Suuntaa katse valaistuksiin

Asuntomessut tarjoavat nähtävää monipuolisesti. Paitsi rakentamisen ratkaisuja ja tyylikkäitä sisustuksia, niin myös valaistusratkaisuja, jotka viimeistelevät sisutuksen ja tuovat sekä käytännöllisyyttä että tunnelmaa.

Nimetön-1 kopio

Monikäyttöisen tilan valaistus

Modernissa loft-henkisessä puutalossa perheen yhteiset toiminnot keskittyvät suuren yhtenäiseen oleskelutilaan, jossa kokataan, seurustellaan ja vietetään ruutuaikaa yhdessä. Oleskelutiloissa monikäyttöisyys asettaa monia vaatimuksia valaistukselle

harmaja_sisa-airam_01
Vasemmalla loft-henkinen moderni puutalo ja yllä kivitalon tyylikkään yksinkertainen yleisvalaistuksen toteutus - linjavalaistus led-nauhoilla.Vasemmalla loft-henkinen moderni puutalo ja yllä kivitalon tyylikkään yksinkertainen yleisvalaistuksen toteutus - linjavalaistus led-nauhoilla.

Led-nauhoilla toteutetut linjavalot

Casa WelliKulhon leisvalaistus suunniteltiin funktionaliseksi ja yksinkertaisen tyylikkääksi. Yleisvalaistus eteisessä, keittiössä ja kodinhoitohuoneessa toteutettiin linjavaloilla upottamalla kattorakenteisiin Airamin led-nauhaa opaalikupuisten profiilien sisään. Led-nauhaa on integroitu myös yläkertaan vievään portaikkoon tuomaan estetiikkaa ja ergonomiaa.

Maskuliininen man-cave tai kylpyhuoneen spa-tunnelma

Hyvällä valaistussuunnittelulla luodaan myös tunnelmaa. Messukohteista löytyy tummanpuhuva miesluola, joka toimii myös kotiteatterina sekä kylpyhuone, johon spa-tunnelma on luotu valaistuksella.

Tummanpuhuva miesluolan kivipintaisen seinäverhoilun struktuuria korostaa Slimline-profiilin sisään upotettu led-nauha katon ja seinän rajassaTummanpuhuva miesluolan kivipintaisen seinäverhoilun struktuuria korostaa Slimline-profiilin sisään upotettu led-nauha katon ja seinän rajassa
 
Julkaistu
18.7.2017