Mökki rempallaan? Keikkatyöläinen auttaa

Suomalaisten mökkikausi on hyvässä vauhdissa. Mökillä riittää tekemistä ja kunnostustöitä, mutta kaikkea ei ehdi eikä kannata tehdä itse. Palkkaa keikkatyöläinen, niin aikaa jää myös nauttimiseen!
Suomalaisten mökkikausi on hyvässä vauhdissa. Mökillä riittää tekemistä ja kunnostustöitä, mutta kaikkea ei ehdi eikä kannata tehdä itse, että aikaa jää myös nauttimiseen!

Kakkoskodin remontointi, kunnostus- ja pihatyöt kasaantuvat helposti pitkäksi tekemättömien töiden listaksi ja mökkireissusta saattaa tulla pahimmassa tapauksessa painajaismainen työleiri. Ei hätää, sillä Oikotie Työpaikkojen Keikkatyöt-osiosta löydät ammattilaisen avuksesi kodin ja pihan kunnostustöihin. Työsopimus, palkanmaksu ja muut lakisääteiset velvollisuudet sujuvat helposti SuoraTyö.fi -palveluun rekisteröitymällä. Oikotie Keikkatyöt ja SuoraTyö.fi toimivat yhteistyössä sujuvan keikkatyön puolesta.

Tutustu Oikotie Keikkatyöt-palveluun

Hae osaajaa, ilmoita keikkatyöstä

Oikotie Työpaikkojen Keikkatyöt-osiossa eri alojen ammattilaiset hakevat keikkatöitä ja kotitaloudet tai yritykset voivat ilmoittaa itsensä työn tarjoajiksi.

Mökillä ja sen pihapiirissä riittää kaikenlaista työtä, eikä vähäistä vapaa-aikaa haluaisi käyttää pelkkään rehkimiseen. Laiturin korjaaminen tai rakentaminen, nurmikon leikkaus, mökin maalaus, lauteiden korjaus, pihagrillin valaminen, ikkunanpesu, rantarisukon perkaus ja monet muut mökkityöt voit nyt teettää kohtuuhintaisen keikkatyöläisen avulla!

Pimeä työ ei kannata. Siitä kiinni jäädessä voi tulla niin teettäjälle kuin tekijällekin ikäviä jälkiseuraamuksia. Se myös nakertaa hyvinvointiyhteiskuntaa sisältä päin. Kun palkkaat keikkatyöläisen, kannat kortesi kekoon myös työllistymisen puolesta.

Keikkatyöläisen palkka hoituu SuoraTyön kautta

SuoraTyö.fi on yksinkertainen ja toimiva palvelu keikkatyötä tarjoavalle yksityishenkilölle tai yritykselle. Se on Suomen kattavin palvelu työsuhteiden hallintaan aina työntekijän löytämisestä sähköiseen työsopimukseen, työajan seurantaan ja täysin automaattiseen palkkahallintoon.
– SuoraTyö tarjoaa ainoana Suomessa myös kaikki työn teettäjän lakisääteiset vakuutukset ilman ennakko- ja minimimaksuja. SuoraTyö.fi on satunnaiselle työllistäjälle käytössä edullisempi kuin verohallinnon maksuton palkka.fi-palvelu, toimitusjohtaja Jani Laatikainen SuoraTyöstä vinkkaa.

Mikäli työn tarjoajalla ei ole aiempia omia vakuutuksia, ne voi hoitaa SuoraTyö.fi:ssä rekisteröinnin yhteydessä. Vakuutusturva astuu voimaan heti eikä siinä ole ennakko- tai minimimaksuja.

Vakuutusmaksu ja muut sivukulut, maksetaan palkan yhteydessä yhdellä verkkomaksulla. Se, että vakuutukset ovat odottamassa työsuorituksen alkamista, ei maksa mitään. Tällaista vakuutusmallia ei ole saatavilla mistään muualta kuin SuoraTyö.fi -palvelusta, Jani Laatikainen muistuttaa.

Miksi Keikkatyöläinen Oikotie Keikkatöiden ja SuoraTyön kautta?

1. Oikotie Keikkatöiden ja SuoraTyön ammattilaisia listaava osaajahaku on erittäin suosittu palvelu, josta osaaja löytyy helposti ja nopeasti. Voit myös ilmoittaa itsesi työn tarjoajaksi.
2. Kun työn teettäjä on rekisteröitynyt SuoraTyö.fi:n käyttäjä, keikkatyöläisen vakuutusturva on kunnossa mahdollisen tapaturman sattuessa.
3. SuoraTyön palvelua käyttäessäsi sinun ei tarvitse maksaa 24 %:n arvonlisäveroa, mikä lisätään yrityksiltä ostettaessa aina palveluiden hintaan.
4. Työsuhteessa saa vähentää verotuksessa 20 prosenttia maksetusta palkasta sekä kaikki palkan työnantajan sivukulut.

Esimerkki:
Nurmikon leikkaus 4 h (Palkan lähde: PAM Kiinteistöalan TES)
4 x 10,71 euroa = 42,84
+ lomakorvaus 3,86
+ eläkevakuutus 8,75
+ sosiaaliturvamaksu 0,50
+ työttömyysvakuutus 0,37
+ työtapaturma- ja ammattitautivakuutus 1,09
+ ryhmähenkivakuutus 0,03
+ SuoraTyö palvelumaksu 2,95 euroa (sis. alv)
= 60,39 euroa, josta saa kotitalousvähennystä 20,08 euroa (20 % palkasta + työnantajan sivukulut).

Työn teettäjänä voit ottaa rennosti! Huolehdimme puolestasi kaikista palkanmaksuun liittyvistä velvoitteista, kuten edellä mainituista vakuutuksista ja sosiaaliturvamaksuista.


Onko tekemättömien mökkitöiden listasi loputon ja haluat nauttia vapaa-ajastasi? Hyödynnä keikkatyöläisten osaamista ja nauti ammattilaisten aikaansaamista tuloksista hyvillä mielin!

Tutustu Oikotien Keikkatyöt -palveluun ja palkkaa tekemättömälle työllesi tekijä!

Tarvitsetko apua kodin tai vapaa-ajanasunnon sisä- tai ulkotöissä? Palkkaa keikkatyöläinen!Tarvitsetko apua kodin tai vapaa-ajanasunnon sisä- tai ulkotöissä? Palkkaa keikkatyöläinen!
 
Julkaistu
3.7.2017