Aikeissa rakentaa? Tiesitkö, että Jukkatalo toi valikoimaansa muuttovalmiit hirsitalot?

HirsiJukka 130-10MHirsiJukka 130-10M

Jukkatalo Oy:n tuotevalikoima laajeni markkinoiden laajimmaksi uusien muuttovalmiiden hirsitalojen myötä.

Hirsi materiaalina soveltuu hyvin ekologisen sekä luonnollisen asumisen arvoihin uusiutuvuutensa ansiosta. Koska hirsi on sataprosenttisesti luonnonmateriaali, on se myös turvallinen ratkaisu. Hirsi onkin osoittautunut vuosisatojen kuluessa ylivoimaiseksi rakennusmateriaaliksi.

- Ekologisuus ja hengittävyys ovat kasvavia trendejä myös omakotiasumisessa. Yhdistämällä Jukkatalon muuttovalmiskonsepti ja hirsitalojen markkinajohtajan hirsiosaaminen toimme markkinoille ylivoimaisen kokonaisuuden, kertoo Jukkatalo Oy:n toimitusjohtaja Mikko Tahkola.

Lisää hirsirakentamisesta

Kolme erilaista seinärakennetta joista valita

Millaisia ominaisuuksia sinä arvostat oman kotisi seinärakenteessa? Jukkatalon valikoimassa voit valita kolmesta erilaisesta kokonaisuudesta itsellesi mieluisimman.

- Asiakkaalle pystymme tarjoamaan yhdellä tapaamisella kolme seinärakennetta; HirsiJukan, ekoJukan sekä AitoJukan. EkoJukassa käytetään eristeenä mm. kierrätetystä sanomalehdestä valmistettua luontoystävällistä ekovillaa, AitoJukka puolestaan on laadukas mineraalivillatalo, joita Pyhännän tehtaalla on valmistettu jo yli 30 000 taloa, kertoo Tahkola.

Tutustu HirsiJukkaan.     Tällainen on ekoJukka     Muuttovalmis AitoJukka

Jukkatalon valikoimasta voit valita kolmesta erilaisesta kokonaisuudesta itsellesi mieluisimman.Jukkatalon valikoimasta voit valita kolmesta erilaisesta kokonaisuudesta itsellesi mieluisimman.

Kaikki talot on mahdollista saada muuttovalmiiksi rakennettuna!

Muuttovalmistalojen kysynnän kasvaessa Jukkatalon markkinaosuus on kasvanut viime vuosina merkittävästi. Viime vuonna Jukan markkinaosuus kasvoi jo markkinoiden toiseksi suosituimmaksi talomerkiksi.
Jukkatalon huippuunsa hiottu palvelukonsepti yhdistettynä hirsitalojen markkinajohtajan  hirsiosaamiseen syntyy timanttinen HirsiJukka - koti, jossa on hyvä hengittää ja olla.

HirsiJukka C120-11HirsiJukka C120-11

- Jukkatalon 50-vuotinen kokemus sekä vahva brändi yhdistettynä markkinoiden laajimpaan valikoimaan antaa meille erinomaisen tilaisuuden kasvattaa liiketoimintaa nyt myös hirsisten omakotitalojen markkinaan, Tahkola jatkaa.

Kurkista talomallit täältä!

Sen minkä lupaamme sen myös toteutamme

- Jukkatalo on valittu jo yhdeksättä kertaa Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi – mottomme onkin, että sen minkä lupaamme sen myös toteutamme, sanoo toimitusjohtaja Mikko Tahkola Jukkatalolta.

Uudet HirsiJukka-talot ovat olleet saatavilla elokuusta 2017 lähtien kaikkialla Suomessa.

 

Voit tilata itsellesi veloituksetta Jukkatalon talokirjapaketin tästä linkistä!


Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö


 
Päivitetty
19.9.2018