Talomallin valinta
- Rakenna juuri omanlaisesi koti

Nykyaikaisen kodin täytyy olla toiminnoiltaan aivan eri luokkaa kuin ennen muinoin; kotona tehdään enenevässä määrin etätöitä, harrastetaan sekä vietetään vapaa-aikaa. Pienilläkin yksityiskohdilla on siis merkitystä.

Sujuva rakennushanke

Kun olet löytänyt sopivan tontin ja uppoutunut alueen kaavoihin sekä muihin yksityiskohtiin, on aika lähteä etsimään ja suunnittelemaan unelmiesi taloa. Kriteerien täyttymisen ja onnistuneen rakennusprojektin varmistamiseksi tulee valita kokenut talotoimittaja, joka hallitsee hankkeen vaiheet laadukkaasti alusta loppuun aikataulun mukaisesti.

Kotimainen Jetta-Talo auttaa sinua löytämään ja suunnittelemaan suosikkitalomallistasi juuri sellaisen valmiin kodin, joka vastaa toiveitasi ja jossa on hyvä asua. Tavoitteena on tehdä kodin rakentaminen mahdollisimman helpoksi.

Kiinnitä näihin huomiota etsiessäsi omaa kotia:

Talon koko

Kuinka suuren talon tarvitset? Kuinka monta makuuhuonetta ja WC:tä? Millainen tarve sinulla on säilytystiloille, entä varastoille? Tuleeko taloon monta oleskelutilaa? Kun olet listannut tarvitsemasi tilat, lasketaan niiden koko yhteen ja lisätään muutama neliömetri käytännöllisyyden varmistamiseksi. Näin saadaan arvio talon koosta.

Pohjapiirros

Onko sinulle tärkeää, että makuuhuoneet sijaitsevat samassa kerroksessa? Pitääkö keittiön ja olohuoneen olla yhtä ja samaa tilaa? Haluatko välttää hukkaneliöitä? Listaa sinulle tärkeimmät kriteerit ja lähde selailemaan eri mallien pohjapiirroksia tai hahmottelemaan omaa suunnitelmaa. Muista, että kaikkiin pohjiin voidaan tehdä haluamasi muutokset – älä siis hylkää suosikkitalomalliasi pikkujuttujen takia. Jos teet oman suunnitelman, niin muista huomioida esteetön kulku. Esimerkiksi wc-pesutilojen suunnittelussa täytyy kiinnittää huomiota oven leveyteen, vapaan lattiatilan määrään ja kalusteiden sijoitteluun.

Tyyli

Viehättääkö sinua romanttinen maalaistalo, vai ehkä moderni ja trendikäs kaupunkiin istuva perheasunto? Käy läpi erilaisia talomalleja ja inspiroidu selailemalla kuvia. Jos “se oikea” ei tule heti vastaan, älä hermostu, vaan kerää varastoon ideoita. Kun olet varma siitä mitä haluat, voit antaa ideasi tai muutospyyntösi Jetan suunnittelijalle. Oli kyse kokonaan uudesta luomuksesta tai pienistä muutoksista tiettyyn malliin, tuotamme täysin sinun toiveitasi vastaavan talon. Muista kuitenkin, että rakennuksen on sovittava ympäristöönsä ja sen tulee olla määräysten mukainen.

 

Ideoita uuteen kotiin

Tilaa veloituksetta:  Jetta - Ainutallatuisia koteja -esitepaketti

Juuri meille suunniteltu koti

- Olimme haaveilleet jo pidemmän aikaa omakotitalosta, kun törmäsin ruotsalaista sisustuslehteä selatessani valkoisen talon kuvaan, kertoo Heidi Häggblom. -Sitä muuntelemalla talosta saisi meidän näköisen unelmakodin. lnnostuimme ja ryhdyimme työstämään Jetan kanssa meidän versiota tuosta upeasta talosta.

- Jetta-Talon valitsimme siksi, että meillä oli koko ajan täysi luottamus Jetan laatuun. Tilaus- ja toimitusprosessi sujui hienosti. Ja jos ilmeni ongelmia, Jetta-Talo hoiti asian välittömästi. Talotoimituksemme oli ns. levyvalmis toimitus, halusimme rakentaa taloa hyvin pitkälti omin voimin.

- Perheemme äitinä olin hyvin onnellinen siitä, että sain suunnitella taloamme niin ulko- kuin sisäpuoleltakin. Käytimmekin suunnitteluvaiheeseen reilusti aikaa - tuo vaihe on talon rakentamisessa kaiken perusta.

- Halusimme huoneista avarat ja neliöiltään riittävän käytännölliset. Alakertaan halusimme korotetun kattokorkeuden. Käytännöllisyyden vuoksi halusimme yläkertaan vaatehuoneet, kodinhoitohuoneen sekä toisen kylpyhuoneen. Lopputulokseen emme voisi olla tyytyväisempiä. Uusi kotimme on energiatehokas, viihtyisä ja pienintäkin yksityiskohtaa myöden unelmiemme koti.

Jetta-Talo on valmistanut koteja jo yli 35 vuoden ajan ja on yksi Suomen merkittävimmistä puutaloja valmistavista talotehtaista. Yksilölliset talomallit, konsernin oma sahalaitos sekä korkean ammattitaidon omaava asentajaverkosto yhdessä varmistavat, että jokainen Jetta-koti rakennetaan laadukkaasti täysin asukkaiden toiveiden mukaan.

Tutustu Jetta-Talo mallistoon


Haluan lisätietoa

Autamme sinua kaikissa rakentamiseen liittyvissä asioissa, jotta saat juuri  tarpeittesi pohjalta suunnitellun kodin.

 
Päivitetty
30.6.2017