Tulikiven takka tai kiuas joka kolmannessa asuntomessukohteessa

14.7. avautuvat Mikkelin Asuntomessujen portit yleisölle. Saimaan rannalle, Kirkkovarkauden alueelle, rakentunut messualue on avoinna yleisölle aina 13.8. asti.

Koli SKoli S

Tule ja tutustu mm. Tulikiven messuosastolla

Messuille rakentuneista kodeista lähes joka kolmannessa kohteessa on nähtävillä Tulikiven takka tai kiuas. Tulikivi haluaakin messuilla nostaa esille kotimaisen vuolukiven mahdollisuuksia. Lisäksi Tulikiven omalla messuosastolla UA1 esitellään muun muassa uutta Karelia-takkamallistoa, jonka varaavat takat ovat saaneet nimensä Pohjois-Karjalan paikannimistä.

Tiesitkö että Karelia-malliston takat sopivat myös monipuoliseen ruoanlaittoon?

Takkojen mukana tulee jalallinen grilliritilä, jonka voit nostaa tulipesään hiillokselle ruoanlaittoa ja grillausta varten. Tulipesässä voit vaikka paistaa pizzaa sekä hauduttaa maistuvia pataruokia ja uunipuuroja. Kokkaus onnistuu hiilloksella ja sen jälkeisessä lämmössä. -Varaavan takan lämpö nimittäin riittää kypsentämään ruokaa vielä pitkään tulen sammumisen jälkeen. Se lämmittää kotia jopa 24-36 tunnin ajan vain parilla pesällisellä.

Nyt voit tulla ja todeta itse, miten ruoanlaitto Karelia-takassa onnistuu, nimittäin yksi näistä Tulikiven takoista on varattu kokkauskäyttöön Tulikiven omalla messuosastolla UA1.

-Otamme Asuntomessuilla näytteillä olevan takan kokkauskäyttöön ja näytämme, miten tulipesää voi käyttää ruoanlaitossa. Takassa ei välttämättä tarvitse olla leivinuunia, että sillä voisi laittaa ruokaa. Talvella tai sateisina kesäpäivinä pääsee grillaamaan tulipesän hiilloksella. Monipuolinen ruoanlaitto on ollut yksi Karelia-takkojen suunnittelun tavoitteista, kertoo Tulikiven markkinointipäällikkö Saskia Kerkkänen.

Otra natural-koristelaatoilla.Otra natural-koristelaatoilla.

Karelia-mallistosta

Karelia-mallisto koostuu 12 varaavasta takasta, joiden verhoiluihin voi valita erilaisia vuolukivipintoja. Vuolukiven pinnan voi nimittäin hioa sileäksi, urittaa, lohkoa tai saada rosoisen kimmeltäväksi vesileikkauksen avulla. Takkojen ulkonäkö on siis muokattavissa erilaisia vuolukivipintoja valitsemalla ja yhdistelemällä. Korkeutta sekä pintamateriaaleja muuntelemalla takoista saa muokattua yli 160 ulkonäöltään erilaista versiota!

Osa Karelia-takoista on muotoilultaan minimalistisen moderneja, osa perinteistä vuolukivitakkaa uudistavia. Lisäilmettä tuovat mm. suuret lasiluukut, jotka nostavat tulen näyttävästi esille. Malliston on suunnitellut Tulikiven Design Manager Mika Moilanen.

Kurkista Karelia-mallistoon tästä!

Messuosastolla esillä myös muita Tulikiven tuotteita

Ilmeikästä vuolukiveä on osastolla nähtävillä myös kiukaissa, lattia- ja seinälaatoissa sekä ruoanlaittoastioissa. Takkakokkausta edistääkseen Tulikivi toi toukokuussa myyntiin uuden Tulikivi Cooking-ruoanlaittosarjan. Sarjaan kuuluvat rasiamainen pihvikivi, kaksi paistokiveä, iso pata, pieni ruukku sekä valurautainen parila. Sarjan täydentää takan tulipesään sopiva grilliritilä, joka on vakiovarusteena Karelia-malliston takoissa. Juuri tätä ruoanlaittosarjaa käytetään kokkaukseen Asuntomessuilla.

 

Lämpimästi tervetuloa Tulikiven messuosastolle UA1!

Näistä kohteista löydät Tulikiven tuotteita:

Kohde 8: Villa Saimaanhelmi, Moisionrannantie 14

 • Kuura 2 -sähkökiuas valkoinen

Kohde 10: Honka Ink, Haapasalonkatu 6

 • Utu-puukiuas

Kohde 11: Kontio Toive, Haapasalonkatu 4

 • Mittatilauksena vuolukivitakka
 • Riite-sähkökiuas valkoinen
 • Yläkerran kylpyhuone: Carrara-marmori
 • Alakerran kosteat tilat: vuolukivilaattaa ja -lohkoa

Kohde 12: Villa Ankkuri, Haapasalonkatu 3

 • Mittatilauksena vuolukivitakka

Kohde 13: Saimaan Aava, Haapasalonkatu 1

 • Valkia Aalto -takka

Kohde 16: As Oy Saimaan Ateljee, Antellinkatu 9 (neljän asunnon paritalokohde)

 • Kaira 4 -kiertoilmatakka valkoinen
 • Riite-sähkökiuas valkoinen
 • 3 kpl Sumu E -sähkökiuas valkoinen

Kohde 21: Rauhan ja Onnin Jukkatalo, Antellinkatu 12

 • Jalanti V1 -takka luonnonvalkoinen

Kohde 23: Talo Vahvaselkä, Antellinkatu 16

 • Kuura 1 -sähkökiuas valkoinen

Kohde 25: Ankkuriranta, Antellinkatu 20

 • Rantasaunassa Aada-takka

Kohde 30: Kastelli City 98, Pöndisenkuja 4

 • Valkia Grafia -takka
 
Julkaistu
10.7.2017