Ruostumaton sadevesijärjestelmä Saimaan rannalle

Asuntomessut Mikkelissä Saimaan rannalla alkavat tuossa tuokiossa. Messualueelta löytyy myös mikkeliläispariskunnan 1-kerroksinen puurunkoinen omakotitalo. Talo on suunniteltu esteettömäksi ja sen piha aurinkoterasseineen on suunniteltu siten, että seillä voi oleskella rennosti ystävien kanssa. Kokonaisuudessaan talo on selkeä ja moderni. Taloon muuttaa pariskunnan lisäksi perheen äidin 17-vuotias tytär.

Tilaa Arvo-esite >>

Arvo-kourut messutaloon Mikkeliin.Arvo-kourut messutaloon Mikkeliin.

Jo toinen omakotitaloprojekti

Talo on toinen, minkä talon isäntä on rakentanut. Ensimmäisen talon mies rakensi vuonna 1999. 123-neliöiseen taloon viimeisen silauksen toivat Vesivekin Arvo-sadevesikourut.

Miksi juuri Arvo-kourut?

Kohteeseen asennettiin polttomaalatut alumiiniset Arvo-kourut. Niitä oli suositeltu pariskunnalle rakennusprojektin aikana. Talopakettiin kuului alun perin toiset kourut, mutta ennen asennusta he päätyivät kuitenkin Arvo-kouruihin. Arvon puolesta puhuivat muun muassa kourun syvyys, tällöin kourun läpi virtaa kevyesti isommatkin vesimäärät, eikä vesi roisku yli. Kouruun ei myöskään tule valumajälkiä tai ulkopintaan tummentumia.

Kourujen asennustyöt sujuivat hyvin ja nopeasti

Asennustyöt sujuivat aikataulussaan hyvin ja nopeasti. Kourua kohteeseen asennettiin yhteensä noin 40 metriä. Samalla taloon asennettiin lumiesteitä takalappeelle sekä alumiiniset syöksytorvet.

Kourut sointuvat muuhun julkisivuun

Asukkaiden mielestä kourut tuntuvat paikoillaan hyviltä ja tyylikkäiltä, juuri taloon sopivilta. Arvo-sadevesikourut tukevat ulkonäkönsä puolesta myös talon julkisivua. Kourut sointuvat erittäin hyvin ja tyylikkäästi tummaan kattoon ja tummanharmaisiin vuorilautoihin.

Tyytyväiset asukkaat

Mikkeliläispariskunta on erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Erityiskiitos menee rännimyyjälle, joka oli pätevä ja hyvä asiakaspalvelija. Vesivekin myyjä kävi kohteessa myös asennustöiden jälkeen varmistamassa, että kaikki on kunnossa.

Arvo on monesta syystä ylivoimainen:

  • Materiaalina on maalattu alumiini. Alumiini-Arvolla on 60 vuoden puhkiruostumattomuustakuu.
  • Arvo-kouru on saumaton ja tehdään paikan päällä mittatilaustyönä. Ei enää vuotavia ränninjatkoja!
  • Ulkopuoliset, supersäänkestävät kourunkannakkeet kantavat vesi- ja lumikuormien painon.
  • Ulkopäärme pitää kourun ulkopinnan puhtaana, joten Arvo jättää rumat valumajäljet historiaan.
  • Puolipyöreän muodon ja syvän profiilin ansiosta kouruun mahtuu enemmän vettä, joka virtaa paremmin.

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
10.7.2017