Paikalleen rakennettavat portaat

Portaiden valmistajana kuulee usein sanottavan, ettei meille voi tehdä porrasta. Kohteita, joihin porrasta ei voisi teollisesti valmistaa, on todellisuudessa todella harvassa.

Osta portaita verkkokaupasta

Satula-sivujohteellinen porras.Satula-sivujohteellinen porras.

Porraskokonaisuuteen sisältyy sivujohteet, askelmat ja tarvittavat kaidevarusteet. Tehtaan myynti ja suunnittelu valitsevat kohteen mukaan portaaseen tekniset vaihtoehdot, jotka on mahdollista kasata tarvittaessa haastavaankin porrastilaan.

Yleisimmin nämä haasteellisien kohteiden valinnat ovat lähinnä asennukseen vaikuttavia asioita. Portaat toimitetaan kohteeseen osina, askelmat liitetään sivujohteisiin kasattaessa portaita. Jos portaan ympärillä ei ole tilaa elementtien kasaamiselle, valitaan kohteeseen sivujohteet satulana askelman alle. Näin ollen portaan kasaus voi tapahtua porrasaukossa. Portaisiin on saatavissa tarvittaessa asennuspalvelu.

Mitä mittoja tarvitaan?

Porrastarjouksen laatiminen lähtee liikkeelle porrastilasta; Portaan malli L, U, Tasollinen tai Suora porras. Kohteesta mitataan:

  • Kerroskorkeus, Korkeus alakerran lattiasta yläkerran valmiiseen lattiapintaan
  • Porrasaukon / porrastilan leveys ja syvyys lähtökerroksessa ja 2. kerroksessa
  • Kiertosuunta alakerrasta katsottuna, Käännytäänkö portaissa vasemmalle vai oikealle, kun porrasta lähdetään nousemaan yläkertaan

 

Osta portaita verkkokaupasta

Portaat remonttikohteeseen

Kun kohteeseen tehdään laajempaa remonttia ja porrastilaa muutetaan, Lappiportaan myyjät auttaa tilantarpeen hahmottamisessa. Pienillä tilamuutoksilla ja harkitulla portaan suunnittelulla saadaan toimivat porrasratkaisut. Pienen tilan parvelle tai muihin toissijaisiin tiloihin johtavia portaita voi tilata helposti verkkokaupasta.

Tuotteena porras saneerauskohteeseen ei yleensä poikkea oleellisesti uudisrakennuksen portaasta. Kun porrasvalmistajaan ollaan yhteydessä riittävän aikaisessa vaiheessa, saa rakentaja oikeat mitoitusohjeet porrasaukon rakentamiseen. Parhaimmillaan kapea ja pimeä kuilu muuttuu avonaiseksi kauniiksi tilaksi jonka kruunaa näyttävät Lappiportaat.

Kaide ja portti portaikossa.Kaide ja portti portaikossa.

Tarjouksen pyytäminen on helppoa

Saadaksesi kohteesta tarjouksen, voit soittaa myyjälle tai laittaa tarjouspyynnön sähköisesti. Asiakkaan ei tarvitse osata kertoa kuinka porras tilaan valmistetaan, riittää kun saadaan kohteesta muutama mitta, joiden mukaan porras suunnitellaan valmistajan toimesta tilaan soveltuvaksi. Ammattinsa osaavat myyjät osaavat hahmottaa porrastilan jo muutaman kysymyksen jälkeen.

Tarjouspyynnön voi jättää sähköisesti www.lappiporras.fi/tarjouspyynto tai toimittamalla kohteen mittatiedot myyjälle. Tiedot voi ilmoittaa myös soittamalla myyjälle.

Kysyvä ei tieltä eksy, Lappiportaan myyjät palvelevat mielellään kaikissa porrashankinnan vaiheissa, Soittamalla asiat selviävät ja saadaan Porrasasiat eteenpäin.

 
Julkaistu
24.7.2017