Kotiautomaatio ja kodin sähköistys - tutustu Asuntomessuilla!

Tule tutustumaan kodin sähköistyksen ja ohjauksen ratkaisuihin Mikkelin Asuntomessuille. Esittelemme free@home-kotiautomaatiota ja monipuolisia ABB:N sähköistystuotteita kohteessa Talo Wave (kohde nro 5).

ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmään voi tutustua myös kohteissa Casa Wellikulho (nro 18) ja Talo Vahvaselkä (nro 23). 

Messut pidetään Mikkelissä Kirkonvarkauden asuinalueella 14.7.-13.8.2017. Saimaan rannalla sijaitsevalle asuinalueelle nousee 32 pientaloa sekä pari- ja rivitaloa. 

Tilaa Ratkaisut sähkösaneeraukseen -esite Esitepalvelusta

Ratkaisut kotiautomaatioon ja sähköistykseen

ABB-free@home-kotiautomaatiolla ohjaat helposti kotisi toimintoja. Valaistuksenohjaus, lämmityksenohjaus, ilmanvaihto ja ilmastointi, ovipuhelin sekä kaihtimien ja markiisien ohjaukset voidaan kaikki yhdistää kotiautomaatioon, jota käytät perinteisesti painikkeilla, kosketusnäytöllä tai mobiililaitteilla. Etäohjaus on mahdollista älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Tiesitkö, että voit sisustaa myös sähkökalusteilla? Valikoimastamme löydät yli 20 värivaihtoehtoa joilla voit muuttaa valokytkimen ulkonäköä perinteisestä valkoisesta seinämateriaaliin tai sisustukseen sopivammaksi. Impressivo®-sarjan kiiltävät ja mattavärit sopivat yhdisteltäviksi axcent- ja carat®-sarjojen peitelevyjen kanssa.

Messuosasto kohteessa Talo Wave, nro 5

ABB:n messuosasto sijaitsee kohteessa Talo Wave, nro 5. Sekä kohteessa että osastollamme voit tutustua ABB-free@home-kotiautomaatioon. Tule myös valitsemaan sinun kotiisi sopivat valokytkimet, valonsäätimet ja pistorasiat! 

Osastolla on koko messujen ajan paikalla asiantuntijat, jotka auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat ratkaisut - niin uudiskohteeseen kuin saneeraukseenkin.

ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmä on käytössä myös kohteissa Casa Wellikulho (nro 18) ja Talo Vahvaselkä (nro 23).

ABB löytyy kohteesta 5, Talo Wave.ABB löytyy kohteesta 5, Talo Wave.
 
Julkaistu
10.7.2017