Valitse katollesi ruostumaton kateruuvi, jota ei tarvitse vaihtaa

Yleisen käsityksen mukaan peltikattojen kateruuvit ruostuvat ja vanhetessaan voivat vuotaa ja siksi niitä vaihdetaan useaankin kertaan. Rakennusmääräysten mukaan kateruuvien vaihto ei kuitenkaan kuulu katon huoltotoimiin, vaan kateruuvin tulee kestää ruostumatta yhtä pitkään kuin kattopelti. Suomessa kehitetty ja valmistettu KINGI® kateruuvi täyttää määräysten ehdot ensimmäisenä ja ainoana kateruuvina. Vain siinä on vastaava kolmikerrospinnoite kuin parhaissa kattopelleissä.

Talonomistajilta tulee nyt yhä tiuhemmin viestejä ruostuvista ja vuotavista ruuveista. Kymmenen vuotta vanhalla katolla todettu vuotoriski ruostuneiden ruuvien vuoksi on hälyttävää, mutta tavallista. Viestit nopeasti ruostuvista ruuveista vastaavat täysin myös Hamkin Ohutlevykeskuksen tekemää kateruuvien korroosiotestitulosta, jossa samat ja vieläkin myynnissä olevat kateruuvit ruostuivat pilalle liian nopeasti. Näillä nopeasti ruostuvilla yksikerrosmaalatuilla kateruuveilla on asennettu suomalaisten talonomistajien kattoja vuosikymmeniä ja asennetaan edelleen.

Kun haluat taloosi määräysten mukaisen peltikaton ilman ruuvinvaihtohuolia, vaadi katollesi ruostumaton KINGI® kateruuvi. Vain se läpäisi Hamkin testin vakuutena yhtä pitkästä kestävyydestä laadukkaan kattopellin kanssa. Ruostumattomuudelle saat myös kattavat takuut. KINGI® kateruuveja asentavat vain valtuutetut kattoasennusliikkeet, jotka suhtautuvat vastuullisesti asentamiensa kattojen elinkaareen.
Kingi3
Kingi2
Kingi1
Miljoonien kateruuvien vaihtovelka odottaa suomalaisia talonomistajia. Suomessa on satojatuhansia peltikattoja, jotka on asennettu virheellisesti liian nopeasti ruostuvilla kateruuveilla. Ruostumis- ja vuotoriski realisoituu ja ruuvit täytyy vaihtaa lisävaurioiden välttämiseksi. Tätä vaativat nyt myös vakuutusyhtiöiden kuntotarkastajat. Ja mikä pahinta, ruuvien vaihtoon liittyy vielä iso ongelma vanhojen vuodosta pehmenneiden ruuvinreikien ja aluskatteen puhkomisvaaran vuoksi.
Katso videolta Kingin ratkaisu
 
Julkaistu
17.7.2017