Luonnonkivi kodin sisäpinnoissa

Kaipaatko kotiisi kulutusta kestävää laattapintaa, mutta perinteisten keraamisten laattojen valikoimasta ei oikein löydy mieleistä? Oletko ajatellut aitoa, ekologista sekä pitkäikäistä luonnonkiveä, joka sopii lattia- ja seinäpintojen lisäksi myös pöytätasoihin?

Travertino Classico -kalkkikivi sopii niin lattia- ja seinäpintoihin kuin tasoihin. Kiven sahaussuuntaa muuttamalla saadaan samasta kivestä eri puolia esiin.Travertino Classico -kalkkikivi sopii niin lattia- ja seinäpintoihin kuin tasoihin. Kiven sahaussuuntaa muuttamalla saadaan samasta kivestä eri puolia esiin.

Runsaiden mahdollisuuksien materiaali Tulikiveltä

Materiaalina luonnonkivi tarjoaa kotisi sisustukseen ajattomuutta ja aitoa, luonnollista pintaa.
Luonnonkiveä kodin pinnoissa pidetään myös yksilöllisenä ratkaisuna sekä samalla tuotteena joka tuo mukanaan tietynlaista arvokkuutta. Ja koska luonnonkivi on nimensä mukaisesti luonnonmateriaali, on jokainen kivituote yksilöllinen sekä ainutlaatuinen.

Samakin kivilaji voi tarjota runsaasti erilaisia väri- ja kuviovaihtoehtoja, joten kivilajin valitsemisen jälkeen pääset vielä vaikuttamaan värien, kuvioiden ja laattakokojen myötä kotisi sisustukseen.Samakin kivilaji voi tarjota runsaasti erilaisia väri- ja kuviovaihtoehtoja, joten kivilajin valitsemisen jälkeen pääset vielä vaikuttamaan värien, kuvioiden ja laattakokojen myötä kotisi sisustukseen.

Useiden kivilajien joukosta on mahdollista löytää sopiva kivilaji kodin jokaiseen pintaan. Kovaa kulutusta vaativissa kohdissa esiin astuu graniitti, joka on erinomainen ratkaisu keittiötasoihin sekä lattialaatoituksiin. Mannermaista tyyliä sisustukseen tarjoaa esimerkiksi marmorit, kalkkikivet sekä travertiinit. Kosteiden tilojen lattiassa vuolukivi osoittaa erinomaisuutensa, sillä se ei ole märkänäkään pinnaltaan liukas. Kiven pinta on niin tiivis, että pesuaineet eivät pääse läpäisemään kivipintaa.


Tutustu Tulikiven luonnonkivilaattoihin

Lataa uusin kuvasto koneellesi

Lattialämmitetuissa tiloissa vuolukivi on erityisesti edukseen, sillä se varaa itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä hiljalleen ja pitkään.Lattialämmitetuissa tiloissa vuolukivi on erityisesti edukseen, sillä se varaa itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä hiljalleen ja pitkään.

Käytännöllinen ja helppohoitoinen

Luonnonkivi kestää käyttöä ja elämää paremmin kuin moni muu pinta. Hyvän kulutuskestävyytensä lisäksi materiaalin puolesta puhuu myös sen ekologisuus sekä paloturvallisuus. Erityisesti keittiössä luonnonkivi on kuin kotonaan. Kivinen työtaso kestää niin kosteutta kuin myös kuumaa toimien samalla mainiona ruoanlaitto- ja leivonta-alustana. Tasoihin on saatavilla uusia muotoratkaisuja, myös reunamuodoissa.

Voit käyttää samaa kiveä tasojen jatkeena seinäpinnoissa sekä lattioissa. Kivinen työtaso kestää niin kosteutta kuin myös kuumaa toimien samalla mainiona ruoanlaitto- ja leivonta-alustana.Voit käyttää samaa kiveä tasojen jatkeena seinäpinnoissa sekä lattioissa. Kivinen työtaso kestää niin kosteutta kuin myös kuumaa toimien samalla mainiona ruoanlaitto- ja leivonta-alustana.
Graniitit, komposiittikivet, marmorit ja terrazzot ovat löytäneet tiensä yhä useampiin keittiöihin.Graniitit, komposiittikivet, marmorit ja terrazzot ovat löytäneet tiensä yhä useampiin keittiöihin.
Luonnonkiviä voit yhdistellä keskenään melkeinpä rajattomasti. On kuitenkin luonnonkiviä valitessa hyvä muistaa muutama muistisääntö:
  • Samanpaksuisten kivien asentaminen on helpompaa kuin erivahvuisten.
  • Pienissä pinnoissa on syytä käyttää enintään kahdenvärisiä kiviä – näin vältetään rauhaton tunnelma.
  • Voit tehdä ladontakuvioita vaihtamalla persoonallisia ratkaisuja.
  • Saumaväri vaikuttaa olennaisesti laatoituksen lopputulokseen; valitsemasi saumavärin avulla saat aikaan joko yhtenäiseltä näyttävän pinnan tai vaihtoehtoisesti voimakkaasti ruudutetun väripinnan.


Tutustu Tulikiven keittiötasovaihtoehtoihin

Lataa uusin kuvasto koneellesi

Mitä jos ikkunalaudat sekä -penkit olisivatkin kiveä?

Ikkunalaudoissa suosittuja kiviä ovat marmorit ja kalkkikivet, joista molemmista on saatavilla useita
erivärisiä malleja. Tulikiven kivitasotehtaalla Espoossa valmistuvat isot pinnat, erilaiset kivitasot ja monet
muodot mittojen mukaan. Laaja kivivalikoima antaa lukuisia vaihtoehtoja yksilöllisiin sisustuksiin.


Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi, niin sisustetaan kotisi ekologisilla ja valloittavilla luonnonkivillä!


Katso Lohjan Asuntomessukohteet ja osallistu Kuura-kiukaan arvontaan!

Miltä kuulostaisi suihkun seinä yhdestä kivestä?Miltä kuulostaisi suihkun seinä yhdestä kivestä?

Oletko kiinnostunut kuulemaan myös muista Tulikiven tuotteista?
Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä


 
Päivitetty
21.7.2021