Suosikkiterassi nousee jopa päivässä

Mikkelin asuntomessualue asettuu niin kauniisti luonnon syliin, että ympäristöä pitää voida ihailla esteettä. Useissa kohteissa käytetyt Lumonin parveke- ja terassilasitukset sopivat tänne hyvin, sillä ne antavat tilaa suomalaiselle järviluonnolle, joka on tärkeä osa alueen identiteettiä.

Tilaa maksuton esite

Useissa kohteissa käytetyt Lumonin parveke- ja terassilasitukset sopivat messualueelle hyvin, sillä ne antavat tilaa suomalaiselle järviluonnolle.Useissa kohteissa käytetyt Lumonin parveke- ja terassilasitukset sopivat messualueelle hyvin, sillä ne antavat tilaa suomalaiselle järviluonnolle.

Terassia ei tarvitse välttämättä teettää mittatilaustyönä. Lumonin Suosikkiterassi on nopea ja edullinen vaihtoehto, joka soveltuu moneen paikkaan. Suosikkeja on kolmea kokoa: M (9m²), L (12m²) ja XL (15m²). Suosikkiterassiin voi tutustua esimerkiksi asuntomessujen kohteessa 29 Fortumtalo.

Suosikkien perusmalleissa on kiinteät sivuseinät ja avautuva etuseinä. Etuseinään voi valita parvekelasien tapaan kokonaan avautuvat, pystypuitteettomat lasielementit tai omilla raiteilla liikkuvat liukulasit. Molemmissa vaihtoehdoissa on reunassa lukittava käyntiovi. Mallistoon on saatavana viihtyisyyttä parantavia lisävarusteita, kuten avattavat sivuseinät, auringonsuojia ja valaistusta.

Kirkonvarkauden uuden asuinalueen lähtökohtana Mikkelissä on ollut ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi luontoarvoja unohtamatta. Lumonin parveke- ja terassilasitukset antavat mahdollisuuden nauttia luonnon läheisyydestä myös Suomen vaihtelevassa suvessa.

 

Mikkeli_Y7A8048_1920

Mikkelin Asuntomessut 14.7.‒13.8.2017. Tutustu Lumonin parveke- ja terassilasituksiin sekä aurinkosuojaverhoihin näissä kohteissa:

Kohde 1: Sievitalo Tunturikoivu 140

Kohde 3: Omatalo Ajatus

Kohde 7: Sievitalo Villa Kotikallio

Kohde 16: Asunto Oy Saimaan Ateljee I

Kohde 19: Muuramen Helmi

Kohde 21: Rauhan ja Onnin Jukkatalo

Kohde 22: Ainoa Villa Elisa

Kohde 25: Ankkuriranta

Kohde 29: Fortumtalo

lumon_mikkeli_kartta

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö!

 
Julkaistu
14.8.2017