Krivetzin perhe valitsi tiilen

Mikkelin asuntomessuille valmistui Krivetzin perheen tarpeisiin suunniteltu koti. Talon runkotoimittajana on Omatalo ja julkisivu on verhoiltu Wienerbergerin häikäisevän valkoisella tiilellä.

Julkisivu on verhoiltu Wienerbergerin häikäisevän valkoisella tiilellä.Julkisivu on verhoiltu Wienerbergerin häikäisevän valkoisella tiilellä.
Omatalon runkoelementeistä rakennettu messutalo lähti liikkeelle rakennuttajapariskunnan ruutupaperille piirtämistä ajatuksista. Siitä juontaa myös messutalon nimi, Omatalo Ajatus.

Rakennuttajaperheellä oli jo ennestään kokemusta muutamasta rakennetusta talosta, mikä näkyy myös messutalon toteutuksessa. "Meillä on melko hyvä käsitys, mitä taloon pitää tulla ja mitä ei", rakennuttajat Saija ja Aki toteavat.

Huoltovapaa tiiliverhoilu

Julkisivumateriaaliksi valikoitui tiili Wienerbergerin Retro-mallistosta. Valkoistakin valkoisempi Superwhite Retro -tiili on eläväpintainen ja muodostaa yhdessä valkoisen laastin kanssa rappausta muistuttavan pinnan. ”Tiiliverhoilu on tuttu aiemmasta kodistamme. Se on helppo, huoltovapaa ja kestävä materiaalivalinta. Emme halua viettää kesälomiamme maalaten”, Aki perustelee valintaa.

Muutenkin kodissa on mietitty tarkasti toimivuutta ja käytännöllisyyttä. Autotallista on kulku suoraan sisätiloihin, suojaisa terassi on katettu sekä lastenhuoneet on sijoiteltu lähekkäin omaan siipeensä. Kaikkiaan talossa on 6h + k + khh + sauna ja huoneistoalaa 184 neliötä.

Tutustu Wienerbergerin julkisivutiiliin.

Tilaa itsellesi veloituksetta Wienerbergerin Pientalon tiiliratkaisut -esite.
Valkoistakin valkoisempi Superwhite Retro -tiili.Valkoistakin valkoisempi Superwhite Retro -tiili.

Keraamiset pihatiilet pitävät värinsä.

Valkoista taloa kiertää pihapolku, joka on toteutettu Wienerbergerin mustalla Nero-pihatiilellä. Sama keraaminen pihatiili on myös etupihan katteena. Lopputulos on harmoninen ja talon värimaailmaa kauniisti jatkava.

Luonnonsavesta ja hiekasta valmistetut pihatiilet poltetaan yli 1000 ºC lämpötilassa. Pihatiilet kestävät hyvin vaativissa pohjoisen sääolosuhteissa ja niillä on erinomainen kulutuksenkestävyys. Ne pitävät hyvin myös värinsä. Keraaminen pihatiili ei kaipaa juurikaan huoltoa.

Lue lisää pihatiilista ja niiden asennuksesta.

Pihapolku on toteutettu Wienerbergerin mustalla Nero-pihatiilellä.Pihapolku on toteutettu Wienerbergerin mustalla Nero-pihatiilellä.

Tiilituotteet esillä Mikkelin asuntomessuilla

Wienerbergerin tiiliratkaisut ovat esillä Omatalo Ajatus -kohteen (nro 3) autotallissa koko messutapahtuman ajan.
Esittelyssä ovat uusimmat julkisivutiilet, sisustustiilet sekä keraamiset pihatiilet. Myös Porotherm-harkkorakentamiseen pääsee tutustumaan kohteessa.

Tervetuloa keskustelemaan tiiliasiantuntijoiden kanssa!

Olen kiinnostunut Wienerbergerin tuotteista

Haluan jättää yhteydenottopyynnön Wienerbergerin Terca-tiilitaloista.

Haluan jättää yhteydenottopyynnön Wienerbergerin Terca-julkisivutiilistä.

Tilaan itselleni Wienerbergerin esitteen: Pientalon tiiliratkaisut.
 
Julkaistu
10.7.2017