Olisiko aika uudistaa kodin kaapistot?

Huolimatta siitä, että tänä päivänä turhien tavaroiden ja tarvikkeiden karsiminen on enemmän tai vähemmän muodikasta, löytyy jokaisesta kodista kuitenkin tarvetta erilaisille säilytysratkaisuille. Ongelmakohtana voi olla kodin kapea eteinen tai vaikka kodin vaatesäilytys. Älä huoli, apu on lähempänä kuin uskotkaan.

Ratkaisuja kotien säilytystarpeisiin Inaria Studioilta.Ratkaisuja kotien säilytystarpeisiin Inaria Studioilta.

Ratkaisu joka tilaan

Koska kotia suunniteltaessa kaapistot eivät ole ensimmäisenä mielessä, syntyy väkisinkin tiloja, joihin ei tunnu saavan mitään selkeää säilytysratkaisua. Tässä kohtaa avuksesi tulevat Inaria-studioiden ammattitaitoiset suunnittelijat. Inarian liukuovikaapistot valmistetaan nimittäin mittatilaustyönä, joten jokaiseen tilaan löytyy taatusti toimiva ratkaisu. Lukuisten erilaisten materiaalivaihtoehtojen ja varusteiden avulla jokainen yksityiskohta voidaan toteuttaa sinun toiveidesi mukaiseksi.
 

750-105-nauha

Mitä ominaisuuksia toivot kaapistossasi olevan? Perinteisiä hyllyjä, vaatekoreja, vaatetankoja vai kenties ulosvedettävää peiliä tai siivousteline – nämä kaikki ja monta muuta vaihtoehtoa löytyvät varustevalikoimasta. Käyttöä helpottava ulosvedettävät vaatetangot sekä hyllyvalot nopeuttavat kiireisiä aamuja. Silityslaudat sekä erilaiset koriratkaisut vastaavasti helpottavat pyykkihuoltoa kodinhoitohuoneissa. Uutuusmallina Inarian valikoimassa on Inaria Scala -laatikko, joka tarjoaa jopa 11 % enemmän säilytystilaa.


Kaapistojen osalta sinun ei tarvitse tyytyä pelkistettyyn valkoiseen ratkaisuun – ellet itse niin halua. Valittavissa olevista runkovärejä löytyy aina valkoisesta väristä mustaan ja grafiittiin unohtamatta vaaleita ja tummia puunsävyjä. Haluatko peiliä tai lasia ovipintaan – sekin onnistuu ja useissa eri sävyissä.

Tutustu materiaaleihin

Lisätietoa varusteista

Haluatko peiliä tai lasia ovipintaan – sekin onnistuu ja useissa eri sävyissä.Haluatko peiliä tai lasia ovipintaan – sekin onnistuu ja useissa eri sävyissä.

Valinnan vapautta

Liukuovi on erinomainen ratkaisu etenkin pienissä tiloissa ja asunnoissa, sillä tilaa ovien aukeamiselle ei tarvitse jättää. Mikäli et kuitenkaan ole liukuovien tai perinteisten saranoitujen ovien ystävä, niin sinulle soveltuva ratkaisu voisi olla taitemekanismilla varustettu Inaria WingLine -liukuovi. Ovet avautuvat sulavasti ja äänettömästi antaen samalla mahdollisuuden tarkastella koko kaapiston sisältöä kerralla.

Kyseinen taitemekanismi ei ole saatavilla ainoastaan suuriin kaapistoihin, vaan se on mahdollista valita niin suuriin ja näyttäviin kuin esimerkiksi kylpyhuoneeseen sijoitettaviin pienempiin kaappeihin. Mekanismin näihin oviin on valmistanut saksalainen Hettich ja tätä WingLine-teknologiaa ei ole saatavilla Suomessa kuin ainoastaan Inarian valikoimasta.

inaria-41_750_pysty

Perinteiset liukuovikaapistot koostuvat valitsemastasi rungosta, kehysten väristä ja materiaalista, sekä ovipeilin valinnasta – haluatko sen olevan lasia, peiliä vai kenties puuta. Näistä osista syntyy kokonaisuus, jonka ei tarvitse olla kompromissi. Mittatilaustyönä tehtynä kaappisi on juuri sellainen kuin haluat. Kotimaiset Inaria-liukuovikaapit valmistetaan toiveidesi ja makusi mukaisesti, millilleen oikean kokoisena.

Taitemekanismilla varustettu WingLine-ovi.Taitemekanismilla varustettu WingLine-ovi.
Varusta kaapistosi mieleiseksesi. Tähän makuuhuoneen kaapistoon on valittu ulosvedettävät tangot sekä erillinen laatikosto.Varusta kaapistosi mieleiseksesi. Tähän makuuhuoneen kaapistoon on valittu ulosvedettävät tangot sekä erillinen laatikosto.

Haluatko lisätietoja?


 
Päivitetty
29.7.2020