Automaattinen ilmanvaihto energiaa ja rahaa säästäen

Näin teet energiatehokkaan ilmanvaihdon helposti VILPE® ECo Ideal Wireless -järjestelmällä:

  1. Asenna katollesi energiaa säästävä tasavirtamoottorillinen VILPE® ECo -huippuimuri
    • vaihtovirtamoottorilliseen huippuimuriin verrattuna VILPE® ECo -huippuimuri säästää energiaa käyttötarkoituksesta riippuen jopa 40 - 60 %

       

  2. Käytä huippuimurin ohjaamiseen johdotonta VILPE® ECo Ideal Wireless -järjestelmää
    • langattomat anturit mittaavat sisätilojen kosteus- tai hiilidioksiditasoja ja ohjainyksikkö säätää huippuimurin tehoa automaattisesti aina tarpeen mukaan

eco_ideal

Säästä energiaa ja kustannuksia

Esimerkkikohteessa 120 m² talon ilmanvaihto toteutettuna ECo EC-huippuimurilla ja ECo Ideal -ohjausjärjstelmällä verrattuna AC-huippuimurilla toteutettuun ilmanvaihtoon säästää sähköä 2600 kWh vuodessa. 

VILPE® ECo Ideal Wireless -ohjauksen koko­naiskustannus on jopa 70 % alhaisempi kuin kattavan lämmön-talteenottojärjestelmän (LTO).

Helppo asentaa

VILPE® ECo Ideal Wireless langaton ohjaus VILPE® ECo huippuimurille on helppo ja edullinen tapa huolehtia kotisi, kesämökkisi, varastosi, toimistosi tai autotallisi riittävästä ilmanvaihdosta ilman kalliita ilmanvaihtokoneita tai remontteja.

VILPE® ECo Ideal Wireless -järjestelmän jälkiasentaminen on help­poa ja nopeaa. Langattomasti viestivän ohjauksen asentaminen ei edellytä ylimääräisiä kaapelointeja, kanavistojen rakentamista tai alaslaskettuja rakenteita, vaan kaikki rakenteet voidaan jättää ennalleen. Asennuksessa voidaan hyödyntää myös olemassa olevia kanavistoja ja ilmanvaihtohormeja.

ECoIdeal_header

Automaattinen tarpeenmukainen ratkaisu moneen tarkoitukseen

Järjestelmä sopii Sinulle, joka rakennat uutta tai saneeraat vanhaa. Se käy kosteiden tilojen tai koko tilan ilmanvaihtoon ja pitää sisäilman puhtaan raikkaana ja rakenteet terveinä.

 VILPE® ECo Ideal Wireless on ihanteellinen ratkaisu, jos haluat muuttaa olemas­sa olevan painovoimaisen ilmanvaihtojärjestelmän mekaaniseksi ilmanvaihdoksi.

 VILPE® ECo Ideal Wireless on myös helppo ja edullinen tapa tehdä mekaanisesta ilmanvaihdosta tarpeen mukaan ohjautuva älykäs ilmanvaihtojärjestelmä, joka säästää energiaa ja rahaa.

 
Julkaistu
3.7.2017