Liune-liukuovet osana modernia loft-henkeä Mikkelin asuntomessuilla

Liune-liukuovet edustavat käytännöllisiä ja tyylikkäitä arjen ratkaisuja Mikkelin asuntomessuilla. Aulis Lundell Oy:n kehittämät väliseinärakenteeseen integroidut liukuovet ja sisärakenneratkaisut löytyvät teräsrakenteisesta MinunVALO-messutalosta (kohde numero 24), joka on avara ja valoisa loft-koti Saimaan rannalla.

Tilaa maksuton esite!

Liune-liukuovet sopivat täydellisesti sisustukseen.Liune-liukuovet sopivat täydellisesti sisustukseen.

Modernia teräsrakentamista esittelevä Mikkelin asuntomessujen kohde on MinunLOFTin käsialaa. Yrityksen kehittämä innovatiivinen rakennustekniikka hyödyntää teräksen ylivertaisia ominaisuuksia rakennusmateriaalina. Liune-liukuovet täydentävät modernin kodin loft-henkeä.

– Halusimme taloon liukuovet tilansäästämisen ja käytännöllisyyden takia. MinunVALOssa on paljon avaraa ja korkeaa tilaa, mikä korostaa ovien, väliseinien ja sisäkattojen ääneneristyksen merkitystä. Saimme Aulis Lundellin kautta vaivattomasti sekä liukuovet että Liune-konseptin teräsrakenteiset väliseinä- ja sisäkattojärjestelmät. Valitsemamme mattamustat Liune-liukuovet sopivat täydellisesti sisustukseen, kertoo MinunLOFTin projektipäällikkö Noora Helle.

– Johtavana ajatuksena Liunen sisustusmaailmassa on selkeys ja rajattomat mahdollisuudet käyttää tilat hyväkseen uudella tavalla. Yksi Liune-liukuovi vapauttaa 1-3 m² lisätilaa, mikä antaa sisustusarkkitehtuurille uuden ulottuvuuden, toteaa Liunen kehittäneen Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtaja Leena Lundell.

Osta liukuovi verkkokaupasta

Aulis Lundellin kautta saatiin vaivattomasti sekä liukuovet että Liune-konseptin teräsrakenteiset väliseinä- ja sisäkattojärjestelmät.Aulis Lundellin kautta saatiin vaivattomasti sekä liukuovet että Liune-konseptin teräsrakenteiset väliseinä- ja sisäkattojärjestelmät.
Täysin uudella teräsrakennustekniikalla toteutettu omakotitalo, huoneistoala 188 neliötä.Täysin uudella teräsrakennustekniikalla toteutettu omakotitalo, huoneistoala 188 neliötä.

MinunVALOn kohdetiedot

 • Mikkelin asuntomessujen kohde numero 24
 • täysin uudella teräsrakennustekniikalla toteutettu omakotitalo, huoneistoala 188 neliötä
 • Liunen väliseinät ja sisäkatot sekä väliovet
 • huonekorkeus vähintään 3,5 metriä kaikissa huoneissa
 • Deko-lehden vuoden 2017 asuntomessukohde
 • E-luku 118, energiatehokkuusluokka B, lämmönlähde maalämpö
 • Osoite: Antellinkatu 18
 • Rakennuttaja ja näytteilleasettaja: MinunLOFT Oy, 045 8999088, maxim.helle@minunloft.fi
 • Arkkitehtisuunnittelu: Kaija ja Petri Eerikäinen, 050 5387430, ark.eerikainen@gmail.com
 • Liune: Petri Henttinen 0440 357014, liune@aulislundell.fi

 

Osta liukuovi verkkokaupasta!

Tilaa maksuton esite!

Modernit ja joustavat tilaratkaisut soveltuvat kaikille

Liune ovien tuoma tila lisää turvallisuutta ja vapauttaa tilan kodin sisutukselle. Liune Door on enemmän kuin pelkkä ovi. Liune on seinän sisään integroitu liukuovi, joka vapauttaa tilan lattiasta ja seinästä. Ovi, joka luo uuden mahdollisuuden sisustukselle ja tilanhallinnalle.

 • Ovikokonaisuuteen kuuluu tehtaalla kasattu seinäelementti ovelle, asennusvalmiit karmit sekä paljon eri ovimalleja sisustustyylin ja teeman mukaan.
 • Liunen ovikorkeudet ovat standardista 2100 mm aina kohdekohtaisiin 2300 mm tai 2700 mm asti.
 • Pari-, kulma-, automaatio- ja synkronoidut liukuoviratkaisut tuovat mahdollisuuksia yksilehtisen oviratkaisun lisäksi.
 • Uudisrakentamisen ja korjausrakentamisen kohteet soveltuvat Liunelle, kuten kerrostalot, pientalot, hoivapuoli ja toimitilat.
 
Julkaistu
24.7.2017