Edistyksellisen rakentajan valinta

EVO on Ormaxin uusin kattotiili Suomen vaativiin ilmasto-olosuhteisiin. Se edustaa uusinta kattotiiliteknologiaa ja se valmistetaan Orimattilassa, yhdessä Euroopan moderneimmista kattotiilitehtaista.

 

Suoralinjainen tiilikatto

Ormax EVO on modernin ja edistyksellisen rakentajan valinta. Siinä modernein teknologia yhdistyy tämän päivän katemateriaalin esteettisiin, toiminnallisiin ja ekologisiin vaatimuksiin. Eläväpintainen, kaunis laattakattotiili on ohut ja ilmeeltään kevyt. Siitä syntyy tasainen upea kattopinta. Tiili lukkiutuu tiiviisti paikoilleen ja pysyy siinä vakaasti kaikissa olosuhteissa. Moderni ja kestävä Ormax EVO -tiilikatto suojaa taloasi jopa seuraavat 70 vuotta.

Ormax EVO sopii graafiseen nykyarkkitehtuuriin. Se on luonnonmukainen vastaus tasaista kattopintaa haluaville suunnittelijoille ja rakentajille. Ormax EVOn ilme on suunniteltu linjakkaaksi, elegantiksi ja kevyeksi. Näyttävän hienostuneet kattolappeet ovat lisäksi hiljaiset kaikissa sääolosuhteissa, mikä lisää asumisviihtyisyyttä.

Tuotekortti

EVO laattakattotiili sopii eri tyylisiin rakennuksiin

Ormax EVO sopii erinomaisesti myös korjausrakentamiseen. Se korostaa vanhan talon persoonallista ilmettä. Ekologinen Ormax Evo sopii ympäröivään luontoon. Sen elävä pinta rakentaa harmonisen kokonaisuuden eri julkisivumateriaalien kanssa.

Kokonaispituus Kokonaisleveys Ruodejako Hyötyleveys Paino Menekki
420 mm 330 mm 312-340 mm 300 mm 4,6 kg/ n. 46 kg m² 10,5 kpl/m²


Asennusohje

Valitse talollesi kestävä ja tyylikäs katto

Ormax EVO -kattotiilissä yhdistyvät tyylikäs tasainen ulkonäkö ja pitkä elinkaari. Ainutlaatuinen moderni pinnoite luo kauniin, tasaisen ja kestävän kattopinnan.

Kotimainen läpivärjätty Ormax EVO -betonikattotiili antaa katolle laadukkaan ja harmonisen ilmeen. Saatavana on viisi upeaa värisävyä: Tupapunainen, Savitiilenpunainen, Ruskea, Tummanharmaa ja Musta. Ormax EVO -lattakattotiiliin on lisäksi saatavana kaikki toimivaan tiilikattoon tarvittavat kattotarvikkeet.

Avaimet käteen kattoremontti

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
1.3.2019