• Etusivu
  • Talo

Capto kaappaa käryt keittiössä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vallox Oy
Päivitetty 08.11.2023
201610_47489.jpg

Vallox Capto kaappaa käryt keittiössä.

Vallox Capto -liesikuvuissa ja -tuulettimissa on monta tyylikästä yksityiskohtaa, kuten matala etupaneeli, kapasitiiviset kosketuskytkimet sekä sisään työnnettävä, karkaistu liukulasi. Kaartuva liukumekanismi, teräksiset kuulalaakerit ja ruostumattomat teräskiskot tekevät liukulasin käytöstä helppoa.

Suuri ja optimaalisesti muotoiltu höyrynkeräystila mahdollistaa erinomaisen kärynsieppauskyvyn. Tehokas LED-valaisinmoduuli antaa tasaisen ja häikäisemättömän valon koko liesitasolle. Rasvasuodatin on helposti irrotettava ja sen voi pestä astianpesukoneessa.

Vallox Capto -liesikuvuissa ja -tuulettimissa (poislukien KTC-mallit) on myös liesivahtitoiminto, joka lähettää poikkeavan suuresta lämpötilan noususta hälytystiedon taloautomaatiolle tai erilliselle hälyttimelle.

Kaikkia malleja on saatavilla sekä valkoisena että ruostumattomasta teräksestä valmistettuna standardileveyksillä (500 tai 600 mm).

Tilaa esite Vallox-ilmanvaihdosta

Huippuimurien ja Vallox-ilmanvaihtokoneiden ohjaukseen

Vallox Capto PTC AC ja EC-säädinkuvut
• Kolmiportainen puhallinnopeuden säätö
• Ajastintoiminen moottoroitu sulkuläppä
• Kärkitieto läpän asennosta
• Ohjelmoitava 15 min jälkikäynti

Kärynpoistoon

Vallox Capto LTC-liesituulettimet
• llmavirta 105 l/s (100 Pa painehäviö)
• Kolmiportainen puhallinnopeuden säätö
• Automaattinen moottoroitu sulkuläppä
• Kärkitieto läpän asennosta
• Ohjelmoitava 15 min jälkikäynti

Kärynpoistoon ja ilmanvaihtoon

Vallox Capto TTC-talotuulettimet
• Ilmavirta 105 l/s (100Pa painehäviö)
• Kolmiportainen puhallinnopeuden säätö
• Kaksi lähtökaulusta esim. WC:n ja pesuhuoneen poistoilmakanavien liittämiseen
• Ajastintoiminen moottoroitu sulkuläppä
• Kärkitieto läpän asennosta

Tilaa esite Vallox-ilmanvaihdosta

Vallox Oy
Talo
keittiö
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Vallox 125 MV
Vallox 140 -ilmanvaihtokone - Tehokas ja taloudellinen uutuus
Vallox 140 -ilmanvaihtouutuus on äänitasoltaan hiljainen ja energiankulutukseltaan alhainen. Koneessa on hyvä suodatus, tyylikäs muotoilu sekä elektroninen ohjaus. Lisäksi muun muassa säätö- ja asennusvaihtoehtoja on useita.
Vallox 125 MV
Vallox Digit SED – Ilmanvaihdon ohjaukseen uusia ominaisuuksia
Vallox Oy:n digitaalinen Digit SED -ilmanvaihdon ohjauskeskus saa uusia ominaisuuksia. Ohjaukseen on liitetty viikkokello-ohjaus, takkakytkin ja koneen käynnistysnäppäimen lukitus.
Vallox 125 MV
Ilmanvaihto on elämänlaatua
Raikas ilma uuteen tai vanhaan kotiinVallox Oy on 30 vuoden kokemuksella tehnyt toimivia sovelluksia ympäristöihin, joissa ilmanvaihdolta vaaditaan yksilöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä. Pien- ja rivitalojen uudisrakentamisen ohella Valloxin järjestelmät sopivat myös saneerauskohteisiin, kerrostaloasuntoihin, kouluihin ja laitoksiin sekä toimistotiloihin.
20194_57130.jpg
Onko aika päivittää vanha talotuuletin? - tutustu ratkaisuihin
Talotuuletin on erityisesti 80- ja 90-luvulla rakennetuissa taloissa käytetty poistoilmalaite, jolla toteutetaan asunnon koneellinen poistoilmanvaihto. Käytännössä se on puhaltimella varustettu liesikupu, johon on yhdistetty poistoilmakanava esim. kylpyhuoneesta. Se poistaa ilmaa liesikuvun kautta keittiöstä sekä asunnon muista tiloista. Korvaava ulkoilma virtaa asuntoon ulkoseinissä sijaitsevista raitisilmaventtiileistä.
20229_79467.jpg
Led-valaistuksen suunnittelu on tärkeää - miksi?
Valaistussuunnittelu on yksi tärkeimmistä osa-alueista, kun suunnitellaan kodin remonttia tai rakentamista, eikä sitä ole järkevää jättää viime hetkeen. Harva onnistuu valaistuksen ostamisessa vain menemällä (verkko)kauppaan ja kasaamalla kärryn täyteen lamppuja ja valaisimia.Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä valaistussuunnittelussa kannattaa huomioida, ja mitä hyötyä valaistussuunnittelusta on.
20187_54072.jpg
Aamiaiskaappi tuo kätevää toiminnallisuutta keittiöön
Aamiaiskaappi on se yksittäinen ominaisuus, jota harkitsee varmasti jokainen tänä päivänä keittiötään uusiva rakentaja tai remontoija. Aamiaiskaapista on puhuttu jo useamman vuoden, eikä suosiossa näy laskua. Eikä ihme, sillä aamiaiskaappi tuo kätevää toiminnallisuutta keittiöön.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton