottaa käyttäjää

Pienet keittiöaltaat ovat käytännöllisiä paikassaan, mutta suuria astioita ja kattiloita käsiteltäessä pienen altaan koko vain yksinkertaisesti loppuu kesken. Lopputuloksena on, että saippuavettä on pitkin pöytiä ja lattiallakin. Ratkaisu tähän löytyy XL-kokoisista altaista.

Elon XL 8 SElon XL 8 S

Upeat XL-mallit

Blanco Elon XL 6 S:
Elon XL-mallin allaskoko on vertaansa vailla. Lisää käytännöllisyyttä tuo isokokoisen altaan yhteydessä oleva valutustaso. Tiesitkö, että tämän altaan valutustasoa on mahdollista jatkaa tyylikkään, vakiovarusteena tulevan, valutusritilän avulla? Blanco Elon voidaan asentaa myös ikkunan alle, sillä hanan reunus on sijoitettu altaan sivulle. Allas soveltuu myös niin vasen- kuin oikeakätiseksi.


Blanco Pleon -tuoteperhe:
Arvostatko toiminnallisuutta – siinä tapauksessa Blanco Pleon on sinulle juurikin oikea vaihtoehto. Kaikkien Pleon tuoteperheen altaiden salaisuus on niin vaaka- kuin pystysuunnassakin mahdollisimman isokokoinen allas. Nämä altaat ovat nimittäin jopa 15 %  normaalia allasta tilavampia. Allasmuodon käytännöllisyys ja tyylikäs sekä moderni muotoilu antavat oman lisänsä.


Blanco Pleon 6 Split -malli tarjoaa erilaisemman ratkaisun, sillä tilava allas on jaettu matalalla seinämällä kahdeksi pienemmäksi altaaksi. Tämän ansiosta Pleon Split-mallin allasta voit käyttää jopa kolmella eri tavalla. Voit käyttää kahta pienempää allasta yhdessä tai erikseen tai kuten normaalia 1,5 -altaista käytetään. Näiden lisäksi voit kyttää koko isoa allasaluetta yhtenä isona altaana.


Muita tutustumisen arvoisia altaita ovat mm:

Blanco Zenar 6 S XL
Blanco Metra 6 S XL
Koko valikoiman löydät täältä

Blanco Pleon Split -mallin allas on monikäyttöinen.Blanco Pleon Split -mallin allas on monikäyttöinen.

Keittiön käytetyin työpiste – mikä materiaali toimisi meillä?

Vaikka voisi luulla, että keittiön käytetyin työpiste olisi liesi, mutta todellisuudessa käytetyimmäksi työpisteeksi voidaan nimetä keittiöallas. Hyvin varustellulla ja valitulla tiskialtaalla puhdistat ja valmistat helposti kasvikset sekä peset suuremmatkin astiat.

Silgranit®
Kovassa käytössä olevan altaan tarvitsee myös olla kestävä niin ajan kuin kulutuksenkin suhteen. Lapetekin Blanco-altaissa käytettävä Silgranit®Puradur® allasmateriaali on patenteilla suojattu. Vuosikymmenten kehityksen tuloksena on aikaansaatu pinnaltaan miellyttävän samettimainen, mutta samalla naarmun, iskun- ja haponkestävä allas, joka on väriltään haalistumaton ja lämmönkestävä aina 280 °C saakka.


Silgranit®Puradur®-materiaalista valmistetun altaan pinta on viimeistelty Hygiene+Plus -suojauksella, joka antaa altaalle sekä suojan bakteereja vastaan että likaa hylkivän pinnan. Näin puhtaanapidosta tulee entistä helpompaa.

Puhdista, valmistele ja käsittele kasvikset ja vihannekset helposti altaan päällä.Puhdista, valmistele ja käsittele kasvikset ja vihannekset helposti altaan päällä.

Kivikeramiikka
Kivikeraamiset altaat valmistetaan luonnollisista raaka-aineista. Allas itsessään koostuu kahdesta materiaalista, paksusta vahvasta massasta sekä kiiltävästä ja kovasta lasimaisesta pinnoitteesta.  Varsinaisessa valmistusprosessissa altaan massa laitetaan muottiin, jolloin massasta puristetaan pois ylimääräinen neste. Viimeistelynä altaan pinnalle laitetaan lasimainen pinnoite, joka kovetetaan lämmöllä.


Hygienia on asia, johon tänä päivänä kiinnitetään suurta huomiota. Blancon kivikeramiikka altaan päällä voitkin huoletta tehdä kaikkia ruoanvalmistukseen liittyviä toimintoja – altaasta ei irtoa mitään päästöjä eikä ylimääräisiä ainesosia ruokaan. Lasimaisen pinnoitteensa ansiosta allas on käytön jälkeen helppo puhdistaa.

Altaita useissa upeissa väreissä

Blancon Silgranit®Puradur®-materiaalista sekä kivikeramiikasta valmistettuja altaita on mahdollista saada useissa upeissa värisävyissä. Valinnan voit tehdä vaikka sen mukaan, haluatko kadottaa altaan työtason värimaailmaan, vai haluatko korostaa sitä.

Ehkä perinteisimmät sävyt ovat alumetallic, joka muistuttaa väriltään eniten perinteistä altaan värisävyä. Muita harmaan sävyjä ovat alumetallic-väriä vaaleampi helmenharmaa sekä selkeästi tummempi kallionharmaa. Nämä sävyt sopivat varmasti keittiöön kuin keittiöön.

Mikäli kaipaat hieman erilaista keittiöösi, valitse altaasi väriksi kauniin kellertävän sävyinen champagner, harmahtavan ruskea tartufo tai tummapaahtoista kahvia väriltään muistuttava coffee. Nyt keittiösi voi myös olla kokovalkoinen tai lähes musta – aina allastasi myöten, väreinä valkoinen ja anthrazit tuovat tietynlaista ryhtiä.

Altaisiin saatavilla myös lisävarusteita

Blancon altaat voit varustella mieleisiksesi. Kaipaatko esimerkiksi pesuaineannostelijaa tai vaikka erilaisia altaaseen sopivia kulhoja helpottamaan vihannesten käsittelyä?
Suosittuja ovat altaan päälle laitettavat erilaiset leikkuulaudat, jolloin yhdessä kulhojen kanssa saat tehtyä keittiöaskareita yhdessä paikassa, joka on helppo pitää puhtaana. Erilaiset ritilät sekä välitasot auttavat myös kuumien kattiloiden käsittelyssä – nyt voit huoletta laskea kuuman kattilan pöytätasolle ritilän päälle.


Tutustu lisävarusteisiin ja varustele oma keittiöaltaasi mieleiseksesi.

Tutustu eri altaiden lisävarustemahdollisuuksiin!Tutustu eri altaiden lisävarustemahdollisuuksiin!
 
Julkaistu
7.8.2017